برای زندگی بهتر چیکار باید کرد؟ سلام مشاجره ها در شروع زندگی، به دلیل اینکه افراد در فرهنگ ها و شرایط خانوادگی متفاوت تربیت شده و بزرگ می شوند، معمولا طبیعی است اما برای جلوگیری از افزایش و حل مشکلات حتما به یک روانشناس مراجعه کنید دکتر مهدی صحراگرد عضو هیات علمی دانشگاه. سلام به شما. مسلما چنین حرفی حس بسیار ناخوشایندی از ناامنی و عدم اطمینان به طرف مقابل می دهد و این حسی نیست که بتوان با وجود آن، با خیال آسوده وارد یک زندگی مشترک شد. لذا یک زمان را برای گفتگوی جدی با ایشان تعیین کنید و به دور از هیجان و در آرامش در این خصوص با ایشان به گفتگو بنشینید. از ایشان بخواهید که حس واقعی اش به شما و زندگی مشترکتان را بیان کند. اگر حسی که ایشان بیان می کند با گفته های ایشان در حین عصبانیت انطباق داشت نیاز به بررسی جدی تر قضیه قبل از تشکیل زندگی مشترک خواهد بود. اما اگر مساله صرفا نوعی عدم کنترل خشم باشد و انعکاس دهنده حس واقعی ایشان به شما و زندگی نباشد، در این صورت لازم است حس ناخوشایند عمیقی که در اثر چنین رفتاری در شما ایجاد شده را با او درمیان بگذارید و از او بخواهید که بیش از این چنین حسی را در شما ایجاد نکند که لازمه آن مراجعه ایشان به یک درمانگر جهت آموزش مهارت کنترل خشم خواهد بود.. با سلام و وقت بخیر. در خصوص حل مشکلات زوجین؛ اولین مرحله؛ پذیرش تفاوتهای فردی است. برخی خصوصیات فردی دارای ثبات قابل توجه و نسبت به تغییر مقاومند؛ بدین معنی که می بایست انتظار خود را از تغییر شخصیت همسر خود متعادل سازید. درست به همین دلیل توصیه میشود، هیچ وقت ازدواجی را به امید تغییر طرف مقابل انجام ندهید. نکته دوم که می بایست توجه داشته باشید؛ اینکه؛ شما برای بهبود اوضاع، تنها توان تغییر و کنترل خود را دارید و می بایست از تلاش برای تغییر و کنترل طرف مقابل دست بردارید. اما نکاتی که اشاره شد به معنای عدم امکان دستیابی به وضعیت بهتر نمیباشد! 1.میتوانید با همسر در جلسات زوج درمانی شرکت کنید و در صورتی که ایشان نپذیرفت؛ حداقل، خودتان برای بهبود فردی خود اقدام نمایید. 2.در بیان خواسته ها ضمیر من را به جای ضمیر تو به کار ببرید. 3.حداقل در گفتار خودتان تحقیر، تهدید، توهین و سرزنش را شناسایی و تا حد ممکن حذف نمایید. 4.برای شناسایی و بیان احساسات خود تمرین کنید! به جای جمله من فکر میکنم، سعی کنید از من احساس میکنم، استفاده کنید. 5.فضا و زمانی شخصی را برای خودتان، همسرتان و زمانی را نیز برای مرور خاطرات شیرین گذشته و (مصاحبت بدون هر گونه تجربه ناکام ساز) در نظر بگیرید. 6.در مواردی که احساس میکنید خواسته ای از شما وارد دور باطل مخالفت از طرف همسر شما خواهد شد، به طور موقت بیان خواسته را به زمان و شرایط بهتری به تعویق بیندازید. 7.گاهی احساسات و نیازهای خود را با نوشتن نامه انتقال دهید 8.از تکنیک خلع سلاح استفاده کنید، برای اینکار ابتدا بخشی از گفته همسرتان را به صورت تلویحی تایید و با او همدلی کرده و در نهایت نظر خود را بیان کنید. 9.روشهای خودآگاهی؛ همدلی و ارتباط موثر را از کتب مربوطه مطالعه و تمرین روزانه و مستمر بفرمایید.. با سلام. این که در حین عصبانیت همسرتان پاسخی به حرف های آزارنده او نمی دهید اقدام خوبی است. اما لازم است در یک موقعیتی که خشم بر شما و ایشان حاکم نباشد در این خصوص با او صحبت کنید تا به اهمیت آسیبی که به شما وارد می شود پی ببرد و بپذیرد که چنین رفتاری را تکرار نکند و یا حداقل به مراجعه به زوج درمانگر قانع شود..

