با عشق مجازی چه کنم؟ با عرض سلام و وقت بخیر. گاهی تصمیمات غیر منطقی آثار بلند مدت و پایداری دارد اما قرار نیست برای تمام عمر عملکرد و شادکامی شما را تحت تاثیر قرار دهد. نیاز دارید تا نیازها و اهدافتان را مجددا بازبینی و اولویت بندی کنید چون به نظر میرسه در تقسیم کیک زندگی، تقسیم بندی درستی نداشته باشید. نگران نباشید با مراجعه به روانشناس مجرب میتوانید، مهارتهایی را برای غلبه بر استرس و پرخاش و افکار و هیجانات منفی خود فرا بگیرید. در ارتباط با مسائل جسمانی نیز می بایست توسط متخصص مربوطه بررسی شوید.. در ابتدا متاسفانه باید بیان کنم که رابطه مجازی، عشق واقعی نیست . پایان دادن به هر رابطه ای سخت است ولی خبر خوب این است که زمانی که شما در یک رابطه آنلاین هستید، پایان دادن آن بسیار آسانتر از شرایط واقعی است . البته باید دید شما نوع رابطه مجازیتان چگونه است . تنها در وبسایتی در ارتباط هستید یا شماره ای هم از یکدیگردارید. اولین گام این است که خود را 100 درصد قانع کنید که ادامه این رابطه به نفع شما تمام نخواهد شد. شما نیاز به جلسات مشاوره با روانشناس دارید تا هم در اتمام رابطه ،در بهبود خلق شما و شناخت نیازهای شخصیتی تان کمک حرفه ای نماید.. سلام الان هم با ایشان ارتباط دارید؟ از چه خصوصیاتی در ایشان خوشتان می آید الان دقیقا در چه وضعیت خانوادگی هستید چه حرفهایی زده بود که شما آرامش می گرفتید باید همه ارزیابی ها صورت بگیرد تا به شما کمک شود.. سلام به شما. همانطور که اشاره کردید بنظر می رسد که نتوانسته اید با این مساله کنار بیاید و این شرایط منجر به بروز درجاتی از افسردگی در شما گردیده است. علائمی همچون احساس غمگینی، ناتوانی در لذت بردن، احساس پوچی، ناامیدی، بی انگیزگی، فکر کردن زیاد در مورد مرگ یا حتی خودکشی، کاهش تمرکز، ناتوانی در تصمیم گیری، تمایل به گوشه گیری و انزوا، کاهش انرژی، تغییر در خواب بصورت کاهش یا افزایش، تغییر در اشتها بصورت کاهش یا افزایش، کاهش میل جنسی و از جمله علائم افسردگی هستند که وقتی در کیفیت زندگی یا روابط یا کارکرد شغلی یا تحصیلی فرد اثر نامطلوبی گذاشته باشد نیاز به مداخلات درمانی خواهد داشت. لذا توصیه می کنم تحت نظر روانپزشک بررسی و اقدامات درمانی لازم آغاز گردد..

مجازی , عشق , عاشق , اختلال روانی , عشق مجازی

۳سال پیش در فضای مجازی عاشق مردی با ۱۰سال سن بزرگ از خود شدم.ک متاهل بود.ب دلیل نا شایست بودن این امر تصمیم بر قطع رابطه از طریق مجازی شدم.اما دوسال از این ماجرا میگذرد اما من هنوز نتوانستم ایشان را فراموش کنم.و اختلالاتی همچون گستاخی،پرخاشگری،ضعف جسمانی،شکنندگی،کم خونی،و شدم.لطفا راهنمایی کنین.با تشکر

4
0

با عشق مجازی چه کنم؟ مجازی , عشق , عاشق , اختلال روانی , عشق مجازیبا عرض سلام و وقت بخیر. گاهی تصمیمات غیر منطقی آثار بلند مدت و پایداری دارد اما قرار نیست برای تمام عمر عملکرد و شادکامی شما را تحت تاثیر قرار دهد. نیاز دارید تا نیازها و اهدافتان را مجددا بازبینی و اولویت بندی کنید چون به نظر میرسه در تقسیم کیک زندگی، تقسیم بندی درستی نداشته باشید. نگران نباشید با مراجعه به روانشناس مجرب میتوانید، مهارتهایی را برای غلبه بر استرس و پرخاش و افکار و هیجانات منفی خود فرا بگیرید. در ارتباط با مسائل جسمانی نیز می بایست توسط متخصص مربوطه بررسی شوید.

0

با عشق مجازی چه کنم؟ مجازی , عشق , عاشق , اختلال روانی , عشق مجازیدر ابتدا متاسفانه باید بیان کنم که رابطه مجازی، عشق واقعی نیست . پایان دادن به هر رابطه ای سخت است ولی خبر خوب این است که زمانی که شما در یک رابطه آنلاین هستید، پایان دادن آن بسیار آسانتر از شرایط واقعی است . البته باید دید شما نوع رابطه مجازیتان چگونه است . تنها در وبسایتی در ارتباط هستید یا شماره ای هم از یکدیگردارید. اولین گام این است که خود را 100 درصد قانع کنید که ادامه این رابطه به نفع شما تمام نخواهد شد. شما نیاز به جلسات مشاوره با روانشناس دارید تا هم در اتمام رابطه ،در بهبود خلق شما و شناخت نیازهای شخصیتی تان کمک حرفه ای نماید.

0

با عشق مجازی چه کنم؟ مجازی , عشق , عاشق , اختلال روانی , عشق مجازیسلام الان هم با ایشان ارتباط دارید؟ از چه خصوصیاتی در ایشان خوشتان می آید الان دقیقا در چه وضعیت خانوادگی هستید چه حرفهایی زده بود که شما آرامش می گرفتید باید همه ارزیابی ها صورت بگیرد تا به شما کمک شود.

0

با عشق مجازی چه کنم؟ مجازی , عشق , عاشق , اختلال روانی , عشق مجازیسلام به شما. همانطور که اشاره کردید بنظر می رسد که نتوانسته اید با این مساله کنار بیاید و این شرایط منجر به بروز درجاتی از افسردگی در شما گردیده است. علائمی همچون احساس غمگینی، ناتوانی در لذت بردن، احساس پوچی، ناامیدی، بی انگیزگی، فکر کردن زیاد در مورد مرگ یا حتی خودکشی، کاهش تمرکز، ناتوانی در تصمیم گیری، تمایل به گوشه گیری و انزوا، کاهش انرژی، تغییر در خواب بصورت کاهش یا افزایش، تغییر در اشتها بصورت کاهش یا افزایش، کاهش میل جنسی و از جمله علائم افسردگی هستند که وقتی در کیفیت زندگی یا روابط یا کارکرد شغلی یا تحصیلی فرد اثر نامطلوبی گذاشته باشد نیاز به مداخلات درمانی خواهد داشت. لذا توصیه می کنم تحت نظر روانپزشک بررسی و اقدامات درمانی لازم آغاز گردد.