آیا فیناسراید و قرص ال دی برای تخمدان پلی کیستیک داروی اصلی است؟

باسلام،دخترمن در ۱۶سالگی پریود شد و پریودش نامتظم بود،ازمایشات و سونو نشون داد هورمون مردانه بالا و تخمدان پلی کیستیک دارد،الان یکساله قرص فیناستراید و ال دی مصرف میکنه،هروقت هم فراموش میکنه سریع لکه بینی پیدا میکنه،ایا این بیماری درمان نداره و مرتب باید این قرصها رو مصرف کنه؟

0

با سلام باتوجه به سن مصرف طولانی قرصهای ال دی توصیه نمیشود و ادامه مصرف فیناسترید طبق صلاحدید پزشک تجویز کننده ادامه داده شود لازم به ذکر است قرصهای ال دی در صورت فراموشی خونریزی به همراه دارد

فاطمه توکل طلب

مامایی
 فاطمه توکل طلب
0

با عرض سلام، چنانچه تشخیص تخمدان پلی کیستیک مسجل شده باشد ، در حال حاضر این اختلال درمان قطعی ندارد. ولی علایم ناشی از آن نظیر بی نظمی قاعدگی، ریزش مو، افزایش موهای زاید، جوش صورت، با دوره های درمانی بلند مدت قابل کنترل خواهد بود.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
-1

سلام ادامه فیناستارید منوط به نظر پزشکتان است در تخمدان پلی کیستیک علامت درمانی انجام میشود

دکتر سارا داودی

فلوشیپ نازایی و ای وی افمتخصص زنان و زایمان
دکتر سارا داودی
0

سلام بیماری پلی سیستیک درمان قطعی ندارد و با دارو کنترل می شود، بسته به شدت آن درمان صورت می گیرد و اینکه آیا امکان قطع داروها هست با نه را باید پزشک معالجشان تصمیم بگیرند.

دکتر الهام مرادی

جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی
دکتر الهام مرادی
0

سلام فیناستراید از داروهای اصلی تنبلی تخمدان ها نبوده و به صورت کمکی جهت کاهش علائم تجویز می شود

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

سلام تخمدان پلی کیستیک درمان قطعی ندارد و با دارو علایم قابل کنترل است

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
0

سلام عزیزم تخمدان تنبل و یا همان تخمدان پلی کیستیک با علائمی مثل بی نظمی در قاعدگی و افزایش موهای زائد ریزش موها آکنه مشخص میشود و تشخیص این بیماری به وسیله علائم کلینیکی بیمار آزمایشات هورمونی و سونوگرافی است این بیماری به وسیله درمان قابل کنترل است البته دارویی که شما فرمودید درمان اصلی این مشکل نیست

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

تخمدان پلی کیستیک بیماری مزمنی است که نیازمند مدیریت مناسب و درمان طولانی مدت است. قرص‌های فیناستراید و ال دی در تنظیم هورمون‌ها و کنترل علائم بیماری نقش مهمی دارند و نباید بدون توصیه پزشک قطع شوند. مصرف منظم این داروها خود به خود باعث بهبود علائم بیماری و کنترل آن در بلند مدت می‌شود. اگر اثرات جانبی حادی را تجربه می‌کنید یا از نتایج درمان قانع نیستید، حتما با پزشک خود مشورت کنید. معمولا راه‌های دیگری نیز برای مدیریت این بیماری وجود دارد.

تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) یک اختلال هورمونی شایع در زنان در سنین باروری است که می‌تواند با افزایش سطح هورمون‌های مردانه مرتبط باشد. علائم این بیماری شامل قاعدگی نامنظم، افزایش میزان موهای زائد، و در بعضی موارد مشکلات ناباروری است. داروهایی مانند قرص ال‌دی (ترکیبات استروژن و پروژستین) و فیناستراید (مهارکننده آنزیم 5-آلفا ردوکتاز) معمولاً برای مدیریت علائم این بیماری تجویز می‌شوند. قرص‌های ترکیبی ال‌دی می‌توانند به تنظیم سیکل‌های قاعدگی کمک کنند و سطح هورمون‌های مردانه را کاهش دهند، در حالی که فیناستراید به کاهش علائم اندروژنیک مثل رشد موهای زائد کمک می‌کند. هر چند که این داروها می‌توانند علائم را مدیریت کنند، اما درمان قطعی برای PCOS نیستند و بیشتر به کاهش علائم و بهبود کیفیت زندگی کمک می‌کنند. درمان‌های PCOS معمولاً به مداومت نیاز دارند و در صورت قطع مصرف دارو ممکن است علائم بازگردند. مهم است که برنامه درمانی را تحت نظر پزشک ادامه دهید و هرگونه تغییر در داروها را با او مشورت کنید. همچنین، تغییرات در سبک زندگی مانند کاهش وزن، ورزش منظم و رژیم غذایی می‌تواند به بهبود علائم کمک کند.