پلی کیستیک و ریزش مو؟ سلام عزیزم،کنترل علایم ناشی از تخمدان پلی کیستیک - نظیر بی نظمی قاعدگی، ریزش مو، افزایش موهای زاید، جوش صورت - بسته به نوع و شدت نشانه ها نیازمند دوره های درمانی 6 تا 12 ماهه می باشد. ضمنا داشتن وزن مناسب و همچنین فعالیت های ورزشی بصورت منظم به کاهش علایم کمک چشمگیری خواهد کرد. درمان دارویی از ریزش بیشتر مو جلوگیری می کند، ولی جهت رشد مجدد مو باید داروهای موضعی نظیر محلول ماینوکسیدیل و مکمل هایی مانند ویتامین های گروه بی و قرص روی (زینک) استفاده شود. نتیجه ی آزمایشات هورمونی را پیگیری بفرمایید.. سلام بهتراست حتما ازمایش کم خونی فقر اهن وهم چنین آزمایش تیروئید هم انجام دهید درکنارآزمایشات هورمونی مربوط به پلی کیستیک بله بادرمان بیماری قابل بازگشت است نگران نباشید برای درمان پلی کیسیپتیک تحت نظرمتخصص زنان باشید.. سلام با جواب ازمایش به متخصص زنان مراجعه کنید. با سلام.با درمان هورمونی تا حدودی مشکلات پوست و مو مرتبط با تخمدان پلی کیستیک کنترل می شود.نگران نباشید.. سلام عزیزم تخمدان پلی کیستیک درمان هرمونی توصیه میشود احتمال عود علائم پس از قطع دارو وجود دارد اما وزن خود را کنترل کرده و به صورت دورهی دارو استفاده کنید. با سلام و احترام در تخمدان پلی کیستیک گاهی هورمون ها به هم می ریزند و باید تعادل این هورمون ها را حفظ کنیم و اجازه بدهید جواب آزمایشات شما وقتی آمد باید برای درمان اقدام کنید و مطمئن باشید که عوارض تخمدان پلی کیستیک با دارو قابل کنترل است و انشاالله ریزش موی شما نیز برطرف می شود و ریزش مو فقط نمی تواند به علت تخمدان پلی کیستیک باشد باید آنمی ها و فقر آهن نیز بررسی شود آزمایش های تیروئید نیز باید بررسی شود و مصرف روزانه زینک نیز در نظر گرفته شود. سلام ازمایش خون و هورمونی انجام دهید.

پلی , کیستیک , ریزش

سلام.من یک ساله ریزش نو دارم تازه فهمیدم تخمدان پلی کیستیک هستم موهام خیلی میریزه بخدا خسته شدم دیگه هر روز گریه میکنم ایا با درمان هورمونی این ریزش قطع میش؟موهام برمیگرده؟؟؟تو رو خدا هر راهی داره کمک کنیدالان دارو نمیخورم مناظر ازمایشاتم.چند درصد ممکنه ریزش قطع شهموهامم نازک شده

7
0

پلی کیستیک و ریزش مو؟ پلی , کیستیک , ریزشسلام عزیزم،کنترل علایم ناشی از تخمدان پلی کیستیک - نظیر بی نظمی قاعدگی، ریزش مو، افزایش موهای زاید، جوش صورت - بسته به نوع و شدت نشانه ها نیازمند دوره های درمانی 6 تا 12 ماهه می باشد. ضمنا داشتن وزن مناسب و همچنین فعالیت های ورزشی بصورت منظم به کاهش علایم کمک چشمگیری خواهد کرد. درمان دارویی از ریزش بیشتر مو جلوگیری می کند، ولی جهت رشد مجدد مو باید داروهای موضعی نظیر محلول ماینوکسیدیل و مکمل هایی مانند ویتامین های گروه بی و قرص روی (زینک) استفاده شود. نتیجه ی آزمایشات هورمونی را پیگیری بفرمایید.

0

پلی کیستیک و ریزش مو؟ پلی , کیستیک , ریزشسلام بهتراست حتما ازمایش کم خونی فقر اهن وهم چنین آزمایش تیروئید هم انجام دهید درکنارآزمایشات هورمونی مربوط به پلی کیستیک بله بادرمان بیماری قابل بازگشت است نگران نباشید برای درمان پلی کیسیپتیک تحت نظرمتخصص زنان باشید.

0

پلی کیستیک و ریزش مو؟ پلی , کیستیک , ریزشسلام با جواب ازمایش به متخصص زنان مراجعه کنید

0

پلی کیستیک و ریزش مو؟ پلی , کیستیک , ریزشبا سلام.با درمان هورمونی تا حدودی مشکلات پوست و مو مرتبط با تخمدان پلی کیستیک کنترل می شود.نگران نباشید.

0

پلی کیستیک و ریزش مو؟ پلی , کیستیک , ریزشسلام عزیزم تخمدان پلی کیستیک درمان هرمونی توصیه میشود احتمال عود علائم پس از قطع دارو وجود دارد اما وزن خود را کنترل کرده و به صورت دورهی دارو استفاده کنید

0

پلی کیستیک و ریزش مو؟ پلی , کیستیک , ریزشبا سلام و احترام در تخمدان پلی کیستیک گاهی هورمون ها به هم می ریزند و باید تعادل این هورمون ها را حفظ کنیم و اجازه بدهید جواب آزمایشات شما وقتی آمد باید برای درمان اقدام کنید و مطمئن باشید که عوارض تخمدان پلی کیستیک با دارو قابل کنترل است و انشاالله ریزش موی شما نیز برطرف می شود و ریزش مو فقط نمی تواند به علت تخمدان پلی کیستیک باشد باید آنمی ها و فقر آهن نیز بررسی شود آزمایش های تیروئید نیز باید بررسی شود و مصرف روزانه زینک نیز در نظر گرفته شود

0

پلی کیستیک و ریزش مو؟ پلی , کیستیک , ریزشسلام ازمایش خون و هورمونی انجام دهید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

ریزش مو یکی از عوارض شایعی است که ممکن است در افراد مبتلا به پلی‌کیستیک یا تخمدان پلی‌کیستیک اتفاق بیفتد. درمان هورمونی می‌تواند به کنترل ریزش مو کمک کند. با مصرف دقیق داروها و پیگیری‌های منظم با پزشک، ممکن است ریزش مو کاهش یابد و موهای شما به حالت قبلی خود بازگردد. اما موفقیت این روش به عوامل مختلفی اعم از شدت و علت پلی‌کیستیک، واکنش بدن به درمان و سایر عوامل بستگی دارد. برای دقیق‌ترین اطلاعات، مشاوره با پزشک متخصص و انجام آزمایشات لازم ضروری است.