درمان ادرار بی اختیار براثر افتادگی مثانه چیست؟

سلام مامانم ۵۰ ساله هستن و حدودا یکسالی هست که گاهی با سرفه یا عطسه قطرات ادرارشون میاد هنوز یائسه نشده علت این ادرارهای زود هنگام چیه ? آیا قرصی هست که مصرف کنه?

0

سلام عزیزم خروج بی اختیار ادرار بعد از سرفه و عطسه علل مختلفی دارد سابقه بارداری و زایمان و ضعیف شدن ماهیچه ها و عفونت و افزایش وزن و بالا رفتن سن و،،،،،،،،باید در قدم اول بررسی شوند و معاینه ولی فعلا میتوانند ورزش کگل انجام دهند بعد از 4 تا 6 هفته اگر بعلت ضعف عضلات باشد خیلی بهتر میشوند

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

با سلام، این حالت بی اختیاری ناشی از فشار ( Stress incontinence ) نام دارد. این نوع بیاختیاری در میان بانوان شایعتر بوده و عواملی نظیر بارداری، زایمان، یائسگی، بالا رفتن سن، اضافه وزن می توانند موجب چنین شرایطی شود. پیش از انتخاب روش درمانی معاینه ی حضوری و انجام بررسی های تشخیصی توصیه می گردد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

سلام عزیزم. ورزش کگل با تقویت عضلات کف لگن به بهبود علائم مادرشما کمک خواهد کرد و کاهش وزن نیز توصیه میشود

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

دوست عزیزم پاسخگویی صحیح با معاینه دقیق و ارزیابی اقدامات ازمایشگاهی امکان پذیر است ورزش کگل بررسی دقیق از نظر علت بی اختیاری ادراری بررسی وضعیت تخلیه مناسب ادراری لازمست فوق تخصص اوروگاینکولوژی یا مشکلات ادراری در زنان دکتر فروغی فر

دکتر طاهره فروغی فر

متخصص زنان و زایمان (فلوشیپزیبایی،افت...لیزر،زایمان طبیعی و سزارین - سعادت آباد
دکتر طاهره فروغی فر
0

سلام احتمال افتادگی مثانه مطرح است بهتر است از نزدیک معاینه و در صورت لزوم جراحی شون

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

بی‌اختیاری ادرار ممکن است ناشی از افتادگی مثانه باشد که در زنان پس از سنین پس از زایمان و یائسگی متداول است. برای تشخیص و درمان این مشکل باید به پزشک مراجعه کرد و علاوه بر روش‌های درمانی، تغییرات در زندگی روزمره و ورزش‌های تقویتی نیز می‌تواند موثر باشد. همچنین، مصرف داروها و درمان‌های خاصی توسط پزشک تجویز می‌شود. از روش‌های پیشگیری از افتادگی مثانه می‌توان به تقویت عضلات کف لانه و انجام ورزش‌های مناسب اشاره کرد. این موارد باید تحت نظر پزشک متخصص باشد تا از عوارض جانبی جلوگیری شود.