بهبودی بیماری لیکن پلان چگونه است؟ دوست عزیزم سلام. لیکن پلانوپیلاریس یک بیماری مزمن پوستی است که با پاپولهای فولیکولی کوچک مشخص می شود این ضایعات به مرور به شکل پلاکهای قرمز قهوه ای پوسته دار گسترش پیدا می کند و غالبا با پوسته ریزی کف دست و پا همراه است. این مشکل در خانمها شایعتر است و با قرمزی اطراف فولیکولها و پلاکهای کراتین در حاشیه منطقه دارای ریزش مو مشخص می شود. مشکل اصلی لیکن پلان مو اتروفی و اسکار همراه با ریزش موی دائمی است. درمان لیکن پلانوپیلاریس مشکل و پردردسر است. اگر چه با کنترل التهاب ناشی از لیکن پلان می توان رشد مو را انتظار داشت. انتی هیستامینهای خوراکی در کنترل خارش موثر هستند بعلاوه کورتیکو ستروئیدهای قوی برای کنترل التهاب ضایعات اولیه به کار می رود و در صورت گسترش ضایعات شکل تزریقی کورتیکو ستروئید می تواند مفید باشد. در مورد ریزش موی این افراد، پیوند مو راه چاره نیست چرا که علت اصلی ریزش مو بیماران ,بیماری زمینه ای آنهاست و با وجود انجام پیوند مو مشکل اصلی هنوز وجود دارد. در درمان آلوپسی ناشی از اسکار ,مصرف کورتیکوستروئید موضعی قوی در کنترل التهاب پوست سر و ضایعات اولیه آن موثر است. تزریق تریامسینولون در ضایعات گسترده کاربرد دارد و در صورت وسعت بیشتر ضایعه می توان از کورتیکوستروئید خوراکی استفاده کرد.. با سلام لیکن پلان سر بیماری مزمن می باشد اگر بیماری غیر فعال می باشد احتمال کاشت مو وجود دارد .. با سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین پوست مراجعه فرمایید..

لیکن , پلان , بهبودی , ریزش مو , لیکن پلان

با سلام.
من ۴سال پیش دچار بیماری لیکن پلان شدم و موهای سرم شروع به ریختن کرد .۴قسمت از سرم به اندازه۳انگشت کامل ریخت.روی دستم هم چند لکه ایجاد شد.وامسال این بیماری به امید خدا قطع شده خواستم بپرسم برای اینکه موهای سرم دربیاد باید چیکار کنم؟

3
-1

بهبودی بیماری لیکن پلان چگونه است؟ لیکن , پلان , بهبودی , ریزش مو , لیکن پلاندوست عزیزم سلام. لیکن پلانوپیلاریس یک بیماری مزمن پوستی است که با پاپولهای فولیکولی کوچک مشخص می شود این ضایعات به مرور به شکل پلاکهای قرمز قهوه ای پوسته دار گسترش پیدا می کند و غالبا با پوسته ریزی کف دست و پا همراه است. این مشکل در خانمها شایعتر است و با قرمزی اطراف فولیکولها و پلاکهای کراتین در حاشیه منطقه دارای ریزش مو مشخص می شود. مشکل اصلی لیکن پلان مو اتروفی و اسکار همراه با ریزش موی دائمی است. درمان لیکن پلانوپیلاریس مشکل و پردردسر است. اگر چه با کنترل التهاب ناشی از لیکن پلان می توان رشد مو را انتظار داشت. انتی هیستامینهای خوراکی در کنترل خارش موثر هستند بعلاوه کورتیکو ستروئیدهای قوی برای کنترل التهاب ضایعات اولیه به کار می رود و در صورت گسترش ضایعات شکل تزریقی کورتیکو ستروئید می تواند مفید باشد. در مورد ریزش موی این افراد، پیوند مو راه چاره نیست چرا که علت اصلی ریزش مو بیماران ,بیماری زمینه ای آنهاست و با وجود انجام پیوند مو مشکل اصلی هنوز وجود دارد. در درمان آلوپسی ناشی از اسکار ,مصرف کورتیکوستروئید موضعی قوی در کنترل التهاب پوست سر و ضایعات اولیه آن موثر است. تزریق تریامسینولون در ضایعات گسترده کاربرد دارد و در صورت وسعت بیشتر ضایعه می توان از کورتیکوستروئید خوراکی استفاده کرد.

0

بهبودی بیماری لیکن پلان چگونه است؟ لیکن , پلان , بهبودی , ریزش مو , لیکن پلانبا سلام لیکن پلان سر بیماری مزمن می باشد اگر بیماری غیر فعال می باشد احتمال کاشت مو وجود دارد .

2

بهبودی بیماری لیکن پلان چگونه است؟ لیکن , پلان , بهبودی , ریزش مو , لیکن پلانبا سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین پوست مراجعه فرمایید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بیماری لیکن پلان، اختلال تحریک پذیری پوست است که با مقاومت به عوارض قابل توجه مانند افتادگی مو، ممکن است مداخله پزشکی وکمک دارویی را نیاز کند. با اتمام درمان لیکن پلان، موهای شما باید شروع به رشد کنند: با این حال، اگر مشکلی دیدید، صحبت کردن با دکترتان بهترین راه حل است. روغن‌های دارویی، درمان‌های توپیکی و در برخی موارد، گاهی داروهای خوراکی می‌تواند برای تحریک رشد مجدد موهای سر مفید باشند.

سلام و وقت بخیر. بیماری لیکن پلان نوعی التهاب پوستی است که می‌تواند باعث ریزش مو شود. اکنون که علائم بیماری شما کاهش یافته است، رشد مجدد موها ممکن است به زمان نیاز داشته باشد، اما می‌توانید با دنبال‌کردن برخی از راهکارهای زیر فرآیند رشد را بهبود بخشید: 1. **مشاوره با پزشک متخصص پوست و مو:** او می‌تواند شما را در مورد درمان‌های مناسب مانند مینوکسیدیل یا دیگر داروهای تقویتی مو راهنمایی کند. 2. **رژیم غذایی مناسب:** رژیم غذایی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی به‌خصوص آهن، زینک و بیوتین می‌تواند به سلامت پوست و مو کمک کند. 3. **استفاده از شامپوها و محصولات مراقبتی مخصوص:** محصولات تقویتی و درمانی طراحی‌شده برای موهای آسیب‌دیده ممکن است به بهبود وضعیت موهای‌تان کمک کنند. 4. **کاهش استرس و استراحت کافی:** مدیریت استرس و داشتن خواب کافی نیز در بهبود سلامت عمومی و رشد موها تاثیرگذار است. 5. **پیگیری درمان‌های تخصصی‌تر:** در برخی موارد، پزشک ممکن است توصیۀ درمان‌هایی مانند پی‌آر‌پی یا مزوتراپی را بکند. پیشنهاد می‌شود قبل از شروع هر درمانی با پزشک متخصص خود مشورت کنید تا برنامه درمانی مناسب شما تنظیم گردد. بهبودی ممکن است زمانبر باشد، ولی با صبر و مداومت، احتمال بازگشت موها بیشتر می‌شود.