سلام لطفا راهنماییم کنید چکارکنم؟ با سلام بنظر میرسه مشکلات قابل بررسی در روابط شما با همسر و فرزندانتان وجود دارد هم اینکه فرزندان از شما دور شده اند و هم همسرتان حرف شما را نمیپذیرد بهتر است ریشه ی این مسئله را در خودتان جستجو کنید شاید احساس قلبی شما با همسر و فرزندانتان با رفتاری که انجام میدهید همسو نیست و همین باعث فاصله ی شما از انها میشود لازم است این موضوع مورد بررسی قرار گیرد شما نیازمند کمک فکری و عاطفی هستید توصیه میکنم به روانپزشک مراجعه کنید خدمات انلاین روانپزشکی در این سایت ارائه میشود. سلام، این طور که مشخصه شما کار های متفاوتی کردین، توصیه میکنم چندین جلسه زوج درمانی را امتحان کنید و در جلسه های درمان با همسراتان به این موضوع بپردارید.. با سلام با این گفته ها بنظر می رسه که شما خودتان باید در رفتارهایتان دقت کنید و تغییراتی انجام دهید که بتوانید نظر همسر و فرزندان تان را جلب کنید. نیاز به تغییرات در رفتار در شما هست. پیشنهاد می کنم با یک روان شناس زوج درمانگر مشاوره داشته باشید.. با سلام و وقت بخیر. مواردی که میگویید ناراحت کننده است و با سطحی از افکار و هیجانات منفی که در شما ریشه دوانده؛ مسلما نمیتوان راهکار مجازی اثرگشایی ارائه داد. اما به طور کلی؛ بخشی از نیازهای همه ما در خانواده توسط والدین؛ مدرسه؛ همسالان و سپس همسرمان تامین نخواهد شد؛ البته در این بین تفاوتها نیز عمیق است! لیکن چیزی که باعث میشود این عدم تامین نیازها ما را از پای در بیاورد؛ زمانی است که برای تغییر اوضاع فقط به دیگران اشاره میکنیم؛ یعنی کسانی که کنترلی بر آنها نداریم و نقش؛ مسئولیت و توانمندی خود را دست کم می گیریم! حتما میتوان کنشی داشت که با واکنش های دیگران بهتر کنار آمد؛ حتما بخشی از زندگی فقط به واسطه تغییر من؛ تغییر خواهد کرد. پیشنهاد میکنم برای تغییر اوضاع ناامید نباشید و از زوج درمانگر مشورت بگیرید. مراجعه حضوری به همکاران روانشناس بنده داشته باشید و کتاب زیر را مطالعه کنید : زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر یانگ ترجمه حمیدپور از نشر ارجمند دکتر سبحان پورنیکدست روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه. سلام به شما. بنظر می رسد اوضاع برای شما بیش از حد پیچیده شده و هم اثرات ناخوشایندی در سلامت روان خودتان ایجاد کرده و هم رابطه شما و همسرتان را دچار چالش نموده است. در خصوص ولخرجی و گوش ندادن، اساسا باید این را بدانید که قرار نیست همسرتان لزوما در این موارد با شما هم نظر باشد. ممکن است این رفتارهایی که از دید شما ولخرجی محسوب می شود از دید ایشان یک رفتار عادی باشد. و اصرار شما به این قضیه یا دلیل آوردن های تان منجر به تغییر دیدگاه همسرتان نخواهد شد. بنابراین شما تنها می بایست بدون اینکه نظر و قضاوت تان را دخیل کنید، صرفا حس تان را به این قضایا بیان کنید و از همسرتان بخواهید که به کاهش این حس های نامطلوب کمک کند. در مجموع توصیه می کنم هم به درمان فردی خودتان تحت نظر روانپزشک بپردازید و هم به اتفاق همسرتان به یک زوج درمانگر مراجعه داشته باشید تا بررسی های لازم و مداخلات درمانی مقتضی صورت گیرد..

راهنماییم , باشوهرم , راهکار , مشکلات ارتباطی

سلام من باشوهرم از لحاظ ولخرجی واسه مردم و حرف گوش ندادن مشکل دارم الان چندساله رفتارشون همینه ب هرطریق ک باش حرف بزنم چه جدی باشم و چه با ملایمت و قربون صدقه باز بی فایدس ولی حرف خونوادشو گوش میده یعنی طوری شده ک موقعه نیازش ب من همش چشم میگه ولی نیازش برطرف شه مدام میگه تو هیچی نمیدونی و نمیفهمی و.واقعا کلافه شدم باخونوادمم مشکل دارم نمیتونم برم خونه بابام.خونوادشم بچهامو ب خودشون عادت دادن بچهام اصلا سمتم نمیان.واقعا ازاین همه درد که تو سینمه دارم خفه میشم همش حرص میخورم بگید چکارکنم؟؟؟

