آیا قرص کاربامازپین در دراز مدت زوال عقل میاره؟ سلام. در صورت کنترل بودن تشنج شما با کاربامازپین نیازی به تغییر دارو نیست ، و چنین عوارضی شایع نمی باشد.. با سلام از عوارض مصرف کارمازپین افت خفیف عملکرد شناختی و حافظه می باشد ولی بیماری آلزایمر ربطی به مصرف کارما زپین ندارد هدف کنترل تشنج با کمترین عوارض می باشد شما با دوز پایین از دارو کنترل هستید تحت نظر پزشک به درمان ادامه بدهید و نگران نباشید. سلام به شما. خیر. کاربامازپین باعث زوال عقل نمی شود و در صورتی که پاسخ درمانی مناسبی به آن دارید نیاز به اقدامی در این زمینه نیست..

کاربامازپین , دراز

سلام خسته نباشید من ۱۳ ساله به دلیل صرع روزی سه عددقرص ۲۰۰ کاربامازپین مصرف میکنم
شنیدم ک مصرف کاربامازپین در دراز مدت باعث الزایمر و زوال عقل میشه میخواستم بدونم این درسته ؟و چطور میشه احتمالشو کم کرد ؟دارورو زیر نظر پزشک عوض کنم یا نه؟

3
-1

آیا قرص کاربامازپین در دراز مدت زوال عقل میاره؟ کاربامازپین , درازسلام. در صورت کنترل بودن تشنج شما با کاربامازپین نیازی به تغییر دارو نیست ، و چنین عوارضی شایع نمی باشد.

1

آیا قرص کاربامازپین در دراز مدت زوال عقل میاره؟ کاربامازپین , درازبا سلام از عوارض مصرف کارمازپین افت خفیف عملکرد شناختی و حافظه می باشد ولی بیماری آلزایمر ربطی به مصرف کارما زپین ندارد هدف کنترل تشنج با کمترین عوارض می باشد شما با دوز پایین از دارو کنترل هستید تحت نظر پزشک به درمان ادامه بدهید و نگران نباشید

0

آیا قرص کاربامازپین در دراز مدت زوال عقل میاره؟ کاربامازپین , درازسلام به شما. خیر. کاربامازپین باعث زوال عقل نمی شود و در صورتی که پاسخ درمانی مناسبی به آن دارید نیاز به اقدامی در این زمینه نیست.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

کاربامازپین دارویی است که برای کنترل انواع خاصی از تشنج در بیماران مبتلا به صرع استفاده می‌شود. تا کنون، شواهد علمی قاطعی وجود ندارد که استفاده دراز مدت از کاربامازپین به صورت مستقیم باعث بیماری‌هایی مانند الزایمر یا دیگر انواع زوال عقل شود. با این حال، برخی مطالعات نشان داده‌اند که داروهای ضد تشنج ممکن است تاثیراتی بر عملکرد شناختی داشته باشند، اما این اثرات معمولاً موقتی هستند و با قطع دارو بهبود می‌یابند. برای کم کردن احتمال بروز هرگونه اثر جانبی طولانی‌مدت، مهم است که هرگز بدون مشورت با پزشک داروهای خود را قطع یا تغییر ندهید. بررسی‌های منظم توسط پزشک می‌تواند به بهترین شکل وضعیت شما را کنترل کرده و در صورت لزوم پیشنهاداتی برای تغییر دارو یا تنظیم دوز ارائه دهد. توجه به سبک زندگی سالم و فعالیت‌هایی که به حفظ عملکرد مغز کمک می‌کنند (مانند تمرینات ذهنی و فیزیکی) نیز می‌تواند مفید باشد.