دلیل احساس سیری و کم اشتهایی همیشگی چیست؟

با سلام و احترام.
مدت طولانی (چند سال) است که اغلب اشتهایی به خوردن غذا ندارم. مثلا اگر کمی قبل از ناهار یا شام یک دانه میوه کوچک بخورم، سیر میشوم و دیگر نمیتوانم غذایی بخورم.
البته گاهی با فاصله تقریبا دو هفته یک بار، خیلی غذا میخورم و نمیتوانم خودم را کنترل کنم و بعدش واقعا دل درد میگیرم!
مواقعی که نمیتوانم غذایی بخورم، به شدت در دلم احساس سنگینی و پری و سیری میکنم. در حالی که در کل روز چیز قابل توجهی نخورده ام.
با این حال وزن کم نکرده ام و حتی در یک سال اخیر که ازدواج کرده ام، شکم آورده ام

-1

باسلام بی اشتهایی وسنگینی سردل ازعلایم سو هاضمه ومشکل گوارشی است اگر کاهش وزن ندارید و تهوع استفراغ وندارید دومپریدون 10 قبل نهاروشام مصرف کنید پنتوپرازول 40 صبح ناشتاتادوهفته

دکتر مهری حسن پور انزابی

متخصص بیماریهای داخلیغدد، ریه، روماتولوژی
دکتر مهری حسن پور انزابی
0

سلام.علائم به نفع دیس پپسی (سو هاضمه ) هست. که اولین اقدام با توجه به سن شما آزمایش هلیکوباکتر هست.البته با توجه به تغییرات شدید اشتها احتمال مسائل عصبی و استرس نیز وجود داره.

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
0

با سلام اختلال در اشتها هم می تواند ناشی از مسائل جسمانی وگوارشی باشد و یا ناشی از مسایل اعصاب و روان که نیاز به بررسی های لازم دارد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

همه ما گاهی اوقاتی احساس سیری و کم اشتهایی می کنیم اما اگر این حالت برای مدت طولانی ادامه داشته باشد و باعث تغییر در صحت و سلامت شما شود، ممکن است نشانه یک مشکل پزشکی باشد. عوامل مختلفی می توانند سبب کم اشتهایی و خستگی بشوند، از جمله بیماری ها، داروها، اضطراب یا دیگر احساسات منفی. دیدار با پزشک و بررسی علت های احتمالی برای بی اشتهایی ممکن است کمک کند. بنابراین، استفاده کنندگان از این اطلاعات باید به طور کامل برای مشاوره پزشکی به یک متخصص مراجعه کنند.

احساس سیری مداوم و کم‌اشتهایی می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی شامل مسائل جسمی و برخی دیگر مسائل روانی هستند. یکی از علل شایع این وضعیت می‌تواند مشکلات گوارشی مانند گاستریت یا سوءهاضمه باشد که باعث ایجاد احساس پری و سنگینی در معده می‌شود. همچنین، اختلالات خوردن مانند غذاخوری افراطی یا غذاخوری اجباری ممکن است باعث تغییر در الگوهای خوردن شما شود و دوره‌های سیری و گرسنگی را به صورت متناوب ایجاد کند. دلایل روانی همچون استرس، اضطراب و افسردگی نیز می‌توانند بر اشتها تأثیر بگذارند و ممکن است به احساس سیری یا کم‌اشتهایی بیانجامند. همچنین، مشاهده تغییرات در وزن شما که ممکن است ناشی از عادات غذایی و فعالیت بدنی باشند، نیز مهم است. بهتر است با یک پزشک متخصص یا مشاور تغذیه مشورت کنید تا وضعیت شما را به دقت بررسی کند و در صورت نیاز تحقیقات تکمیلی نظیر آزمایشات خون یا معاینه بدنی انجام شود تا علت دقیق شناسایی و درمان مناسب ارائه شود.