چکار کنم حس کنم عقب نماندم و دیگران به چشم یه آدم بی سواد و تنبل نگاهم نکنند؟ با سلام و وقت بخیر و سپاس از بابت لطف شما. در ارتباط با ارتباط خانواده های نسبی و سببی؛ می بایست به این مهم برسید که نظر دیگران؛ صرفا نظر آنهاست؛ چه در تایید شما باشد و چه نباشد؛ تاثیری در ارزشمندی و اختیار شما نخواهد گذاشت؛ میتوان با بسیاری از افراد روابط را در سطحی محدود حفظ کرد؛ پیشنهادات آنها را شنید اما در نهایت تصمیم نهایی را شخصا گرفت. البته برخی روابط واقعا آزاردهنده و غیرسازنده هستند؛ میتوان وجود این روابط را هم پذیرفت و در صورتی که چندان حیاتی و با اهمیت نیستند؛ کیفیت و کمیت آنها را با توافق با همسرتان مدیریت کرد. در این ارتباط مطالعه کتاب نمیگذارم کسی دکمه های اعصابم را فشار دهد از دکتر الیس را برای مطالعه پیشنهاد میکنم. اما در مورد بخش دوم سوال؛ اینکه (فرضا) دیگران فکری در مورد تنبلی و یا بیسوادی شما داشته باشند؛ صرفا فکر آنهاست و به غیر از یک فکر؛ هیچ معنای اضافی در دنیای بیرونی ندارد! به عبارت دیگر این شما هستید که میتوانید با بازبینی اولویتها و ادامه روند یادگیری بصورت غیررسمی و یا هر فعالیتی که شخصا برای شما خوشایند است؛ کیفیت زندگی خود را ارتقا دهید؛ بدون توجه به اینکه دیگران در مورد این فعالیتها چه نظری دارند.. سلام به شما. توصیه می کنم اقدام به درمان اضطراب تان نمایید و روند تحصیل را پی گیری نمایید. این موضوع به تقویت اعتماد به نفس شما خواهد انجامید. علاوه بر آن برای شکل گیری یک اعتماد به نفس مناسب باید بپذیرید که هیچ انسانی کامل نیست و هر کسی طبعا نکات قوت و توانمندی و استعدادهای خاص خود را دارد و در کنار آن قطعا نقاط ضعفی هم در خود دارد. این موضوع را در مورد خودتان نیز باید بپذیرید. مسلما توانمندی هایی در شما هست که می بایست به آنها توجه کنید و استعدادهایی در شما وجود دارد که باید با تمرکز بر روی آنها سعی در شکوفایی اش داشته باشید تا با موفقیت هایی که در این مسیر کسب می کنید بازخوردهای مثبت دریافت نمایید که تقویت کننده حس توانمندی و عزت نفس شما خواهد بود. نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که ابتلا به افسردگی می تواند هم در اثر اعتماد به نفس پایین ایجاد شود و هم می تواند باعث چنین مساله ای باشد که درمان آن نقش انکارناپذیری در روند بهبودی خواهد داشت. لذا توصیه می کنم به یک درمانگر مراجعه داشته باشید تا هم از این لحاظ بررسی شوید و هم روی اعتماد به نفس شما کار شود..

عقب , نماندم

باسلام وتشکر جناب آقای دکتر پورنیکدست از وقت و حوصله ای که به خرج میدید.وجدان شما قابل ستایش است.درمورد سوالات قبلیم.خواستم بدونم نظرشما درمورد ارتباط با خانواده ی خودم وخانواده ب همسرم با توجه به توضیحاتم چیه؟چطور رفتار کنم؟واینکه قبول دارم که خودم هم بسیارآدم حساس وگاهی بدبین هستم.سوال بعدیم اینه که من که درسم رو تموم نکردم ورهاش کردم بخاطر اون دلایلی که گفتم(فشار به اعصابم و استرسی تر شدنم باخوندن درس)چیکار کنم ک حس کنم عقب نموندم و دیگران به چشم یه آدم بی سواد وتنبل نگام نکنن؟

2
0

چکار کنم حس کنم عقب نماندم و دیگران به چشم یه آدم بی سواد و تنبل نگاهم نکنند؟ عقب , نماندمبا سلام و وقت بخیر و سپاس از بابت لطف شما. در ارتباط با ارتباط خانواده های نسبی و سببی؛ می بایست به این مهم برسید که نظر دیگران؛ صرفا نظر آنهاست؛ چه در تایید شما باشد و چه نباشد؛ تاثیری در ارزشمندی و اختیار شما نخواهد گذاشت؛ میتوان با بسیاری از افراد روابط را در سطحی محدود حفظ کرد؛ پیشنهادات آنها را شنید اما در نهایت تصمیم نهایی را شخصا گرفت. البته برخی روابط واقعا آزاردهنده و غیرسازنده هستند؛ میتوان وجود این روابط را هم پذیرفت و در صورتی که چندان حیاتی و با اهمیت نیستند؛ کیفیت و کمیت آنها را با توافق با همسرتان مدیریت کرد. در این ارتباط مطالعه کتاب نمیگذارم کسی دکمه های اعصابم را فشار دهد از دکتر الیس را برای مطالعه پیشنهاد میکنم. اما در مورد بخش دوم سوال؛ اینکه (فرضا) دیگران فکری در مورد تنبلی و یا بیسوادی شما داشته باشند؛ صرفا فکر آنهاست و به غیر از یک فکر؛ هیچ معنای اضافی در دنیای بیرونی ندارد! به عبارت دیگر این شما هستید که میتوانید با بازبینی اولویتها و ادامه روند یادگیری بصورت غیررسمی و یا هر فعالیتی که شخصا برای شما خوشایند است؛ کیفیت زندگی خود را ارتقا دهید؛ بدون توجه به اینکه دیگران در مورد این فعالیتها چه نظری دارند.

0

چکار کنم حس کنم عقب نماندم و دیگران به چشم یه آدم بی سواد و تنبل نگاهم نکنند؟ عقب , نماندمسلام به شما. توصیه می کنم اقدام به درمان اضطراب تان نمایید و روند تحصیل را پی گیری نمایید. این موضوع به تقویت اعتماد به نفس شما خواهد انجامید. علاوه بر آن برای شکل گیری یک اعتماد به نفس مناسب باید بپذیرید که هیچ انسانی کامل نیست و هر کسی طبعا نکات قوت و توانمندی و استعدادهای خاص خود را دارد و در کنار آن قطعا نقاط ضعفی هم در خود دارد. این موضوع را در مورد خودتان نیز باید بپذیرید. مسلما توانمندی هایی در شما هست که می بایست به آنها توجه کنید و استعدادهایی در شما وجود دارد که باید با تمرکز بر روی آنها سعی در شکوفایی اش داشته باشید تا با موفقیت هایی که در این مسیر کسب می کنید بازخوردهای مثبت دریافت نمایید که تقویت کننده حس توانمندی و عزت نفس شما خواهد بود. نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که ابتلا به افسردگی می تواند هم در اثر اعتماد به نفس پایین ایجاد شود و هم می تواند باعث چنین مساله ای باشد که درمان آن نقش انکارناپذیری در روند بهبودی خواهد داشت. لذا توصیه می کنم به یک درمانگر مراجعه داشته باشید تا هم از این لحاظ بررسی شوید و هم روی اعتماد به نفس شما کار شود.