5
0

سلام لطفا راهنماییم کنید چکارکنم؟ راهنماییم , باشوهرم , راهکار , مشکلات ارتباطیبا سلام بنظر میرسه مشکلات قابل بررسی در روابط شما با همسر و فرزندانتان وجود دارد هم اینکه فرزندان از شما دور شده اند و هم همسرتان حرف شما را نمیپذیرد بهتر است ریشه ی این مسئله را در خودتان جستجو کنید شاید احساس قلبی شما با همسر و فرزندانتان با رفتاری که انجام میدهید همسو نیست و همین باعث فاصله ی شما از انها میشود لازم است این موضوع مورد بررسی قرار گیرد شما نیازمند کمک فکری و عاطفی هستید توصیه میکنم به روانپزشک مراجعه کنید خدمات انلاین روانپزشکی در این سایت ارائه میشود

0

سلام لطفا راهنماییم کنید چکارکنم؟ راهنماییم , باشوهرم , راهکار , مشکلات ارتباطیسلام، این طور که مشخصه شما کار های متفاوتی کردین، توصیه میکنم چندین جلسه زوج درمانی را امتحان کنید و در جلسه های درمان با همسراتان به این موضوع بپردارید.

0

سلام لطفا راهنماییم کنید چکارکنم؟ راهنماییم , باشوهرم , راهکار , مشکلات ارتباطیبا سلام با این گفته ها بنظر می رسه که شما خودتان باید در رفتارهایتان دقت کنید و تغییراتی انجام دهید که بتوانید نظر همسر و فرزندان تان را جلب کنید. نیاز به تغییرات در رفتار در شما هست. پیشنهاد می کنم با یک روان شناس زوج درمانگر مشاوره داشته باشید.

0

سلام لطفا راهنماییم کنید چکارکنم؟ راهنماییم , باشوهرم , راهکار , مشکلات ارتباطیبا سلام و وقت بخیر. مواردی که میگویید ناراحت کننده است و با سطحی از افکار و هیجانات منفی که در شما ریشه دوانده؛ مسلما نمیتوان راهکار مجازی اثرگشایی ارائه داد. اما به طور کلی؛ بخشی از نیازهای همه ما در خانواده توسط والدین؛ مدرسه؛ همسالان و سپس همسرمان تامین نخواهد شد؛ البته در این بین تفاوتها نیز عمیق است! لیکن چیزی که باعث میشود این عدم تامین نیازها ما را از پای در بیاورد؛ زمانی است که برای تغییر اوضاع فقط به دیگران اشاره میکنیم؛ یعنی کسانی که کنترلی بر آنها نداریم و نقش؛ مسئولیت و توانمندی خود را دست کم می گیریم! حتما میتوان کنشی داشت که با واکنش های دیگران بهتر کنار آمد؛ حتما بخشی از زندگی فقط به واسطه تغییر من؛ تغییر خواهد کرد. پیشنهاد میکنم برای تغییر اوضاع ناامید نباشید و از زوج درمانگر مشورت بگیرید. مراجعه حضوری به همکاران روانشناس بنده داشته باشید و کتاب زیر را مطالعه کنید : زندگی خود را دوباره بیافرینید اثر یانگ ترجمه حمیدپور از نشر ارجمند دکتر سبحان پورنیکدست روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه

0

سلام لطفا راهنماییم کنید چکارکنم؟ راهنماییم , باشوهرم , راهکار , مشکلات ارتباطیسلام به شما. بنظر می رسد اوضاع برای شما بیش از حد پیچیده شده و هم اثرات ناخوشایندی در سلامت روان خودتان ایجاد کرده و هم رابطه شما و همسرتان را دچار چالش نموده است. در خصوص ولخرجی و گوش ندادن، اساسا باید این را بدانید که قرار نیست همسرتان لزوما در این موارد با شما هم نظر باشد. ممکن است این رفتارهایی که از دید شما ولخرجی محسوب می شود از دید ایشان یک رفتار عادی باشد. و اصرار شما به این قضیه یا دلیل آوردن های تان منجر به تغییر دیدگاه همسرتان نخواهد شد. بنابراین شما تنها می بایست بدون اینکه نظر و قضاوت تان را دخیل کنید، صرفا حس تان را به این قضایا بیان کنید و از همسرتان بخواهید که به کاهش این حس های نامطلوب کمک کند. در مجموع توصیه می کنم هم به درمان فردی خودتان تحت نظر روانپزشک بپردازید و هم به اتفاق همسرتان به یک زوج درمانگر مراجعه داشته باشید تا بررسی های لازم و مداخلات درمانی مقتضی صورت گیرد.