آیا پی سی از پدر به دختر ارث میرسد؟ سلام.خیر .اگر چه علت اصلی این بیماری ناشناخته است ولی عامل اصلی در این بیماری نقص ایمنی معرفی شده است.ایا ولدین همسرتون هم پی سی دارند؟ ارث عامل انتقال بیماری نیست.. سلام علت اصلی بیماری ویتیلیگو یا پیسی نامشخص است و ممکن هست علل خودایمنی در آن نقش داشته باشند ولی جنبه ارثی در آن ثابت نشده است. سلام بیماری جزو بیماری های خود ایمنی هست و علت اصلی اون ناشتاخته هست ولی ارث نقشی در ان ندارد. سلام خیر نگران نباشید.بیماری خود ایمنی هست که علت آن هنوز مشخص نشده است.. بیماری پیسی واگیردار نیست ولی میتواند به شکل ژنتیکی در سایر اعضا خانواده هم دیده شود. تنها راه پیشگیری نداشتن استرس و محیط ارام می باشد..

ارث , میرسد , برسد , پریشانی زنان , بیماری ژنتیکی

شوهرم بیماری پی سی دارد آیا ممکن است این بیماری به دخترم ارث برسد؟ راهی برای پیشگیری هست؟

5
0

آیا پی سی از پدر به دختر ارث میرسد؟ ارث , میرسد , برسد , پریشانی زنان , بیماری ژنتیکیسلام.خیر .اگر چه علت اصلی این بیماری ناشناخته است ولی عامل اصلی در این بیماری نقص ایمنی معرفی شده است.ایا ولدین همسرتون هم پی سی دارند؟ ارث عامل انتقال بیماری نیست.

0

آیا پی سی از پدر به دختر ارث میرسد؟ ارث , میرسد , برسد , پریشانی زنان , بیماری ژنتیکیسلام علت اصلی بیماری ویتیلیگو یا پیسی نامشخص است و ممکن هست علل خودایمنی در آن نقش داشته باشند ولی جنبه ارثی در آن ثابت نشده است

0

آیا پی سی از پدر به دختر ارث میرسد؟ ارث , میرسد , برسد , پریشانی زنان , بیماری ژنتیکیسلام بیماری جزو بیماری های خود ایمنی هست و علت اصلی اون ناشتاخته هست ولی ارث نقشی در ان ندارد

0

آیا پی سی از پدر به دختر ارث میرسد؟ ارث , میرسد , برسد , پریشانی زنان , بیماری ژنتیکیسلام خیر نگران نباشید.بیماری خود ایمنی هست که علت آن هنوز مشخص نشده است.

0

آیا پی سی از پدر به دختر ارث میرسد؟ ارث , میرسد , برسد , پریشانی زنان , بیماری ژنتیکیبیماری پیسی واگیردار نیست ولی میتواند به شکل ژنتیکی در سایر اعضا خانواده هم دیده شود. تنها راه پیشگیری نداشتن استرس و محیط ارام می باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بیماری پلی سیستیک اووری سندرم (PCOS) به طور معمول به عنوان 'پی سی' شناخته می‌شود و با ویژگی‌هایی نظیر تخمدان‌های کیستی، نامنظم بودن دوره‌های قاعدگی و افزایش سطح هورمون‌های مردانه مشخص می‌شود. این بیماری می‌تواند عوارضی مانند ناباروری، دیابت و بیماری قلبی را به دنبال داشته باشد. با توجه به تحقیقات، PCOS یک اختلال ژنتیکی محسوب شده و توارث آن ممکن است به صورت خودکامشی (autosomal dominant) صورت گیرد که در این حالت فرزندان یکی از والدین مبتلا به PCOS دارای ریسک بالاتری برای داشتن این بیماری هستند، اما انتقال دقیق ژن‌های موثر بر PCOS هنوز به طور کامل درک نشده‌است. در خصوص انتقال از پدر به دختر، اگرچه مطالعات مشخصی وجود ندارد که به طور قطعی انتقال ژنتیکی PCOS از پدر به دختر را نشان دهند، اما به طور کلی فرزندان والدین مبتلا به این سندرم ریسک بالایی برای ابتلا دارند. برای کاهش خطر ابتلا، توجه به سبک زندگی سالم، ورزش منظم، و تغذیه سالم توصیه می‌شود.