آیا بارداری در فرد مبتلا به پرکاری تیروئید پر خطر محسوب می شود؟ با عرض سلام، مصرف متی مازول در بارداری فقط در صورت ضرورت و تحت نظارت مستقیم متخصصین زنان و داخلی امکان پذیر می باشد. جهت اقدامات لازم به پزشک معالج تان مراجعه نمایید.. عزیزم در اولین فرصت به تخصص غدد مراجعه کنید. مصرف قرص کاملا قطع بشه و سن بارداری با سونو مشخص بشه.در طی مصرف این دارو قطعا باید جلوگیری ه مطمئن داشته باشید. عزیزم نگران نباشید . ادامه مصرف متی مازول و PTU در بارداری مشکلی نیست. فقط باید تحت نظر باشید.. ادامه مصرف متی مازول منعی نداره.نگران نباشید.حتما تحت نظر متخصص داخلی یا غدد هم باشید.

بارداری , پرکاری , تیروئید

باسلام خدمت دکترای محترم۰من ۶ماھہ پرکاری تیرویئد دارم روزی ۳تا قرص متی مازول مصرف میکنم ۰باتست بی بی چک متوجہ شدم باردارم۰حالا خیلی نگرانم قرصام رو جنین خطر دارہ؟چکار باید کنم ؟آیا احتمال سقط ھست؟خواھش میکنم راھنمایی کنید؟

5
0

آیا بارداری در فرد مبتلا به پرکاری تیروئید پر خطر محسوب می شود؟ بارداری , پرکاری , تیروئیدبا عرض سلام، مصرف متی مازول در بارداری فقط در صورت ضرورت و تحت نظارت مستقیم متخصصین زنان و داخلی امکان پذیر می باشد. جهت اقدامات لازم به پزشک معالج تان مراجعه نمایید.

0

آیا بارداری در فرد مبتلا به پرکاری تیروئید پر خطر محسوب می شود؟ بارداری , پرکاری , تیروئیدعزیزم در اولین فرصت به تخصص غدد مراجعه کنید

0

آیا بارداری در فرد مبتلا به پرکاری تیروئید پر خطر محسوب می شود؟ بارداری , پرکاری , تیروئیدمصرف قرص کاملا قطع بشه و سن بارداری با سونو مشخص بشه.در طی مصرف این دارو قطعا باید جلوگیری ه مطمئن داشته باشید

1

آیا بارداری در فرد مبتلا به پرکاری تیروئید پر خطر محسوب می شود؟ بارداری , پرکاری , تیروئیدعزیزم نگران نباشید . ادامه مصرف متی مازول و PTU در بارداری مشکلی نیست. فقط باید تحت نظر باشید.

0

آیا بارداری در فرد مبتلا به پرکاری تیروئید پر خطر محسوب می شود؟ بارداری , پرکاری , تیروئیدادامه مصرف متی مازول منعی نداره.نگران نباشید.حتما تحت نظر متخصص داخلی یا غدد هم باشید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بارداری در زمان ابتلا به پرکاری تیروئید می‌تواند خطراتی را به همراه داشته باشد، اما این خطرات با مدیریت مناسب قابل کنترل هستند. متی‌مازول، که برای درمان پرکاری تیروئید تجویز می‌شود، می‌تواند برای جنین خطرآفرین باشد، بخصوص در سه ماهه اول بارداری که خطر نقایص مادرزادی وجود دارد. از این رو، مهم است که به سرعت با پزشک متخصص زنان و زایمان و یا متخصص غدد درون‌ریز مشورت کنید. در صورت بارداری، ممکن است نیاز به تغییر دوز دارو یا جایگزینی آن با دارویی دیگر باشد تا هم سلامت شما تأمین شود و هم از جنین محافظت شود. سقط خودبخودی وجود دارد در صورتی که پرکاری تیروئید به خوبی کنترل نشود، اما با مراقبت‌های مناسب، احتمال بروز آن کاهش می‌یابد. از این رو، پیگیری منظم وضعیت تیروئید و مشاوره مداوم با پزشک ضروری است.