چطور می شود جنین سالم داشت؟ با سلام استرس و نگرانی را از خود دور کنید به مراکز معتبر مراجعه و تحت نظر باشید تا بهترین روش را لحاظ کنند نومید نشوید. سلام البته اختلال کروموزومی عنوان شده برای همسر یعنی واژگونی کروموزوم 14 باید کاریوتایپ آن دقیق مشخص شود که از نوع پاراسنتریک ویا پری سانتریک می باشد . در هر حال چنین اختلالی برای خود فرد مشکلی ایجاد نمکند ولی به هنگام تولید گامت ها در هنگام تقسیمات میوزی احتمال تولید گامت با اختلال کروموزومی را بالا می برد لیکن در بین انواع گامت های تولید شده انواع با حالت نرمال نیز داریم لذا در پاسخ به سوال که آیا شانس داشتن فرزند سالم داریم یا نه بله ولی باید تحت نظر یک متخصص ژنتیک باشند . البته دو مورد اول اختلال کروموزومی عنوان شده ربطی به مورد واژگونی کروموزوم 14 ندارد مگر اینکه اختلال دیگری بصورت جابجایی بین کروموزومی نیز داشته باشد ..

جنین , کردمدوسال , جنین سالم , بیماری ژنتیکی

سه ساله ازدواج کردم.دوسال اول هرسال یکبارباردارشدم که بار تریزومی۱۸بودوباامینوسنتزمجبوربه سقط شدم و باردوم قلب تشکیل نشدو خودم داوطلبانه فرستادم تست که درکروموزوم۱۶دوبازوبزرگ بود!شوهرم یک اینورژن ۱۴دارد و خودم سالم هستم.ایا میشود بچه ای سالم داشت؟بایدچکار کنیم؟

2
0

چطور می شود جنین سالم داشت؟ جنین , کردمدوسال , جنین سالم , بیماری ژنتیکیبا سلام استرس و نگرانی را از خود دور کنید به مراکز معتبر مراجعه و تحت نظر باشید تا بهترین روش را لحاظ کنند نومید نشوید

0

چطور می شود جنین سالم داشت؟ جنین , کردمدوسال , جنین سالم , بیماری ژنتیکیسلام البته اختلال کروموزومی عنوان شده برای همسر یعنی واژگونی کروموزوم 14 باید کاریوتایپ آن دقیق مشخص شود که از نوع پاراسنتریک ویا پری سانتریک می باشد . در هر حال چنین اختلالی برای خود فرد مشکلی ایجاد نمکند ولی به هنگام تولید گامت ها در هنگام تقسیمات میوزی احتمال تولید گامت با اختلال کروموزومی را بالا می برد لیکن در بین انواع گامت های تولید شده انواع با حالت نرمال نیز داریم لذا در پاسخ به سوال که آیا شانس داشتن فرزند سالم داریم یا نه بله ولی باید تحت نظر یک متخصص ژنتیک باشند . البته دو مورد اول اختلال کروموزومی عنوان شده ربطی به مورد واژگونی کروموزوم 14 ندارد مگر اینکه اختلال دیگری بصورت جابجایی بین کروموزومی نیز داشته باشد .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

با توجه به تاریخچه بارداری شما، مشاوره ژنتیکی با یک متخصص توصیه می‌شود. اخذ نمونه آمنیوسنتز در هفته‌های ۱۲-۱۶ بارداری برای بررسی کروموزوم‌ها و اختلالات ژنتیکی در جنین می‌تواند به شناسایی مشکلات کمک کند. همچنین ممکن است نیاز به مشاوره‌های دیگری داشته باشید، مثل مشاوره برای باروری و باروری مصنوعی. ارتباط مستقیم با پزشک متخصص و پیروی از دستورات و توصیه‌های ایشان از اهمیت بالایی برخوردار است.