پریدن و ترسیدن نوزاد در خواب یا بیداری خطرناک است؟ سلام حتما جهت معاینه به متخصص اطفال مراجعه نمایید. سلام بهتر است یک فیلم کوتاه از حرکات شیرخوارتان بگیرید و به پزشک کودکان نشان دهید، از طرفی شیرخوار هم توسط پزشک کودکان معاینه شود و راهنمایی شوید.اما فعلا به شیردهی ادامه دهید.. سلام بهتره توسط یه متخصص اطفال معاینه بشن.. سلام البته حساسیت و پریدن در خواب در نوزادان می تواند طبیعی باشد اما جهت معاینات عصبی و در صورت صلاحدید انجام نوار مغزی به فوق تخصص اعصاب اطفال مراجعه کنید.

ترسیدن , نوزاد

سلام دختر من حدود دو ماه ش هست. به بعضی از صداها خیلی حساسه و میترسه و تو خواب میپره. انگار خواب ترسناک میبینه میپره و دستاش از هم باز میشه و حالت گریه میگیره. من کمی تنش دارم در زندگیم بهتر نیست شیر خودم رو دیگه بهش ندم؟ میترسم بخاطره خوردن شیر من باشه؟

4
1

پریدن و ترسیدن نوزاد در خواب یا بیداری خطرناک است؟ ترسیدن , نوزادسلام حتما جهت معاینه به متخصص اطفال مراجعه نمایید

0

پریدن و ترسیدن نوزاد در خواب یا بیداری خطرناک است؟ ترسیدن , نوزادسلام بهتر است یک فیلم کوتاه از حرکات شیرخوارتان بگیرید و به پزشک کودکان نشان دهید، از طرفی شیرخوار هم توسط پزشک کودکان معاینه شود و راهنمایی شوید.اما فعلا به شیردهی ادامه دهید.

1

پریدن و ترسیدن نوزاد در خواب یا بیداری خطرناک است؟ ترسیدن , نوزادسلام بهتره توسط یه متخصص اطفال معاینه بشن.

0

پریدن و ترسیدن نوزاد در خواب یا بیداری خطرناک است؟ ترسیدن , نوزادسلام البته حساسیت و پریدن در خواب در نوزادان می تواند طبیعی باشد اما جهت معاینات عصبی و در صورت صلاحدید انجام نوار مغزی به فوق تخصص اعصاب اطفال مراجعه کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

نوزادان به طور معمول به دلیل تحریکات بیرونی می توانند در خواب پرش کنند.این یک رفتار طبیعی در بین نوزادان است و نیازی به نگرانکردن شما نیست. همچنین تاثیر تنش و استرس شما بر شیردهی وسلامت نوزاد شما بسیار کم است.برای برطرف کردن هرگونه نگرانی، بهتر است با پزشک خود تماس بگیرید.

پریدن و ترسیدن نوزادان حالتی طبیعی و معمولاً بی‌خطر است که می‌تواند به دلیل بلوغ سیستم عصبی و واکنش به محرک‌های محیطی رخ دهد. این واکنش‌ها معمولاً شامل 'رفلکس مورو' یا رفلکس پریدن هستند که در ماه‌های نخست زندگی نوزادان معمول است. نگرانی در مورد تأثیر استرس شما بر سلامت نوزاد قابل درک است. تحقیقات نشان داده‌اند که استرس می‌تواند بر کیفیت شیر مادر تأثیر بگذارد، اما این تأثیر مستقیم و در همه موارد حاد نیست. توصیه می‌شود به جای قطع شیردهی، راهکارهایی برای کاهش استرس روزانه پیدا کنید. همچنین، می‌توانید با پزشک کودک خود مشاوره کنید تا درباره وضعیت خاص نوزاد شما و هرگونه نگرانی دیگری صحبت کنید. برخی اقدامات ساده مانند آرام‌بخشی محیط خواب نوزاد و استفاده از صداهای آرامش‌بخش می‌تواند به کاهش عکس‌العمل‌های ناگهانی کمک کند. مراقبت کافی و به موقع و اطمینان از عدم وجود عوامل اضطرابی خاص در محیط زندگی نیز می‌تواند مفید باشد.