علت کبود شدن کودک هنگام گریه چیست؟

سلام. دختر من ۱۶ ماهشه و از حدود چهار ماهگی وقتی گریه ش شدید میشه ریسه میره.یعنی اطراف لبش کبود میشه و نفسش قطع میشه.حالت دیگه ای نداره.چشماش و بدنش حالت طبیعی داره. پشت لب بالاییش رو که به پایین میکشم نفسش بالامیاد. خیلی این حرکتش نگرانم میکنه. مخصوصا وقتهایی که میخواد دارو بخوره این کارو میکنه چون دوست نداره بخوره. میترسم دارو بپره گلوش خفه شه. هنوز چکاپ نبردمش که ببینم کم خون هست یا نه اما اصلا علائم کمخونی یا فقر آهن رو نداره. پر انرژیه و اشتهای خوبی داره.من نمیدونم باید چیکار کنم.

1

کودک شما دچار حملات ریسه میشه، حتما ازمایش بدین، تمام خانواده ها به منگزارش کردن که این حالت ها بیشتر مربوط به حضور مادر هستش،مثلا پیش پدربزرگ و مادربزرگ این جوری نمیشن، دوز آهن مصرفی رو دوبرابر کنید.

دکتر سیدامیرحسین ابطحی

متخصص کودکان نوزادان نوجوانان
دکتر سیدامیرحسین ابطحی
0

با سلام. بهتر است جهت بررسی کم خونی آزمایش انجام شود. علایم ذکرشده ریسه رفتن می باشد. کم خونی فقر آهن یکی از علل ریسه رفتن است.

دکتر فرناز محامدی

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر فرناز محامدی
4

با سلام حالت ریسه رفتن است که در کم خونی تشدید میشود

دکتر پانته آ تاجیک

فوق تخصص گوارش کبد تغذیه رشد کودکان و...متخصص کودکان (اطفال)
دکتر پانته آ تاجیک
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

کبودی ریسه در کودکان هنگام گریه شدید میتواند نشاندهنده کمبود اکسیژن در خون باشد ولی لازم نیست حتما به همین معنی باشد. در برخی از موارد، کودکان هنگام گریه ترس یا دلخوری، این حالت را نشان می‌دهند و با باز کردن دهان و ورود اکسیژن، حالشان سریعا بهبود میابد. در هر صورت، توصیه می شود در صورت دیدن این علائم در کودک خود حتما به پزشک مراجعه کنید تا بتوانید با خیال راحت تر علت حقیقی را بدانید و در صورت نیاز درمان مناسب را شروع کنید.

کبود شدن لب‌های کودک هنگام گریه که به صورت موقت و گذرا است، ممکن است به دلیل حالت 'ریسه رفتن' یا 'کودک جلبک' باشد که در برخی کودکان به هنگام ناراحتی شدید رخ می‌دهد. این پدیده غالباً بی‌خطر است و به دلیل تغییرات موقتی در جریان خون و اکسیژن‌رسانی رخ می‌دهد. با این حال، اگر کودک شما دچار توقف تنفس یا علائم دیگری مانند ضعف عضلانی یا تغییر رنگ پوست شود، مشورت با یک پزشک ضروری است. دادن داروهایی که کودک از خوردن آنها امتناع می‌کند، ممکن است وضعیت را تشدید کند. توصیه می‌شود به یک پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید تا احتمال کم‌خونی یا مسائل دیگر بررسی و رد شود. برای اطمینان خاطر، یک ویزیت کامل پزشکی و ارزیابی هماتولوژی می‌تواند مفید باشد.