بهتر , عقدم , روابط زوجین , مشاوره زناشویی

سلام۲ ساله عقدم خیلی باهم دعوا داریم سر چیز های ساده همسرم جوشیه و زود عصبی میشه توی دعوا همش میگه برو برای خودت شوهر خوب پیدا کنولی من جوابش رو نمیدم می دونم همسرم دوستم داره ولی قبل ازدواج با من عاشق دختری بود حس میکنم اینقدر عاشق من نیست که بخواد تمام تلاشش رو برای حفظ زندگیمون کنه من خیلی دوستش دارم اولین عشق منه برای همین انتظار دوست داشتن بیشتر ازش داشتم از زندگیمون سرد شدم همش دعوا و بحث داریم از هم دور شدیم من نمی تونم بی خیال این حس بشم که زندگیمون براش مهم نی مشاوره هم مراجعه نمیکنه

4
0

برای زندگی بهتر چیکار باید کرد؟ بهتر , عقدم , روابط زوجین , مشاوره زناشوییسلام مشاجره ها در شروع زندگی، به دلیل اینکه افراد در فرهنگ ها و شرایط خانوادگی متفاوت تربیت شده و بزرگ می شوند، معمولا طبیعی است اما برای جلوگیری از افزایش و حل مشکلات حتما به یک روانشناس مراجعه کنید دکتر مهدی صحراگرد عضو هیات علمی دانشگاه

0

برای زندگی بهتر چیکار باید کرد؟ بهتر , عقدم , روابط زوجین , مشاوره زناشوییسلام به شما. مسلما چنین حرفی حس بسیار ناخوشایندی از ناامنی و عدم اطمینان به طرف مقابل می دهد و این حسی نیست که بتوان با وجود آن، با خیال آسوده وارد یک زندگی مشترک شد. لذا یک زمان را برای گفتگوی جدی با ایشان تعیین کنید و به دور از هیجان و در آرامش در این خصوص با ایشان به گفتگو بنشینید. از ایشان بخواهید که حس واقعی اش به شما و زندگی مشترکتان را بیان کند. اگر حسی که ایشان بیان می کند با گفته های ایشان در حین عصبانیت انطباق داشت نیاز به بررسی جدی تر قضیه قبل از تشکیل زندگی مشترک خواهد بود. اما اگر مساله صرفا نوعی عدم کنترل خشم باشد و انعکاس دهنده حس واقعی ایشان به شما و زندگی نباشد، در این صورت لازم است حس ناخوشایند عمیقی که در اثر چنین رفتاری در شما ایجاد شده را با او درمیان بگذارید و از او بخواهید که بیش از این چنین حسی را در شما ایجاد نکند که لازمه آن مراجعه ایشان به یک درمانگر جهت آموزش مهارت کنترل خشم خواهد بود.

0

برای زندگی بهتر چیکار باید کرد؟ بهتر , عقدم , روابط زوجین , مشاوره زناشوییبا سلام و وقت بخیر. در خصوص حل مشکلات زوجین؛ اولین مرحله؛ پذیرش تفاوتهای فردی است. برخی خصوصیات فردی دارای ثبات قابل توجه و نسبت به تغییر مقاومند؛ بدین معنی که می بایست انتظار خود را از تغییر شخصیت همسر خود متعادل سازید. درست به همین دلیل توصیه میشود، هیچ وقت ازدواجی را به امید تغییر طرف مقابل انجام ندهید. نکته دوم که می بایست توجه داشته باشید؛ اینکه؛ شما برای بهبود اوضاع، تنها توان تغییر و کنترل خود را دارید و می بایست از تلاش برای تغییر و کنترل طرف مقابل دست بردارید. اما نکاتی که اشاره شد به معنای عدم امکان دستیابی به وضعیت بهتر نمیباشد! 1.میتوانید با همسر در جلسات زوج درمانی شرکت کنید و در صورتی که ایشان نپذیرفت؛ حداقل، خودتان برای بهبود فردی خود اقدام نمایید. 2.در بیان خواسته ها ضمیر من را به جای ضمیر تو به کار ببرید. 3.حداقل در گفتار خودتان تحقیر، تهدید، توهین و سرزنش را شناسایی و تا حد ممکن حذف نمایید. 4.برای شناسایی و بیان احساسات خود تمرین کنید! به جای جمله من فکر میکنم، سعی کنید از من احساس میکنم، استفاده کنید. 5.فضا و زمانی شخصی را برای خودتان، همسرتان و زمانی را نیز برای مرور خاطرات شیرین گذشته و (مصاحبت بدون هر گونه تجربه ناکام ساز) در نظر بگیرید. 6.در مواردی که احساس میکنید خواسته ای از شما وارد دور باطل مخالفت از طرف همسر شما خواهد شد، به طور موقت بیان خواسته را به زمان و شرایط بهتری به تعویق بیندازید. 7.گاهی احساسات و نیازهای خود را با نوشتن نامه انتقال دهید 8.از تکنیک خلع سلاح استفاده کنید، برای اینکار ابتدا بخشی از گفته همسرتان را به صورت تلویحی تایید و با او همدلی کرده و در نهایت نظر خود را بیان کنید. 9.روشهای خودآگاهی؛ همدلی و ارتباط موثر را از کتب مربوطه مطالعه و تمرین روزانه و مستمر بفرمایید.

0

برای زندگی بهتر چیکار باید کرد؟ بهتر , عقدم , روابط زوجین , مشاوره زناشوییبا سلام. این که در حین عصبانیت همسرتان پاسخی به حرف های آزارنده او نمی دهید اقدام خوبی است. اما لازم است در یک موقعیتی که خشم بر شما و ایشان حاکم نباشد در این خصوص با او صحبت کنید تا به اهمیت آسیبی که به شما وارد می شود پی ببرد و بپذیرد که چنین رفتاری را تکرار نکند و یا حداقل به مراجعه به زوج درمانگر قانع شود.