آیا یبوست مزمن بدون عمل جراحی درمان می شود؟

سه ماهه که زایمان کردم و دچار یبوستی شدم که هیییییییچ راهکاری برای برطرف شدنش روی من اثری نذاشته و بهبودی که حاصل نشده هیچ، بدترم شدم
به هموروئید و شقاق مبتلا شدم
یبوست مزمنی که توی این سه ماه حتی یکبارم خوب نشده
از عمل به شدت میترسم؛ با دارو میتونم خوب بشم؟
متاسفانه داروهای ملین دیگه به معدهم اثری نمیزاره لاکتولوز و پیدرولاکس که قبلا استفاده میکردم الآن دیگه جواب نمیده
پماد امجی و انتی هموروئیدم استفاده کردم ، اولش خوب بود اما چون یبوستم درمون نشد؛ بواسیر و شقاقم بدترم شد

1

درمان یبوست هیچ وقت جراحی نیست.بهتره ابتدا کولونوسکوپی بشید.احتمالا مشکل شما سندرم روده تحریک پذیر هست

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
2

درمان یبوست هیچ وقت جراحی نیست.بهتره ابتدا کولونوسکوپی بشید.احتمالا مشکل شما سندرم روده تحریک پذیر هست

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
1

سلام درمان یبوست اصلاح عادات غذایی و رعایت رژیم غذایی است و مادامی که یبوست خوب نشود، بواسیر و شقاق بهبودی پیدا نمی کنند برای درمان یبوست باید مجموعه ایی از کارها رو انجام دهید که به صورت خلاصه براتون می نویسم رژیم غذایی و شیوه سالم زندگی ( life style ) مناسب برای بیماران مبتلا به یبوست مصرف ۲ لیوان آب ولرم صبح ناشتا و پس از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبحانه میل شود. بعد از هر وعده غذایی میوه مصرف کند. با نهار و شام سبزی خوردن به مقدار زیاد مصرف کند. با نهار یا شام یک کاسه بزرگ سالاد با کاهو و روغن زیتون میل کند. عصرها ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شربت انجیر میل کند (منع مصرف در بیماران دیابتی و دوران بارداری و شیردهی دارد ) از مصرف برنج و نان بربری و نان لواش و تافتون خودداری گند. نان سنگگ ،نان سبوس و جو مصرف کند. روزانه ۴۵ تا ۶۰ دقیقه فعالیت بدنی سنگینی داشته باشد که موجب تعریق و تپش قلب وی شود. پودر پیدرولاکس ۴ تا ۶ قاشق غذاخوری همراه با یک لیوان آب ولرم صبح و عصر میل کند و اکر همچنانا یبوست داشت مقدار پودر را افزایش دهد. ( این پودر تا حدودی موجب نفخ شکمی می شود) هر روز صبح بعد از صرف صبحانه اجابت مزاج داشته باشد و از جلوگیری از دفع مدفوع به علت جذب آب مدفوع و تشدید یبوست خودداری کند.

دکتر نور فتاح

متخصص جراحی عمومی
دکتر نور فتاح
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

یبوست مزمن پس از زایمان می‌تواند از طریق تغییرات در رژیم غذایی، مصرف آب کافی، ورزش منظم و مصرف داروهای تجویزی توسط پزشک مدیریت شود. داروهایی مانند لاکتولوز، پروبیوتیک‌ها و داروهای تنظیم کننده حاوی فیبر می‌توانند در بهبود وضعیت یبوست کمک کنند. همچنین برای مدیریت هموروئید و شقاق، استفاده از پمادها و داروهای تسکین دهنده موضعی مفید است. در صورت عدم بهبود با این روش‌ها، مشاوره با پزشک تخصصی و انجام تست‌های بیشتر توصیه می‌شود تا روش درمانی مناسبی انتخاب شود.