جوش های هورمونی و روش های درمان آن چگونه است؟ با سلام بروز جوشهای جدید ناشی از تغییرات هورمونی یا استرس میتواند باشد. توصیه میشود یک آزمایش هورمونی انجام دهید تا متناسب با جواب آزمایش دارودرمانی جهت جلوگیری از بروز جوشهای جدید انجام گیرد. بهترین روش برای رفع جای جوشها استفاده از میکرونیدلینگ است که با مراجعه و مشاوره با پزشک تعداد جلسات مشخص میگردد.. با سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین پوست مراجعه فرمایید.. با سلام. جهت ارزیابی و بررسی و درمان به متخصص پوست مراجعه نمایید..

جوش , هورمونی , وخداقوت

باسلام وخداقوت من دختری ۲۴ ساله ام در سن۱۸سالگی صورتم جوش های فراوانی زد دکتربه من دکوتان داد ۶ماه کامل مصرف کردم بعدازاتمام دوره درمان صورتم صاف صاف شد ازاون زمان دیگه صورتم جوش های عمیق نزد (هرماه یک بارنزدیک به پریود شدن یک جوش سطحی میزد زود خوب میشد)تاهمین ۳ماه پیش که شروع به زدن جوش های عمیق کرددر دوطرف صورتم البته من بدنم ضعیف شده بود ویک ماه بودکه پریود نشده بودم ودر حدود۱ماه طول کشید تاجوش ها خوب شداما جای انها مانده جوش های من زیرپوست وقرمزبودندومانندیک غده برامده شده بودند ومن به هیچ وجه دستکاریشان نکردم.درمان این گونه جوش ها وجای انهاچیست ؟
------

3
0

جوش های هورمونی و روش های درمان آن چگونه است؟ جوش , هورمونی , وخداقوتبا سلام بروز جوشهای جدید ناشی از تغییرات هورمونی یا استرس میتواند باشد. توصیه میشود یک آزمایش هورمونی انجام دهید تا متناسب با جواب آزمایش دارودرمانی جهت جلوگیری از بروز جوشهای جدید انجام گیرد. بهترین روش برای رفع جای جوشها استفاده از میکرونیدلینگ است که با مراجعه و مشاوره با پزشک تعداد جلسات مشخص میگردد.

0

جوش های هورمونی و روش های درمان آن چگونه است؟ جوش , هورمونی , وخداقوتبا سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین پوست مراجعه فرمایید.

0

جوش های هورمونی و روش های درمان آن چگونه است؟ جوش , هورمونی , وخداقوتبا سلام. جهت ارزیابی و بررسی و درمان به متخصص پوست مراجعه نمایید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

جوش‌های هورمونی از جمله مشکلات پوستی هستند که معمولا در دوران نزدیک به پریود زنان بروز می‌کند. برای درمان این نوع جوش‌ها می‌توان از روش‌هایی مانند مصرف داروهای ضد جوش، کرم‌های تقویت کننده پوست، و رعایت رژیم غذایی مناسب که کمک به تعادل هورمون‌ها می‌کند، استفاده کرد. همچنین از روش‌های دیگری مانند درمان لیزری یا میکرودرمابری نیز برای از بین بردن جوش‌های عمیق و از بین برده اند. در هر صورت، برای انتخاب بهترین روش درمانی برای جوش‌های هورمونی، بهتر است با پزشک متخصص پوست مشورت کنید. اگر جوش‌های شما پس از درمان باقی مانده و برای شما اهمیت دارد، ممکن است برای حذف آن‌ها از روش‌های دیگری مانند جراحی یا تزریق مواد و آنزیم‌ها استفاده کنید.