آیا با مصرف داروهای ضد افسردگی احتمال سکته قلبی یا مغزی وجود دارد؟

سلام بر شما.طبق مدارکی که میفرستم میشه بفرمایید آیا بین مصرف داروهای رفع افسردگی و سکته مغزی و قلبی ارتباطی وجود دارد یا خیر؟

0

سلام مدارکی برای رویت وجود ندارد. بطور کلی مصرف داروهای ضد افسردگی منعی در افراد مبتلا به سکته مغزی ندارد و باعث سکته مغزی نمیشود. در شرایط خاصی بعضی از انواع داروها ممکن است باعث افزایش فشار خون شود که میتواند به شکل غیر مستقیم با سکته مغزی مرتبط باشد. بهتر است زیر نظر پزشک مغز و اعصاب درمان را پیگیری کنید

دکتر هادی عباسی

متخصص مغز و اعصاب (نورولوژی)
دکتر هادی عباسی
0

سلام به شما. بر اساس مطالعاتی که انجام شده مصرف ضدافسردگی های مهارکننده بازجذب سروتونین یا نوراپینفرین در افرادی که سابقه سکته خونریزیدهنده مغز دارند شانس تکرار آن را می تواند قدری افزایش میدهد و یا در افرادی که ریسک فاکتورهای دیگری برای این نوع سکته مغزی دارند احتمال آن را بیشتر می کند. این فاکتورها از جمله آیتم هایی هستند که در زمان انتخاب داروی مناسب برای هر بیمار مد نظر پزشک هستند و در نتیجه عملا چنین مساله ای یا اتفاق نمی افتد و یا بسیار به ندرت اتفاق می افتد. این مساله فقط در مورد داروهای ضدافسردگی نیز صدق نمی کند و بطور کلی هر دسته دارویی احتیاطات و تداخلات خاص خودش را دارد که در زمان انتخاب دارو می بایست توسط پزشک در نظر گرفته شود. علت تاکید بر این موضوع که داروی روانپزشکی می بایست حتما تحت نظر روانپزشک مصرف شود رعایت این احتیاطات است که در این شرایط احتمال بروز چنین مسایلی بسیار کم و در حد قابل چشم پوشی است. بنابراین با مصرف صحیح و اصولی این داروها جای نگرانی از این بابت نیست. ضمن اینکه داروهای ضدافسردگی اتفاقا داروهای با اثربخشی بالا هستند و باعث بهبود چشمگیر کیفیت و کمیت زندگی بیمار می شوند.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

با سلام در بسیاری از اوقات با تجویز بجای داروهای ضد افسردگی در بیماران دچار سکته مغزی و یا قلبی کیفیت زندگی آنها بهتر می شود و عارضه ای برای آنها نخواهد داشت که نیاز به بررسی و تجویز داروی مناسب می باشد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

سلام تحت نظر پزشک دارو با توجه به سوابق بیمار تجویز شود جای نگرانی نیست

دکتر طاهره فروغی فر

فلوشیپ اختلالات کف لگنمتخصص و جراح زنان و زایمان و نازایی و...
دکتر طاهره فروغی فر
2

سلام و روزبخیر خدمت شما مقالاتی که ارسال کردید اگر چک خود تحقیقاتی در این زمینه انجام شده ولی برای اینکه ما بتوانیم به یک مقاله استناد کنیم شرایط بسیار خاصی وجود دارد و به طور کلی نمی توان به یک مقاله چاپ شده در یک حتی ژورنال بین المللی به عنواناصل اساسی و جدی در بالین استناد کرد لذا مصرف هرگونه دارو باید تحت نظر پزشک متخصص آن رشته باشدو خود پزشک تمام مسائل رو تحت نظر خواهد گرفت

دکتر مهدی قاسمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک و روانکاو
دکتر مهدی قاسمی