توافق سر دادن اسباب بازی به هم در کودکان چگونه است؟ سلام : در وهله اول باید علت اصلی و پایه ای این رفتار که میتواند سرآغاز رفتار غیر اجتماعی و گوشه گیری در آینده باشد مورد بررسی قرار گیرد و این نیازمند انجام مصاحبه بالینی توسط متخصص کودک و نوجوان است و در وهله دوم میتوانید با تکنیکهای شرطی سازی ، مشوق های لازم برای مشارکت در بازی و سایر رفتارهای اجتماعی را در او تقویت نمایید و با حذف مشوق، رفتارهای غیر اجتماعی را کاهش و یا حذف نمایید.حتما در انجام این روش ها از نظر متخصص کودک و نوجوان بهره بگیرید.. با سلام بچه ها در این سن از حس مالکیت لذت می برند. این نشانه خودمداری کودک در جهت مشخص کردن مرزهای بین خود و دیگران است. شما باید احساس مالکیت او را به عنوان ابراز وجود بپذیرید و بگویید بله این اسباب بازی توئه اما می تونی چند لحظه به پسرعموت بدی. برای پرورش خودانگاره سالم در پسرتان می توانید از مشاوره بهره مند شوید.. سلام تا حدی این مسئله در سن و سال کودک شما طبیعیه و بحث مالکیت طلبی براشون مطرح میشه. شما باید بهش اموزش بدید که در عین حفظ کردن مرز و مالکیتش می تونه وسایلش رو به بقیه قرض بده در این زمینه بهتره به روانشناس کودک مراجعه کنید.. با سلام توصیه میشو ملاقاتی با روان شناس کودک داشته باشید. سلام به روانشناس مراجعه کنید.. با سلام با توجه به شرایط فوق جهت بررسی دقیق تر سایر شرایط توصیه می کنم با مشاور کودک مشورت نمایید..

اسباب , کودکان , توافق

پسرم سر اسباب بازی کوتاه نمی یاد هم مال خودش باشه و حتی مال خودش نباشه همه رو میخواهد واسه خودش. هر چی صحبت میکنم به هر روشی که باید باهم بازی کنیم اصلا گوش نمیکنه فقط گریه نق که به اون اسباب بازی برسه . چی کار کنم که اجازه بده بقیه هم بازی کنن ؟من این حالتو تو پیر عموش که ٥ سالشه هنوز دارم میبینم .

6
0

توافق سر دادن اسباب بازی به هم در کودکان چگونه است؟ اسباب , کودکان , توافقسلام : در وهله اول باید علت اصلی و پایه ای این رفتار که میتواند سرآغاز رفتار غیر اجتماعی و گوشه گیری در آینده باشد مورد بررسی قرار گیرد و این نیازمند انجام مصاحبه بالینی توسط متخصص کودک و نوجوان است و در وهله دوم میتوانید با تکنیکهای شرطی سازی ، مشوق های لازم برای مشارکت در بازی و سایر رفتارهای اجتماعی را در او تقویت نمایید و با حذف مشوق، رفتارهای غیر اجتماعی را کاهش و یا حذف نمایید.حتما در انجام این روش ها از نظر متخصص کودک و نوجوان بهره بگیرید.

0

توافق سر دادن اسباب بازی به هم در کودکان چگونه است؟ اسباب , کودکان , توافقبا سلام بچه ها در این سن از حس مالکیت لذت می برند. این نشانه خودمداری کودک در جهت مشخص کردن مرزهای بین خود و دیگران است. شما باید احساس مالکیت او را به عنوان ابراز وجود بپذیرید و بگویید بله این اسباب بازی توئه اما می تونی چند لحظه به پسرعموت بدی. برای پرورش خودانگاره سالم در پسرتان می توانید از مشاوره بهره مند شوید.

0

توافق سر دادن اسباب بازی به هم در کودکان چگونه است؟ اسباب , کودکان , توافقسلام تا حدی این مسئله در سن و سال کودک شما طبیعیه و بحث مالکیت طلبی براشون مطرح میشه. شما باید بهش اموزش بدید که در عین حفظ کردن مرز و مالکیتش می تونه وسایلش رو به بقیه قرض بده در این زمینه بهتره به روانشناس کودک مراجعه کنید.

0

توافق سر دادن اسباب بازی به هم در کودکان چگونه است؟ اسباب , کودکان , توافقبا سلام توصیه میشو ملاقاتی با روان شناس کودک داشته باشید

0

توافق سر دادن اسباب بازی به هم در کودکان چگونه است؟ اسباب , کودکان , توافقسلام به روانشناس مراجعه کنید.

0

توافق سر دادن اسباب بازی به هم در کودکان چگونه است؟ اسباب , کودکان , توافقبا سلام با توجه به شرایط فوق جهت بررسی دقیق تر سایر شرایط توصیه می کنم با مشاور کودک مشورت نمایید.