آیا جمع شدن آب پشت شبکیه برای بار دوم برطرف می شود؟

سه سال پیش چشم چپم دچار جمع شدن آب پشت شبکیه شد.سه ماه بعد خود بخود برطرف گردید.الان سه ماهه دوباره همانطور شده.ولی تغییری نکرده.دکتر گفت باید عمل لیزر شود.اگر عمل کنم کامل خوب میشود ؟امکانش هست بعد از عمل دوباره مبتلا بشم؟

1

سلام احتمالا منظور شما بیماری CSR می باشد که در اکثر موارد خود به خود برطرف می شود اما امکان عود وجود دارد مثل مورد شما که مجددا عود کرده است. در صورتیکه بعد از گذشت مدتی خود به خود بهبود پیدا نکرد نیازمند درمان می باشد که معمولا با لیزر انجام می شود و بسته به شرایط چشم بیمار ممکن است لیزر معمولی یا لیزر PDT انجام شود .به هرحال لیزر برای درمان مشکل فعلی می باشد و تاثیر زیادی بر پیشگیری از عود نخواهد داشت.

دکتر حمیدرضا ترابی

متخصص و جراح چشم- فلوشیپ جراحی شبکیه
دکتر حمیدرضا ترابی
-3

سلام.CSRمعمولا یک بیماری عودکننده است که اگر طولانی مدت شود نیاز به درمان لیزری پیدامیکند

دکتر مهرداد محمدپور

جراح و فلوشیپ قرنیه ، استاد دانشگاه ت...لیزیک ، آب مروارید ، فمتولیزیک ، اسما...
دکتر مهرداد محمدپور
0

درمان لیزری به تنهایی کمک کننده هست و لیکن امروزه برای این بیماری نوعی درمان به ننام PDT انجام می شود. خصوصا اگر منبع نشر مایع در تصویر برداری ها مشخص باشد، پاسخ به درمان خوب است.

دکتر محمد گزین

فلوشیپ استرابیسم و انحراف چشم ، جراحی...متخصص و جراح چشم و لیزر
دکتر محمد گزین
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

جمع شدن آب پشت شبکیه یا چشم، حالتی است که باید با جدیت مورد درمان قرار گیرد. درمان با لیزر یکی از گزینه های موجود است که می تواند به بهبود بیماری کمک کند. به طور کلی، اگر عمل با موفقیت انجام شود، بیماری برطرف می شود. اما همیشه امکان دارد که بیماری پس از مدتی دوباره عود کند. بنابراین، پیگیری منظم و مراقبت های پس از درمان برای جلوگیری از عود بیماری بسیار مهم است. مشاوره با پزشک متخصص چشم و رعایت دقیق توصیه ها و دستورات وی همچنین بسیار حیاتی است.

جمع شدن آب پشت شبکیه، که به آن سروزی شبکیه نیز می‌گویند، حالتی است که می‌تواند باعث تاری دید و سایر مشکلات بینایی شود. علت آن معمولاً نفوذ مایع به زیر شبکیه است که می‌تواند به دلیل عوامل مختلفی مانند استرس، استفاده از داروهای استروئیدی، یا بیماری‌های عروقی رخ دهد. در مورد بازگشت این مشکل، احتمال عود مجدد وجود دارد بخصوص اگر علل اولیه آن برطرف نشده باشد. انجام عمل لیزر می‌تواند در بسیاری از موارد کمک‌کننده باشد و باعث کاهش مایع و بهبود علائم شود. با این حال، تضمینی برای عدم عود وجود ندارد و نیاز به پیگیری پزشک متخصص چشم و مراقبت‌های پس از عمل دارد. برای جلوگیری از عود، ممکن است پزشک شما توصیه‌هایی درباره تغییرات سبک زندگی یا کنترل استرس و جلوگیری از مصرف برخی داروها ارائه دهد.