درمان سینوزیت مزمن چگونه است؟

بنده مدت سی سال سینوزیت مزمن دارم انحراف وپولیپ وشستشوی سینوس را انجام دادم ولی گرفتار خلط پشت حلق وبی خوابی هستم انواع انتی بیوتیک استفاده کردم تمام دکترهای سنندج رفتم نه شد که نه شد بیمه تکمیلی تامین اجتماعی دارم بازنشسته هستم خواهشن دربیمارستان اعلم درمانم کن راهنمای کن باتشکر

-1

با توجه به عدم پاسخ کافی به درمان بهتر است سی تی اسکن جدید ازسینوسها گرفته شود و بر اساس آن برنامه درمانی اعم ازدرمان دارویی یا درمان جراحی طرح ریزی شود.

دکتر نرگس عسکری

متخصص گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر نرگس عسکری
0

سلام - جواب کوتاه : شما اگر سینوزیت داشته باشید با توجه به دارویی که نوشتید درمان درست برای سینوزیت نشده اید ! سینوزیت یا التهاب مخاط جداره سینوس ها ، «طیفی» از بیماری هاست که می تواند حاد ( به علت عامل ویروسی و یا باکتریال ) یا مزمن باشد . سینوزیت مزمن یک طیف بیماری مزمن مخاطی با زمینه ژنتیکی است . درمان اصلی سینوزیت مزمن استفاده از اسپری های بینی دارای کورتون می باشد . ودر کنار ان با توجه به علایم همراه از داروهای دیگری کمک گرفته میشود . شستشوی بینی با سرم نرمال سالین جز درمان های سینوزیت نیست ، همچنین مونته لوکاست و قرص استیل سیستین نیز. در برخی موارد از ابندا و در برخی دیگر در صورت درمان کامل دارویی ( ماکزیموم درمانی که میشود داد ) همچنان علایم باقی بماند بیمار کاندبد جراحی عملکردی اندوسکوپبک سینوس میشود.

دکتر نرگس میکانیکی

متخصص گوش و حلق و بینی ، جراحی زیبایی...جراحی زیبایی پلاستیک
دکتر نرگس میکانیکی
0

شما ابتدا باید برای « تشخیص » درست ! تحت معاینه واندوسکوپی سینوس توسط جراحان متخصص گوش وحلق و بینی قرار بگیرید. با توجه به علایم ( تشخیص سینوزیت جدول مشخصی از علایم دارد که هرکدام امتیاز مشحصی دارند ) + یافته های اندوسکوپی سبنوس ( وضعیت مخاط ، ترشحات ) + سی تی اکسن بینی وسینوس ها ( بررسی میزان درگیری مخاط ها + تغییرات ساختاری( انحراف تیغه بینی و توربینه هوا دار ) تحت درمان قرار بگیرید .

دکتر نرگس میکانیکی

متخصص گوش و حلق و بینی ، جراحی زیبایی...جراحی زیبایی پلاستیک
دکتر نرگس میکانیکی
0

باید بدانید که خلط پشت حلق می تواند در زمینه علل دیگری همراه یا به تنهایی ازسینوزیت وجود داشته باسد و حتی با تشخبص و درمان درست ، جز یکی از اخربن علامت هاست که از بین میرود . ***بی خوابی نیز با اینکه می تواند جز علایم همراه با سینوزیت باشد ، صرفا به این علت نبست باید پس از معاینه کامل ، ثبت بهداشت خواب ، و حتی در مواردی تست پلی سومنوگرافی ، پس از تشخیص اولیه درمان شود

دکتر نرگس میکانیکی

متخصص گوش و حلق و بینی ، جراحی زیبایی...جراحی زیبایی پلاستیک
دکتر نرگس میکانیکی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

درمان سینوزیت مزمن اغلب شامل ترکیبی از تغییرات سبک زندگی، داروهای تجویزی و درمان‌های غیردارویی است. تجویز دارو مانند داروهای تضاد ویروسی، استروئیدهای پایین بینی، و گاهی اوقات آنتی‌بیوتیک می‌تواند کمک کند. تغییرات سبک زندگی، از جمله رطوبت سازی مناسب فضا و تجنب عوامل محرک می‌تواند به کاهش علائم بیماری کمک کند. البته، در مواردی که درمان‌های مشخصه اثربخش نیستند، ممکن است جراحی لازم باشد. توصیه شده است که درمان را پیش از شروع با پزشک خود مشورت کنید.

سینوزیت مزمن که به مدت طولانی باقی می‌ماند می‌تواند باعث بروز علائمی مانند خلط پشت حلق و بی‌خوابی شود. در حالیکه شما جراحی‌های مربوط به انحراف بینی و پولیپ را پشت سر گذاشته‌اید، و درمان‌های آنتی‌بیوتیکی نیز تاثیر نداشته‌اند، ممکن است نیاز به بررسی دوباره وضعیت توسط یک متخصص گوش و حلق و بینی داشته باشید. این پزشک ممکن است درمان‌های پیشرفته‌تری مانند استفاده از روش‌های ایمونوتراپی، مدیریت آلرژی‌ها، یا تجویز اسپری‌های استروئیدی بینی برای کاهش التهاب را پیشنهاد کند. فیزیوتراپی سینوس و تمرینات تنفسی نیز می‌توانند به تخلیه سینوس‌ها و بهبود علائم کمک کنند. همچنین، اهمیت زیادی دارد که از قرارگیری در معرض عوامل تحریک کننده مانند دود سیگار و آلودگی هوا پرهیز نمایید. مراجعه به مراکز تخصصی‌تر در شهرهای بزرگ‌تر و استفاده از بیمه تکمیلی می‌تواند گزینه‌های درمانی بهتری نیز فراهم آورد.