آیا بیماری های ارثی قابل درمان قطعی اند؟ سلام به شما. اختلالات روانپزشکی معمولا در اثر مجموعه ای از علل ژنتیک و زیستی، روانی و اجتماعی رخ می دهند و در صورتی که اقدام به درمان در زمان مناسب و به شکل اصولی صورت گیرد قابلیت درمان کامل در بسیاری از موارد خواهد بود. اما در صورت وجود زمینه وراثتی قوی، همانند وجود و تداوم زمینه اجتماعی یا روانی، احتمال عود وجود خواهد داشت. داروهای حال حاضر که برای اختلالاتی مانند اضطراب یا افسردگی یا وسواس استفاده می شوند عوارض خطرناک یا پایداری ندارند و قابل اعتماد هستند.. با سلام. اغلب در اختلالات افسردگی و اضطرابی و وسواس، زمینه ی ژنتیکی مثبتی وجود دارد. طول مدت درمان بسته به شخص متفاوت است. در اضطراب و افسردگی حداقل 6 ماه و در وسواس 9 ماه تا یکسال است. افرادی که درمان را تا پایان دوره درمان ادامه میدهند و پیگیر ادامه ی درمان هستند شانس بالاتری برای درمان و احتمال پایین تری برای عود بیماری دارند. داروها ممکن است عوارضی داشته باشند ولی اغلب شایع نیستند. بیشتر بیماران از درمان راضی هستتد و عوارض جدی ای تجربه نمیکنند. با این وجود در اغلب مواقع حتی با بروز عوارض نیز برای رفع آنها میتوان مداخلاتی انجام داد و حتی در صورت لزوم میتوان دارو را تغییر داد.. با سلام میزان پاسخ دهی به درمان بستگی به شدت، ازمان و تعداد عودهای قبلی بیمار دارد و همه افراد پاسخ دهی یکسانی ندارند و جهت تحویز دارو نیاز به ارزیابی و مصاحبه بالینی می باشد. داروها را می توان به صورتی تحویز نمود که بدون عارضه جانبی و یا حداقل عوارض جانبی باشند و دلیلی بر نگرانی در این مورد نمی باشد. باسلام نگران نباشید در حال حاضر داروهای ایمن بدون عوارضی مانند خواب اوری و چاق کننده وجود دارند.

افسردگی , درمان قطعی

باسلام. اگر افسردگی و وسواس و اضطراب ارثی و به اصطلاح مسائل ارثی ژنتیکی مطرح باشد درمانش قطعی است؟ و مدت درمانش چقدر است؟
و سوال دوم چه میزان یا چند درصد میتوان به داروهای مورد استفاده در درمان این بیماری ها اعتماد کرد منظورم اثر بخشی و عدم ایجاد عارضه های برجاموندنی یا عارضه مهم و خطرناک اعتماد کرد؟ میشه کاملا مطمئن بود؟

4
0

آیا بیماری های ارثی قابل درمان قطعی اند؟ افسردگی , درمان قطعیسلام به شما. اختلالات روانپزشکی معمولا در اثر مجموعه ای از علل ژنتیک و زیستی، روانی و اجتماعی رخ می دهند و در صورتی که اقدام به درمان در زمان مناسب و به شکل اصولی صورت گیرد قابلیت درمان کامل در بسیاری از موارد خواهد بود. اما در صورت وجود زمینه وراثتی قوی، همانند وجود و تداوم زمینه اجتماعی یا روانی، احتمال عود وجود خواهد داشت. داروهای حال حاضر که برای اختلالاتی مانند اضطراب یا افسردگی یا وسواس استفاده می شوند عوارض خطرناک یا پایداری ندارند و قابل اعتماد هستند.

0

آیا بیماری های ارثی قابل درمان قطعی اند؟ افسردگی , درمان قطعیبا سلام. اغلب در اختلالات افسردگی و اضطرابی و وسواس، زمینه ی ژنتیکی مثبتی وجود دارد. طول مدت درمان بسته به شخص متفاوت است. در اضطراب و افسردگی حداقل 6 ماه و در وسواس 9 ماه تا یکسال است. افرادی که درمان را تا پایان دوره درمان ادامه میدهند و پیگیر ادامه ی درمان هستند شانس بالاتری برای درمان و احتمال پایین تری برای عود بیماری دارند. داروها ممکن است عوارضی داشته باشند ولی اغلب شایع نیستند. بیشتر بیماران از درمان راضی هستتد و عوارض جدی ای تجربه نمیکنند. با این وجود در اغلب مواقع حتی با بروز عوارض نیز برای رفع آنها میتوان مداخلاتی انجام داد و حتی در صورت لزوم میتوان دارو را تغییر داد.

0

آیا بیماری های ارثی قابل درمان قطعی اند؟ افسردگی , درمان قطعیبا سلام میزان پاسخ دهی به درمان بستگی به شدت، ازمان و تعداد عودهای قبلی بیمار دارد و همه افراد پاسخ دهی یکسانی ندارند و جهت تحویز دارو نیاز به ارزیابی و مصاحبه بالینی می باشد. داروها را می توان به صورتی تحویز نمود که بدون عارضه جانبی و یا حداقل عوارض جانبی باشند و دلیلی بر نگرانی در این مورد نمی باشد

0

آیا بیماری های ارثی قابل درمان قطعی اند؟ افسردگی , درمان قطعیباسلام نگران نباشید در حال حاضر داروهای ایمن بدون عوارضی مانند خواب اوری و چاق کننده وجود دارند