علت دل پیچه در بارداری چیست؟

سلام هفته ششم بارداری هستم همش احساس دلپیچه دارم اصلا نمیتونم سر پا وایسم احساس میکنم از حال میرم تو این شرایط نمیتونم دکتر برم چکار کنم ؟ ایا خطرناکه ؟ خونریزی یا لکه ندارم دو روزه احساس میکنم میخوام بمیرم ، ممنون از کمکتون ؟

0

سلام عزیزم معمولا بارداری باعث دل پیچه نمی شود بهتر است مراجعه کنید

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

با عرض سلام، دل پیچه دلایل متعددی داشته و الزاما ناشی از بارداری نمی باشد. ضمن رعایت دستورالعمل های بهداشتی جهت معاینه به همکاران پزشک عمومی یا پزشک معالج تان مراجعه نمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

سلام ،با توجه به اینکه حالتون خوب نیست و علائم گوارشی ممکنه از علائم کرونا باشه حتما باید حضوری به پزشک عمومی یا متخصص گوارش مراجعه کنید

دکتر لاله صادقی

جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی
دکتر لاله صادقی
0

سلام حتما به مرکز درمانی مراجعه کنید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

احتمال ابتلا به کرونا وجود داره فعلا خودتون رو قرنطینه کنید

دکتر بهناز خادمی دلجو

متخصص زنان زایمان نازاییجراحی زیبایی زنان
دکتر بهناز خادمی دلجو
0

با سلام. با توجه به حساسیت برهه فعلی، مراجعه به پزشک جهت بررسی توصیه میشود عزیزم

دکتر رقیه پورعلی دوگاهه

جراح و متخصص زنان و زایمان - فلوشیپ س...
دکتر رقیه پورعلی دوگاهه
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

دل پیچه و ناراحتی‌های گوارشی در دوران بارداری، به‌خصوص در ماه‌های اول، بسیار رایج هستند. در هفته‌های اول بارداری، به دلیل تغییرات هورمونی که بر دستگاه گوارش تأثیر می‌گذارند، بسیاری از زنان احساس ناراحتی می‌کنند. هورمون‌های بارداری مانند پروژسترون باعث کند شدن عملکرد دستگاه گوارش و در نتیجه احساس نفخ و دل پیچه می‌شوند. مهم است که در صورت عدم توانایی در تحمل علائم، برای اطمینان از سلامت خود و جنین، هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنید، حتی اگر خونریزی یا لکه‌بینی نداشته باشید. در مواردی که ناراحتی شدید است و علائم دیگری نظیر سرگیجه، ضعف شدید یا علائم غیرمعمول دیگر وجود دارد، فوراً به پزشک مراجعه کنید. در این میان، رعایت برخی نکات تغذیه‌ای می‌تواند به کاهش علائم کمک کند: مصرف غذاهای سبک و به‌دفعات کم و بیشتر در طول روز، نوشیدن آب و مایعات کافی، پرهیز از غذاهای سنگین و چرب که گوارش را کند می‌کنند. استراحت مناسب و مصرف مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک نیز مهم است. اگر این علائم شدید به نظر می‌رسند، مشورت با پزشک برای درمان‌های ممکن و بررسی بیشتر ضروری است. همچنین، استفاده از درمان‌های خانگی بدون مشورت پزشک می‌تواند خطرناک باشد.