چرا بیشتر وقتا دستا یا پاهام کبود میشه؟ سلام بهتر است توسط متخصص قلب ویزیت شوید باید نبض ها و پوست اندام معاینه شود. سلام به احتمال بسیار زیاد وریدهای شما دچار نارسایی هستند این چیزا که شرح دادین به هیچ وجه علایم اختلالات شریانی نیست باید همیشه پاهاتون رو بالا بذارید و ورزشهایی که برای تفویت غضبه چهار سر ران و عضله پشت ساق پا هست رو انجام بدید و آب زیاد بخورید . فعلا هم نیاز به ویزیت حضوری در این وضعیت ندارید .. سلام مجدد خدمت هموطن عزیزم پس از گذشت سالها و کسب تجربه بر ما پزشکان اثبات می شود که در مورد بدن انسان و بیماریها حساب دو دو تا نیست.بصورت تجربی گذشت زمان به ما این درس را می دهد که چه بسا در پاره ای موارد شرح حال و معاینه و اقدامات پاراکلینیک اشتباه بوده اند و مشکل یک چیز دیگر بود. سردی اندامها هر چند در خانمی به سن شما اکثرا ناشی از انقباض عروق ریز در اثر سرما یا استرس است ولی در پاره ای موارد معاینه می تواند سر نخی از شروع یک بیماری جدی نظیر واسکولیت یا بیماریهای بافت همبند را مطرح کند و درمان به موقع از عوارض ناشی از تاخیر در تشخیص پیشگیری کند. نارسایی وریدی و واریس پا باعث تورم و کبودی پا هنگام ایستادن طولانی یا آویزان کردن پا می شود ولی این که هنگام پا شدن از خواب نیز مشکل دارید در مورد آنها صادق نیست. و ضمنا نارسایی وریدی و وریدهای واریسی پا صرفا از روی معاینه و در صورت لزوم با سونوگرافی از پا تشخیص داده می شود و نه صرفا از روی شرح حال بیمار. و معاینه ی پوست هم یعنی مشاهده،لمس،چک نبض و بررسی عوارض حاصل از بیماری شریانی و وریدی. لذا همانطور که در پاسخ اول خدمتتان عرض کردم جهت ویزیت نزد متخصص قلب و عروق بروید. سلامت و پاینده باشید.. بهتر است توسط پزشک ویزیت و معاینه شوید..

کبود , دستا , کبودی , دست و پا

سلام خسته نباشید
من الان چند ساله وقتی مثلا میشینم روی صندلی طوری که پاهام آویزونه ، یا وقتی وایمیستم چند دقیقه مثلا برا ظرف شستن یا . پاهام کبود میشن ، چند بار هم وقتی از خواب پاشدم اینطوری بود ولی وقتی یکم تکونشون میدم یا تغییر حالت میدم خوب میشن ، امروز دیدم کف دستام هم کبود شدن
همیییشه هم دستا و پاهام یخ هستن

4
0

چرا بیشتر وقتا دستا یا پاهام کبود میشه؟ کبود , دستا , کبودی , دست و پاسلام بهتر است توسط متخصص قلب ویزیت شوید باید نبض ها و پوست اندام معاینه شود

0

چرا بیشتر وقتا دستا یا پاهام کبود میشه؟ کبود , دستا , کبودی , دست و پاسلام به احتمال بسیار زیاد وریدهای شما دچار نارسایی هستند این چیزا که شرح دادین به هیچ وجه علایم اختلالات شریانی نیست باید همیشه پاهاتون رو بالا بذارید و ورزشهایی که برای تفویت غضبه چهار سر ران و عضله پشت ساق پا هست رو انجام بدید و آب زیاد بخورید . فعلا هم نیاز به ویزیت حضوری در این وضعیت ندارید .

0

چرا بیشتر وقتا دستا یا پاهام کبود میشه؟ کبود , دستا , کبودی , دست و پاسلام مجدد خدمت هموطن عزیزم پس از گذشت سالها و کسب تجربه بر ما پزشکان اثبات می شود که در مورد بدن انسان و بیماریها حساب دو دو تا نیست.بصورت تجربی گذشت زمان به ما این درس را می دهد که چه بسا در پاره ای موارد شرح حال و معاینه و اقدامات پاراکلینیک اشتباه بوده اند و مشکل یک چیز دیگر بود. سردی اندامها هر چند در خانمی به سن شما اکثرا ناشی از انقباض عروق ریز در اثر سرما یا استرس است ولی در پاره ای موارد معاینه می تواند سر نخی از شروع یک بیماری جدی نظیر واسکولیت یا بیماریهای بافت همبند را مطرح کند و درمان به موقع از عوارض ناشی از تاخیر در تشخیص پیشگیری کند. نارسایی وریدی و واریس پا باعث تورم و کبودی پا هنگام ایستادن طولانی یا آویزان کردن پا می شود ولی این که هنگام پا شدن از خواب نیز مشکل دارید در مورد آنها صادق نیست. و ضمنا نارسایی وریدی و وریدهای واریسی پا صرفا از روی معاینه و در صورت لزوم با سونوگرافی از پا تشخیص داده می شود و نه صرفا از روی شرح حال بیمار. و معاینه ی پوست هم یعنی مشاهده،لمس،چک نبض و بررسی عوارض حاصل از بیماری شریانی و وریدی. لذا همانطور که در پاسخ اول خدمتتان عرض کردم جهت ویزیت نزد متخصص قلب و عروق بروید. سلامت و پاینده باشید.

0

چرا بیشتر وقتا دستا یا پاهام کبود میشه؟ کبود , دستا , کبودی , دست و پابهتر است توسط پزشک ویزیت و معاینه شوید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

کبود شدن دست و پا ممکن است ناشی از عوامل مختلفی مانند کمبود عرق کردن مناسب در این قسمت‌ها، عوضی بودن کمربند عروقی، فشار زیاد بر عروق باشد. عوامل دیگری مثل نقص اکسیژن در خون یا مشکلات خونی نیز می‌تواند موجب کبودی شدن اندام‌ها شود. برای اطمینان از سلامتی خود، بهتر است با پزشک مشاوره کنید تا علت دقیق این وضعیت را تشخیص دهد و راهکار مناسبی پیشنهاد کند. این علائم ممکن است نشانه مشکل جدی‌تری باشند که نیازمند بررسی تخصصی است.