مقدارمصرف انسولین دربارداری چقدر باید باشد؟

باسلام خدمت پزشک محترم خانم بارداری هستم که از هفته ۹بارداری انسولین میزنم بخاطر دیابت بارداری، شروع انسولین با ۶دز قند ناشتا ۱۰۷تایک ماه پیش .بعدازاون دوباره قندم بالا بود پزشک داخلی ۸دز تجویز کردن ولی باز هم یک هفته اس که قندم ۹۶به بالاست رژیم غذایی که حاوی قند هست هم رعایت میکنم ولی بااین حال قند خونم کنترل نمیشه قابل ذکر هست که الان در ۲۹ هفته بارداری هستم

0

سلام حنما تحت نظر پزشک خود باید میزان انسولین طولانی اثر رو بالا ببرید تا ناشتا زیر ۹۲ بشه

دکتر فاطمه فخارمقدم

جراح و متخصص زنان و زایمان و نازاییدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر فاطمه فخارمقدم
1

سلام،لطفا حضوری جهت کنترل قند خون به متخصص داخلی مراجعه کنید،قند ناشتا باید زیر ۹۲ و ۲ ساعت بعد از غذا زیر ۱۲۰ بایستی برسد

دکتر فرانک خسروی

متخصص داخلی
دکتر فرانک خسروی
2

عزیزم چه نوع انسولینی استفاده میکنید؟ اگر از Levemir استفاده میکنید تحت نظر پزشک معالج میتوانید میزان انسولین را افزایش دهید. در نظر داشت باشید که با بالا رفتن سن حاملگی میزان نیاز به انسولین بیشتر خواهد شد.

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
0

سلام 2 واحد انسولین لومیر ، زیاد بشه و به پزشکتون مراجعه کنید

دکتر فرشاد فرزادامیرابراهیمی

متخصص داخلی
دکتر فرشاد فرزادامیرابراهیمی
1

باید قند خون چارت بشه و دوز انسولین تنظیم بشه

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

از آنجائیکه هر بدن به شکل متفاوتی به انسولین واکنش نشان می‌دهد، ممکن است مقدار مصرف انسولین شما در طول بارداری متفاوت باشد. برخی زنان ممکن است نیاز به مقدار بیشتری از اینسولین داشته باشند، در حالیکه دیگران ممکن است کمتر از آن نیاز داشته باشند. به همین دلیل، بسیار مهم است که در میزان انسولینی که می‌زنید با پزشک خود مشورت کنید و برای کنترل بیشتر قند خونتان روی دریافت مراقبت‌های مناسب تمرکز کنید.

مقدار مصرف انسولین در دوران بارداری به عواملی مانند نوع دیابت، وزن، رژیم غذایی و تغییرات هورمونی بستگی دارد. در بارداری، نیاز به انسولین ممکن است افزایش یابد و نیاز به تنظیم دوز وجود داشته باشد. برای کنترل قند خون در بارداری، پایش مداوم سطح قند خون و مشورت با پزشک متخصص ضروری است. معمولاً پزشک بر اساس نتایج بررسی‌های منظم قند خون توصیه‌های لازم را ارائه می‌دهد. در برخی موارد، نیاز است که دوز انسولین در فواصل زمانی کوتاه‌تری تنظیم گردد تا از افزایش یا کاهش شدید قند خون جلوگیری شود. همچنین، رعایت رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی متناسب با وضعیت بارداری نقش مهمی در کنترل قند خون ایفا می‌کند. توصیه می‌شود به صورت منظم با پزشک خود در ارتباط باشید تا برنامه درمانی مناسب‌تری داشته باشید.