عادت به دروغ گویی مردان؟ با سلام صداقت جزئی تعهد به ازدواج واز پایه های عشق است ودر صورت ادامه ممکن اعتماد که ستون خانواده کمرنگ کند و ثبات خانواده را دچار مشکل کند قبل ازدواج می بایست این موارد کنترل بیشتری میشد به هر حال در جلسات زوج درمانی نیاز های تان با ایشان بیان شود مثلا در زمینه درآمد شفاف باشد رابطه هاش به این صورت که من وقتی صداقت کمتری از شما میبینم احساس غیر مهم بودن و بی اعتنایی می کنم از شما می خواهم با من بیشتر روراست باشد تا من احساس امنیت بیشتری در کنار شما داشته باشم البته اگر دروغ گویی مربوط به عادت و جزی اختلالات شخصیت باشد کار کمی سخت میشود در هر صورت میتونید برای بررسی بیشتر به همکاران روانشناس مراجعه داشته باشید. با سلام و وقت بخیر. البته کمیت و کیفیت دروغ گویی باید به دقت و بصورت مصداقی ارزیابی شود. اما به عنوان یک اصل کلی : ما میتوانید ترجیح و انتظار داشته باشیم که همسر ما نسبت به نرم جامعه صداقت بیشتری داشته باشد! میتوانید تلاش کنید تا با کاهش حساسیت و برخورد فاقد قضاوت ایشان را ترغیب کنید که حتی در مواردی که از نظر شما خطاست؛ مساله را با شما در میان بگذارد! اما اینکه بگوید مخاطب من باید هیچ گاه مرتکب خطایی مثل دروغ گفتن نشود؛ همسر هم هیچ بخش پنهانی از من نداشته باشد؛ تنها در حال یک تعمیم غیرمنطقی و انعطاف ناپذیر هستید و نکته مهم این است که این حساسیت اگر مزمن و بیش از حد شود در نهایت نتیجه دقیقا برعکس انتظار شما خواهد بود! هر چه بیشتر سعی در کنترل داشته باشید؛ بیشتر از دست خواهید داد!. با سلام دروغگویی در مردان ناشی عوامل مختلفی است. ممکن است ای ویژگی شخصیتی باشذ و جزیی از مرام آن فرد باشد که بر این اساس دروغ نگفتن انکار ناپذیر اسن. از سوی دیگر و لبته در بسیاری از موارد دروغگویی مردان ناشی از نقایص تعاملی زوجین است بدین معنا که زن در زمان راستگویی چه از وقایع روزانه و چه از منظر مالی آنقدر از طرف زن مورد عطاب و خطاب قرار می گیرد که مجبور به دروغگویی می شود. شما در ابتدا نگاهی به رفتار و واکنشهای خودتان بکنی و سعی در اصلاح رفتارهای (شاید مشکل آفرین) بکنید و با درک موقعیت به او اطمینان دهید. بهتر است برای راهنمایی بیشتر از نزدیک با یک روان شناس مشورت کنید..

گویی , عادت , دروغ

با سلام
دو ساله که ازدواج کردم و سه سال نامزد بودیم تو این ۵ سال همش از شوهرم دروغ های بزرگ و کوچیک میشنوم مثلا از شغلش از درامدش از رابطه هاش دیگه نمیدونم چیکار کنم
لطفا کمک کنید

3
0

عادت به دروغ گویی مردان؟ گویی , عادت , دروغبا سلام صداقت جزئی تعهد به ازدواج واز پایه های عشق است ودر صورت ادامه ممکن اعتماد که ستون خانواده کمرنگ کند و ثبات خانواده را دچار مشکل کند قبل ازدواج می بایست این موارد کنترل بیشتری میشد به هر حال در جلسات زوج درمانی نیاز های تان با ایشان بیان شود مثلا در زمینه درآمد شفاف باشد رابطه هاش به این صورت که من وقتی صداقت کمتری از شما میبینم احساس غیر مهم بودن و بی اعتنایی می کنم از شما می خواهم با من بیشتر روراست باشد تا من احساس امنیت بیشتری در کنار شما داشته باشم البته اگر دروغ گویی مربوط به عادت و جزی اختلالات شخصیت باشد کار کمی سخت میشود در هر صورت میتونید برای بررسی بیشتر به همکاران روانشناس مراجعه داشته باشید

0

عادت به دروغ گویی مردان؟ گویی , عادت , دروغبا سلام و وقت بخیر. البته کمیت و کیفیت دروغ گویی باید به دقت و بصورت مصداقی ارزیابی شود. اما به عنوان یک اصل کلی : ما میتوانید ترجیح و انتظار داشته باشیم که همسر ما نسبت به نرم جامعه صداقت بیشتری داشته باشد! میتوانید تلاش کنید تا با کاهش حساسیت و برخورد فاقد قضاوت ایشان را ترغیب کنید که حتی در مواردی که از نظر شما خطاست؛ مساله را با شما در میان بگذارد! اما اینکه بگوید مخاطب من باید هیچ گاه مرتکب خطایی مثل دروغ گفتن نشود؛ همسر هم هیچ بخش پنهانی از من نداشته باشد؛ تنها در حال یک تعمیم غیرمنطقی و انعطاف ناپذیر هستید و نکته مهم این است که این حساسیت اگر مزمن و بیش از حد شود در نهایت نتیجه دقیقا برعکس انتظار شما خواهد بود! هر چه بیشتر سعی در کنترل داشته باشید؛ بیشتر از دست خواهید داد!

0

عادت به دروغ گویی مردان؟ گویی , عادت , دروغبا سلام دروغگویی در مردان ناشی عوامل مختلفی است. ممکن است ای ویژگی شخصیتی باشذ و جزیی از مرام آن فرد باشد که بر این اساس دروغ نگفتن انکار ناپذیر اسن. از سوی دیگر و لبته در بسیاری از موارد دروغگویی مردان ناشی از نقایص تعاملی زوجین است بدین معنا که زن در زمان راستگویی چه از وقایع روزانه و چه از منظر مالی آنقدر از طرف زن مورد عطاب و خطاب قرار می گیرد که مجبور به دروغگویی می شود. شما در ابتدا نگاهی به رفتار و واکنشهای خودتان بکنی و سعی در اصلاح رفتارهای (شاید مشکل آفرین) بکنید و با درک موقعیت به او اطمینان دهید. بهتر است برای راهنمایی بیشتر از نزدیک با یک روان شناس مشورت کنید.