آیا پلی سیتمی موجب مرگ می شود؟ حتما درمان داره و کنترل میشه. با سلام این بیماری با توجه به غلظت بالای خون میتونه مشکلانی ایجاد کنه درمان ها شامل خون دادن مکرر و مصرف داروهایی مثل اسپبرین هست به فوق تخصص هماتولوژی مراجعه کنین. باسلام این بیماری باعث غلیظ شدن خون میشود وخطر ایجادلخته وایجادمیکند اما درکل کشنده نیست شاید بدلیل عوارض طول عمر کمترازافرادطبیعی است.. باسلام این بیماری باعث غلیظ شدن خون میشود وخطر ایجادلخته وایجادمیکند.لازمه حتما به صورت دوره ایی چکاب ازمایشگاهی بدید و بخصوص از نظر ژن jac2مورد بررسی قرارر بگیرید بهترین درمان ان بصورت فلبوتومی مکرر هستش.پلی سیتمی ورا (Polycythemia vera) یک بیماری و اختلال خونی است که باعث غلظت خون می شود زیرا بدن گلبول های قرمز بسیار زیادی تولید می کند. خون غلیظ شده کندتر جریان می یابد و ممکن است در بدن شما لخته شود. گلبول های قرمز خون اکسیژن را به اندام ها و بافت ها در سراسر بدن حمل می کنند. اگر خون خیلی آهسته حرکت کند یا لخته شود، سلول ها نمی توانند اکسیژن کافی را به سلول ها برسانند. این وضعیت می تواند باعث عوارض جدی از جمله حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی شودعوارض پلی سیتمی ورا خطرناک ترین عارضه پلی سیستمی ورا لخته شدن خون است. هنگامی که یک لخته به قلب یا مغز می رود، می تواند باعث حمله قلبی یا سکته شود. لخته همچنین می تواند به ریه ها سرایت کند(آمبولی ریه ) که می تواند کشنده باشد. یک اختلال مغز استخوان به نام میلوفیبروزیکی دیگر از عوارض بالقوه پلی سیستمی ورا است. میلوفیبروز منجر به ایجاد اسکار در مغز استخوان و کم خونی (کم شدن گلبول های قرمز خون) می شود. در موارد نادر، پلی سیستمی ورا می تواند به لوسمی میلوئیدی حاد تبدیل شود و می تواند موجب کم خونی و عفونت شود و همچنین به سایر نقاط بدن گسترش یابد. بزرگ شدن طحال یکی از اختلالاتی است که با ابتلا به پلی سیستمی ورا به آن دچار میشوید. طحال شما به بدن شما کمک می کند تا با عفونت مبارزه کند و مواد ناخواسته مانند سلول های خونی قدیمی یا آسیب دیده را فیلتر کند. افزایش تعداد سلول های خونی ناشی از پلی سیتمی ورا باعث می شود طحال شما سخت تر از حد طبیعی کار کند که باعث بزرگ شدن آن می شود. مشکلات ناشی از سطوح بالای گلبول های قرمز خون عارضه دیگر این بیباشد که در آن تعداد زیاد گلبول های قرمز خون می تواند منجر به ایجاد زخم های باز در پوشش داخلی معده، روده کوچک فوقانی یا مری (زخم معده) و التهاب در مفاصل (نقرس) شود. میزان بقا پس از ابتلا به پلی سیستمی ورا در صورت عدم درمان میانگین سال هایی که ممکن است زنده بمانید 1 الی 3 سال میباشد اما با وجود ابزار قدرتمندی که امروزی به حوزه پزشکی وارد شده است این میانگین به 14 سال رسیده است. تفاوت پلی سیستمی ورا با اریتروسیتوز اریتروسیتوز گاهی اوقات با عنوان پلی سیتمی ورا اشتباه گرفته می شود. اریتروسیتوز افزایش تعداد گلبول های قرمز خون نسبت به حجم خون است. در حالی که پلی سیتمی ورا افزایش غلظت خون و هموگلوبین است که موجب اختلال در روند اکسیژن رسانی به بافت های بدن میشوند. در حالت عادی پروتئین موجود در گلبول های قرمز خون اکسیژن را به بافت های بدن می رساند و ابتلا به این بیماری موجب مختل شدن این روند و عوارض دیگر خواهد شد..

سیتمی , پلی , مرگ

ایا پلی سیتمی ورا بیماری حطرناکیه؟ شانس زنده موندن وحود داره؟

4
0

آیا پلی سیتمی موجب مرگ می شود؟ سیتمی , پلی , مرگحتما درمان داره و کنترل میشه

0

آیا پلی سیتمی موجب مرگ می شود؟ سیتمی , پلی , مرگبا سلام این بیماری با توجه به غلظت بالای خون میتونه مشکلانی ایجاد کنه درمان ها شامل خون دادن مکرر و مصرف داروهایی مثل اسپبرین هست به فوق تخصص هماتولوژی مراجعه کنین

0

آیا پلی سیتمی موجب مرگ می شود؟ سیتمی , پلی , مرگباسلام این بیماری باعث غلیظ شدن خون میشود وخطر ایجادلخته وایجادمیکند اما درکل کشنده نیست شاید بدلیل عوارض طول عمر کمترازافرادطبیعی است.

