آیا مصرف قرص متورال و پراپرانونول باهم مشکل دارد؟ با سلام هر دو دارو از یک دسته دارویی هستند و دلیلی بر مصرف همزمان وجود ندارد و در صورت وجود استرس و اضطراب نیاز به درمان مناسب می باشد.. سلام به شما. متورال و پرانول داروهایی از یک دسته هستند و نیازی به مصرف هردوی آنها نیست. نصف کردن پرانول یا پوکساید بلامانع است. اما بطور کلی این داروها درمان چندان مناسبی برای اضطراب نیستند. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد..

متورال , پراپرانونول

سلام پوکساید پنج یکی میخورم و پرانول ده دوعدد.
۱.اگر نصف قرص متورال صبح و یکعدد پرانول شب باشه اشکال داره بجای دو پرانول؟
۲.نصف کردن یک قرص اشکال نداره؟
۳.نصف کردن پوکساید پنج چی؟
۴.اگر یه روز اضطراب وضعف و مشکل قلب بیشتر باشه اینارو بیشتر بخورم یا پوکسایدو؟

2
0

آیا مصرف قرص متورال و پراپرانونول باهم مشکل دارد؟ متورال , پراپرانونولبا سلام هر دو دارو از یک دسته دارویی هستند و دلیلی بر مصرف همزمان وجود ندارد و در صورت وجود استرس و اضطراب نیاز به درمان مناسب می باشد.

0

آیا مصرف قرص متورال و پراپرانونول باهم مشکل دارد؟ متورال , پراپرانونولسلام به شما. متورال و پرانول داروهایی از یک دسته هستند و نیازی به مصرف هردوی آنها نیست. نصف کردن پرانول یا پوکساید بلامانع است. اما بطور کلی این داروها درمان چندان مناسبی برای اضطراب نیستند. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.