درمان خلط پشت حلق چیست؟ سلام احتمال زیاد شما الرژی دارید ااز انتی هیستامین ها و اسپری های بینی باید استفاده کنید و سرخود هم انتی بیوتیک مصرف نکنبد که مقاوم به میکروب میشید. روزی یک عدد قرص نئوتادین 5 مصرف کنید. باسلام، باید از نظر آلرژی بررسی شوید. جهت معاینه به پزشک مراجعه کنید.. روزی یک عدد قرص نئوتادین 5 مصرف کنید.

پشت , تنفس , خلط

سلام خسته نباشید تشکر می کنم که سوالات ما را جواب می دهید خداوند شما و خانواده تان را نگه دا رباشد.من خلط پشت حلق داشتم ودر سه نوبت آزیترومایسین و آموکسی کلاو وسفوروکسیم استفاده کردم ولی هنوز خلط دارم واز دیشب گلوم اذیتم میکند درد ندارم ولی شب نمی توانم بخوابم انگار نفس کم میارم خواهش میکنم راهنمایی کنید چه دارویی استفاده کنم چون نمی توانم دکتر بروم.

4
1

درمان خلط پشت حلق چیست؟ پشت , تنفس , خلطسلام احتمال زیاد شما الرژی دارید ااز انتی هیستامین ها و اسپری های بینی باید استفاده کنید و سرخود هم انتی بیوتیک مصرف نکنبد که مقاوم به میکروب میشید

2

درمان خلط پشت حلق چیست؟ پشت , تنفس , خلطروزی یک عدد قرص نئوتادین 5 مصرف کنید

0

درمان خلط پشت حلق چیست؟ پشت , تنفس , خلطباسلام، باید از نظر آلرژی بررسی شوید. جهت معاینه به پزشک مراجعه کنید.

4

درمان خلط پشت حلق چیست؟ پشت , تنفس , خلطروزی یک عدد قرص نئوتادین 5 مصرف کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

افزایش خلط در حلق می تواند به دلیل یک سری از عوامل باشد، از جمله حساسیت، سرماخوردگی یا آلرژی. معمولاً با استراحت، مصرف کافی آب و زمان، خود به خود بهبود می یابد. اگر با وجود درمان با آنتی بیوتیک های مذکور همچنان مشکل شما حل نشده است، پیشنهاد می شود با پزشک تماس بگیرید چرا که ممکن است نیاز به دارویی قوی تر یا درمان خاصی داشته باشید. لطفا به یاد داشته باشید که این معلومات عمومی است و ممکن است با نیازهای خاص شما منطبق نباشد. بهتر است در اولین فرصت، با پزشک خود مشورت کنید.

داشتن خلط پشت حلق می‌تواند به دلیل عفونت‌های تنفسی، آلرژی‌ها یا محرک‌های محیطی باشد. استفاده مکرر از آنتی‌بیوتیک‌ها بدون تشخیص دقیق ممکن است موثر نباشد و در بلند مدت مقاومت به دارو ایجاد کند. برای کاهش خلط، می‌توانید از داروهای ضد حساسیت مانند آنتی‌هیستامین‌ها استفاده کنید و از مصرف دخانیات و قرار گرفتن در معرض دود اجتناب کنید. همچنین می‌توانید محیط خود را مرطوب نگه داشته و مایعات زیادی مثل آب و چای گیاهی بنوشید. اگر علائم شما ادامه یافت یا تشدید شد، بهتر است حتما به پزشک مراجعه کنید تا تشخیص دقیق‌تری دریافت کنید و درمان مناسب‌تری پیشنهاد شود. همچنین تمرینات تنفسی ممکن است در بهبود علائم شبانه و تنگی نفس کمک کند.