علت علاقه بعضی مردان به مفعول بودن در سکس چیست؟

سلام. اینکه مردی یا پسری برا یه همجنس خود علاقه داشته باشه مفعول باشه اختلال یا بیماری هست؟ و علت این مسئله چی هست؟ همچین افرادی نیاز به درمان هم دارند؟ نقش ژنتیک یا ارث هم در این موضوع هست؟

0

با سلام در حال حاضر همجنس گرایی اختلال محسوب نمی شود ( ولی از نظر عرف و یا شرع پسندیده نمی باشد ) و درجه همجنس گرایی نیز در این افراد متفاوت است و گروهی صرفا به جنس موافق گرایش دارند و گروهی به درجات کمتر و به هر دو جنس گرایش دارند و در صورت ایجاد اختلالی در فرد مانند افسردگی نیاز به مداخله درمانی خواهد بود.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
25

سلام به شما. در صورتی که این گرایش بصورت پایدار و نه صرفا مقطعی باشد می تواند نشان دهنده همجنس گرایی باشد که در حال حاضر اختلال به حساب نمی آید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر مسعود نامجو
-1

سلام، همجنس گرایی پایدار در حال حاضر اختلال نیست و نوعی از گرایش جنسی طبیعی شناخته می شود، هر چند که در دین و فرهنگ ما پذیرفته شده نیست. نقش ژنتیک یا ارث شناخته شده نیست.

دکتر بهاره صباغ ابریشمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمانگر خانواده و مشکلات جنسی
دکتر بهاره صباغ ابریشمی
-18

با سلام همجنس گرایی اختلال نیست ولی متعارف هم نیست. با این حال برای مدیریت رفتار یا ارزیابی دقیق به یک روان شناس حوزه جنسی و یا روانپزشک مراجعه کنید

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
6

با سلام و درود این مورد را که شما فرمودید فعلا جز اختلالات محسوب نمی شود ولی از لحاظ فرهنگی ، عرفی و نیز شرعی به آن توصیه نمیشود.ولی بابت مدیریت هیجانات خود حتما به روانشناس مراجعه فرمایید.در برخی افراد هم به علت نوعی کمبودها از قبیل اعتماد به نفس و عزت نفس و نیز عقده های حقارت این مهم رقم میخورد که نیاز به ارزیابی های دقیق تر می باشد.

حمیدرضا دامغانی نسب

روانشناس و مشاور
 حمیدرضا دامغانی نسب
1

با سلام این مسیله نیاز به ریشه یابی و روانکاوی دارد که علل زمینه ای گرایش ایشان چه میباشد

دکتر ندا فرزانه

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکسکس تراپیست ، عضو انجمن ROME FOUNDATI...
دکتر ندا فرزانه
-22

سلام و نور. بیماری نیست ولی در حیطه انحراف جنسی قابل بررسی هستش.درمان میشه. ژنتیک مولکولی نقش داره ولی کم رنگ. ژنتیک رفتاری در شکل گیری این رفتارها، پررنگتر هستش.

محسن نقی زاده

روانشناس بالینیدانش آموخته ICEEFT کانادا
 محسن نقی زاده