اگر دو سه سال بعد پلاتین پا را در بیاریم ضرر دارد؟ با سلام با توجه به نوع وسیله شکستگی و وسیله بکار رفته و جوش خوردن شکستگی تصمیم برای در آوردن وسیله میشود. ولی در کل در اکثر موارد پلاتین اندام تحتانی باید خارج شود.. سلام میتوان پلاتین را خارج کرد چنانچه در پاها مشکلی ایجاد نکرده بود لزومی به خارج کردن ندارد. سلام در اندام تحتانی بهتراست خارج شود در اندام فوقانی تصمیم بر اساس شرایط فرد ومحل آن است. باسلام. بطورکلی درمورد اندام تحتانی ترجیح بر درآوردن پلاتین میباشد که معمولا بعداز حداقل دوسال بعد از عمل میشه مبادرت به این اقدام کرد ولی بازهم تصمیم گیری نهایی براساس میزان جوش خوردگی وتکمیل شدن آن که در عکس رادیولوژی اندام مشخص میشود میباشد.تاخیربیشتر دردرآوردن آن باعث مشکل شدن درآوردن وسیله میشود وتاخیر جایز ودرست نیست..

پلاتین , بیاریم , اگر

سلام علیکم.
پدر من ۶ سال پیش پاشو ن شکست و الان پلاتین هست .
اگر دو سه سال بعد در بیاریم ضرر دارن؟
اگر اصلا در نیاریم ضرر دارن ؟

4
1

اگر دو سه سال بعد پلاتین پا را در بیاریم ضرر دارد؟ پلاتین , بیاریم , اگربا سلام با توجه به نوع وسیله شکستگی و وسیله بکار رفته و جوش خوردن شکستگی تصمیم برای در آوردن وسیله میشود. ولی در کل در اکثر موارد پلاتین اندام تحتانی باید خارج شود.

3

اگر دو سه سال بعد پلاتین پا را در بیاریم ضرر دارد؟ پلاتین , بیاریم , اگرسلام میتوان پلاتین را خارج کرد چنانچه در پاها مشکلی ایجاد نکرده بود لزومی به خارج کردن ندارد

0

اگر دو سه سال بعد پلاتین پا را در بیاریم ضرر دارد؟ پلاتین , بیاریم , اگرسلام در اندام تحتانی بهتراست خارج شود در اندام فوقانی تصمیم بر اساس شرایط فرد ومحل آن است

1

اگر دو سه سال بعد پلاتین پا را در بیاریم ضرر دارد؟ پلاتین , بیاریم , اگرباسلام. بطورکلی درمورد اندام تحتانی ترجیح بر درآوردن پلاتین میباشد که معمولا بعداز حداقل دوسال بعد از عمل میشه مبادرت به این اقدام کرد ولی بازهم تصمیم گیری نهایی براساس میزان جوش خوردگی وتکمیل شدن آن که در عکس رادیولوژی اندام مشخص میشود میباشد.تاخیربیشتر دردرآوردن آن باعث مشکل شدن درآوردن وسیله میشود وتاخیر جایز ودرست نیست.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

پلاک پا یکی از روش‌های جایگزین برای جبران نقص استخوانی پا می‌باشد. در صورت نیاز به پلاک پا توسط پزشک معالج تعیین می‌گردد و پس از جراحی استفاده می‌شود. انجام این مراحل باید تحت نظر پزشک صورت گیرد و به نکات پس از جراحی توجه شود تا هیچ آسیب جانبی وارد نشود. اگر پلاک پا به موقع و به درستی درج شود و بعد از آن نکات پس از جراحی رعایت شود، معمولاً هیچ آسیب جانبی به بیمار وارد نمی‌شود. اما اگر علائم ناگواری یا مشکلاتی پس از استفاده از پلاک پا مشاهده شود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود تا وضعیت بررسی و اقدامات لازم انجام شود.اگر مشکلات گردش خون یا عفونت در ناحیه پلاک پا مشاهده شود، باید به سرعت به پزشک مراجعه شود تا بررسی و درمان لازم انجام شود. بهتر است بیمار پیش از انجام هر گونه اقدامی، مشکلات و سوالات خود را با پزشک معالج مطرح کرده و راهنمایی‌های لازم را از ایشان دریافت کند.