آیا ازدواج دختر دایی و پسر عمه پرخطر هست؟ با سلام نیاز به بررسی ژنتیک دارد و در صورت وجود سابقه بیماری در خانواده ها توصیه نمی سود.. سلام به شما. وجود یا عدم وجود ژن هایی که بصورت فامیلیال منتقل می شود و می تواند زمینه ساز ابتلا به بیماری های مربوطه باشند در این خصوص تعیین کننده هستند که مشاوره ژنتیک در این مسیر کمک کننده خواهد بود.. سلام این نوع ازدواج در صورتی که سابقه واضحی از بیماری وراثتی موجود نباشد نسبت به یک ازدواج غیر فامیلی حدود دو برابر ریسک دارد یعنی حدود 6تا 7% اما اگر بیماری در یکی از بستگان وجود داشته باشد حتما باید احتمال ناقل بودن بررسی گردد .لذا حتما مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج و قبل از هر بارداری باید انجام شود .. با سلام در مورد پر خطر بودن یا نبودن ازدواج شما با رسم شجرنامه و بررسی سوابق بیماریها در فامیل می توان اظهار نظر کرد مشاور ژنتیک می تواند با بررسی شجرنامه ریسک خطر را برایتان توضیح دهد و در صورت نیاز اقدامات احتمالی را انجام دهد.

دایی , خطرات , ازدواج فامیلی , خطرات ژنتیکی

آیا ازدواج دختر دایی و پسر عمه خطرات زیادی دارد؟

4
1

آیا ازدواج دختر دایی و پسر عمه پرخطر هست؟ دایی , خطرات , ازدواج فامیلی , خطرات ژنتیکیبا سلام نیاز به بررسی ژنتیک دارد و در صورت وجود سابقه بیماری در خانواده ها توصیه نمی سود.

1

آیا ازدواج دختر دایی و پسر عمه پرخطر هست؟ دایی , خطرات , ازدواج فامیلی , خطرات ژنتیکیسلام به شما. وجود یا عدم وجود ژن هایی که بصورت فامیلیال منتقل می شود و می تواند زمینه ساز ابتلا به بیماری های مربوطه باشند در این خصوص تعیین کننده هستند که مشاوره ژنتیک در این مسیر کمک کننده خواهد بود.

1

آیا ازدواج دختر دایی و پسر عمه پرخطر هست؟ دایی , خطرات , ازدواج فامیلی , خطرات ژنتیکیسلام این نوع ازدواج در صورتی که سابقه واضحی از بیماری وراثتی موجود نباشد نسبت به یک ازدواج غیر فامیلی حدود دو برابر ریسک دارد یعنی حدود 6تا 7% اما اگر بیماری در یکی از بستگان وجود داشته باشد حتما باید احتمال ناقل بودن بررسی گردد .لذا حتما مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج و قبل از هر بارداری باید انجام شود .

1

آیا ازدواج دختر دایی و پسر عمه پرخطر هست؟ دایی , خطرات , ازدواج فامیلی , خطرات ژنتیکیبا سلام در مورد پر خطر بودن یا نبودن ازدواج شما با رسم شجرنامه و بررسی سوابق بیماریها در فامیل می توان اظهار نظر کرد مشاور ژنتیک می تواند با بررسی شجرنامه ریسک خطر را برایتان توضیح دهد و در صورت نیاز اقدامات احتمالی را انجام دهد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

ازدواج بین افرادی که با هم خویشاوند هستند می تواند افزایش درصد ریسک پیدایش بیماری های ژنتیکی را به همراه داشته باشد، مانند بیماری های مادرزادی یا بیماری هایی که از نقص ژنتیک ناشی می شوند. اما این به معنی آن نیست که همیشه به وجود خواهد آمد. برای اطمینان داشتن، مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج می تواند بسیار مفید باشد

ازدواج‌های فامیلی، مانند ازدواج دختر دایی و پسر عمه، می‌تواند با افزایش ریسک برخی از بیماری‌های ژنتیکی همراه باشد. در چنین ازدواج‌هایی، احتمال بروز اختلالات ژنتیکی مانند بیماری‌های اتوزومال مغلوب افزایش می‌یابد، زیرا افرادی که با هم نسبت فامیلی نزدیک دارند، احتمالاً توانایی انتقال ژن‌های معیوب مشابهی را دارند. مراجعه به مشاوره ژنتیک قبل از چنین ازدواج‌هایی توصیه می‌شود تا به دقت ریسک‌های موجود ارزیابی شده و تصمیمات آگاهانه‌تری گرفته شود. در مشاوره ژنتیک، پزشک می‌تواند برای ارزیابی احتمال وجود بیماری‌های ارثی و ارائه توصیه‌های لازم، بررسی‌های ژنتیکی خاصی را انجام دهد. این مشاوره می‌تواند کمک کند تا اقدامات پیشگیرانه‌ای برای کاهش احتمال مشکلات بهداشتی در فرزندان آینده اتخاذ شود.