0

آیا پلی سیتمی موجب مرگ می شود؟ سیتمی , پلی , مرگباسلام این بیماری باعث غلیظ شدن خون میشود وخطر ایجادلخته وایجادمیکند.لازمه حتما به صورت دوره ایی چکاب ازمایشگاهی بدید و بخصوص از نظر ژن jac2مورد بررسی قرارر بگیرید بهترین درمان ان بصورت فلبوتومی مکرر هستش.پلی سیتمی ورا (Polycythemia vera) یک بیماری و اختلال خونی است که باعث غلظت خون می شود زیرا بدن گلبول های قرمز بسیار زیادی تولید می کند. خون غلیظ شده کندتر جریان می یابد و ممکن است در بدن شما لخته شود. گلبول های قرمز خون اکسیژن را به اندام ها و بافت ها در سراسر بدن حمل می کنند. اگر خون خیلی آهسته حرکت کند یا لخته شود، سلول ها نمی توانند اکسیژن کافی را به سلول ها برسانند. این وضعیت می تواند باعث عوارض جدی از جمله حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی شودعوارض پلی سیتمی ورا خطرناک ترین عارضه پلی سیستمی ورا لخته شدن خون است. هنگامی که یک لخته به قلب یا مغز می رود، می تواند باعث حمله قلبی یا سکته شود. لخته همچنین می تواند به ریه ها سرایت کند(آمبولی ریه ) که می تواند کشنده باشد. یک اختلال مغز استخوان به نام میلوفیبروزیکی دیگر از عوارض بالقوه پلی سیستمی ورا است. میلوفیبروز منجر به ایجاد اسکار در مغز استخوان و کم خونی (کم شدن گلبول های قرمز خون) می شود. در موارد نادر، پلی سیستمی ورا می تواند به لوسمی میلوئیدی حاد تبدیل شود و می تواند موجب کم خونی و عفونت شود و همچنین به سایر نقاط بدن گسترش یابد. بزرگ شدن طحال یکی از اختلالاتی است که با ابتلا به پلی سیستمی ورا به آن دچار میشوید. طحال شما به بدن شما کمک می کند تا با عفونت مبارزه کند و مواد ناخواسته مانند سلول های خونی قدیمی یا آسیب دیده را فیلتر کند. افزایش تعداد سلول های خونی ناشی از پلی سیتمی ورا باعث می شود طحال شما سخت تر از حد طبیعی کار کند که باعث بزرگ شدن آن می شود. مشکلات ناشی از سطوح بالای گلبول های قرمز خون عارضه دیگر این بیباشد که در آن تعداد زیاد گلبول های قرمز خون می تواند منجر به ایجاد زخم های باز در پوشش داخلی معده، روده کوچک فوقانی یا مری (زخم معده) و التهاب در مفاصل (نقرس) شود. میزان بقا پس از ابتلا به پلی سیستمی ورا در صورت عدم درمان میانگین سال هایی که ممکن است زنده بمانید 1 الی 3 سال میباشد اما با وجود ابزار قدرتمندی که امروزی به حوزه پزشکی وارد شده است این میانگین به 14 سال رسیده است. تفاوت پلی سیستمی ورا با اریتروسیتوز اریتروسیتوز گاهی اوقات با عنوان پلی سیتمی ورا اشتباه گرفته می شود. اریتروسیتوز افزایش تعداد گلبول های قرمز خون نسبت به حجم خون است. در حالی که پلی سیتمی ورا افزایش غلظت خون و هموگلوبین است که موجب اختلال در روند اکسیژن رسانی به بافت های بدن میشوند. در حالت عادی پروتئین موجود در گلبول های قرمز خون اکسیژن را به بافت های بدن می رساند و ابتلا به این بیماری موجب مختل شدن این روند و عوارض دیگر خواهد شد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

پلی سیتمی یک بیماری خطرناک و جدی است که ممکن است در صورت عدم درمان منجر به مرگ شود. اما اگر بیماری در مراحل ابتدایی تشخیص داده شود و درمان مناسب و به موقع انجام شود، شانس بقا بسیار زیاد است. مهم‌ترین عوامل برای افزایش شانس بقا در پلی سیتمی، شناسایی زودرس بیماری، درمان صحیح با مشاوره پزشکی تخصصی و پیروی از دستورالعمل‌های درمانی است. این بیماری نیاز به نظارت دقیق و درمان مداوم دارد تا از عوارض جدی و مرگبار جلوگیری شود.