به بیماری ماستوسیتوز دچارم راه درمان من چیست؟ سلام اولا باید مشخص شود که بیماری ماستوسیتوزیس شما فقط نوع پوستی هست یا درگیری سیستمیک(درگیری سایر اعضا بدن) هم وجود دارد. با داروها علایم این بیماری در هر دوحالت فقط کنترل می شود.ممکن است بهبودی خودبه خودی مخصوصا در نوع پوستی با گذشت زمان رخ دهد. پردنیزولون در صورت بروز علایم گوارشی و شوک آنافیلاکسی توصیه می شود. اگر درگیری فقط پوستی و شدید باشد غیر از دارو،نوردرمانی هم می تواند مفید باشد..

سلام؛تروخدا , مطلقی , آمپولhcgتاروزچندم , کورتیکولی نوزاد , سیپروفلووکساسین , بارداریمروزی , برجستگی ناف , فری؟ , ناشنوایی؟ , پکتوگل , درحیطه , آمالگام؟ , ببندم , نورتریپتلین

سلام.خسته نباشیدبنده به بیماری ماستوسیتوز دچارمالان ۷ساله .روز به روز بیشتر هم شدن.تمام بدنم خال وکهیر قهوه ای زده به شکلی که همه ازم میپرسن. پیش چند دکتر هم رفتمجواب نگرفتم .فقط قرص پردنیزولون برام تجویز کرده جواب نداده؟لطفا راه درمان.؟

1
0

به بیماری ماستوسیتوز دچارم راه درمان من چیست؟ سلام؛تروخدا , مطلقی , آمپولhcgتاروزچندم , کورتیکولی نوزاد , سیپروفلووکساسین , بارداریمروزی , برجستگی ناف , فری؟ , ناشنوایی؟ , پکتوگل , درحیطه , آمالگام؟ , ببندم , نورتریپتلینسلام اولا باید مشخص شود که بیماری ماستوسیتوزیس شما فقط نوع پوستی هست یا درگیری سیستمیک(درگیری سایر اعضا بدن) هم وجود دارد. با داروها علایم این بیماری در هر دوحالت فقط کنترل می شود.ممکن است بهبودی خودبه خودی مخصوصا در نوع پوستی با گذشت زمان رخ دهد. پردنیزولون در صورت بروز علایم گوارشی و شوک آنافیلاکسی توصیه می شود. اگر درگیری فقط پوستی و شدید باشد غیر از دارو،نوردرمانی هم می تواند مفید باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بیماری ماستوسیتوز که با تجمع بیش از حد سلول‌های ماست (mast cells) در بافت‌های مختلف بدن مشخص می‌شود، می‌تواند نمایانگر بروز علائمی همچون خال‌ها و کهیر باشد. درمان ماستوسیتوز معمولاً به نوع بیماری و شدت علائم بستگی دارد. با توجه به اینکه پردنیزولون تأثیر نداشته است، ممکن است نیاز به روش‌های درمانی دیگری باشد. از جمله این روش‌ها می‌توان به استفاده از آنتی هیستامین‌ها، لوکوترین مهارکننده‌ها و داروهای کورتیکواستروئیدی اشاره کرد. در موارد شدید، داروهای کموتراپی یا تزریقات ایمونوتراپی نیز می‌توانند بخشی از رویکرد درمانی باشند. توصیه می‌شود مشاوره با یک متخصص آلرژی و ایمونولوژی بگیرید تا بتوانید دقیق‌ترین و موثرترین درمان را دریافت کنید.