پزشک متخصص زنان لطفا؟ با سلام، در رابطه با خود ارضایی جهت کاهش استرس ، بهتر است سوال تان را در بخش متخصصین روانپزشکی یا روانشناسی مطرح بفرمایید.. سلام عزیزم خود ارضایی درمان درد شما نیست و مشکلات رابیشتر میکند ولی در بخش روانپزشکی مطرح کنید. سلام عزیزم. سوال خود را در پنل متخصصین روان پزشکی مطرح کنید. سلام به نظر روش معقولی نمیباشد با رونپزشک مشورت نمایید. سلام به شما. خودارضایی می تواند موقتا تنش را کم کند. اما بخصوص در افرادی که احساس گناه در این رابطه پیدا می کنند تنش های دیگری را اضافه می کند و بنابراین نمی توان توصیه قطعی در این خصوص نمود. بهتر است خودتان را با شرایط جاری وفق دهید و اجازه ندهید تنش ها به شما مسلط شوند. بنابراین سعی کنید روی تنش و اضطرابتان مسلط باشید. تمرین هایی همچون ریلکسینش، ذهن آگاهی و تمرین کنترل تنفس می تواند نقش مثبتی در کاهش تنش و نگرانی شما داشته باشد. در تمرین کنترل تنفس نفس می بایست بصورت آهسته و عمیق باشد. به این صورت که به مدت 4 ثانیه دم انجام می شود، سپس 4 ثانیه هوا را در سینه حبس می کنید، پس از آن به مدت 4 ثانیه بازدم را انجام می دهید و 4 ثانیه بعد را تا دم بعدی صبر می کنید. سعی کنید وقتتان را با کارهای مثبت و مفید پر کنید. ارتباطات تان را حفظ نمایید و بر روی زمان حال متمرکز شوید. مطمئن باشید با کنترل اضطراب، سیستم ایمنی بدن شما نیز تقویت خواهد شد که در نتیجه به سلامت جسمانی شما نیز کمک بیشتری خواهد کرد..

خیلیا , مثل , هورمون , تحرک

باسلام و تبریک سال نو من مثل خیلیا در قرنطینه خانگی هستم و عدم تحرک و کار باعث غلیان هورمونهام شده به طوری که با هر گونه فعالیت و سرگرمی و فیلم و مطالعه هم از پسش برنمیام و واقعا تحت فشارم آیا میتونم با خ ا از این فشار رها بشم؟ شما تجویز میکنید؟ مجرد هستم و تا بحال انجام ندادم و نمیخواهم تکرار کنم فقط برای رهایی از این تنش پرسیدم ممنونم

5
0

پزشک متخصص زنان لطفا؟ خیلیا , مثل , هورمون , تحرکبا سلام، در رابطه با خود ارضایی جهت کاهش استرس ، بهتر است سوال تان را در بخش متخصصین روانپزشکی یا روانشناسی مطرح بفرمایید.

0

پزشک متخصص زنان لطفا؟ خیلیا , مثل , هورمون , تحرکسلام عزیزم خود ارضایی درمان درد شما نیست و مشکلات رابیشتر میکند ولی در بخش روانپزشکی مطرح کنید

0

پزشک متخصص زنان لطفا؟ خیلیا , مثل , هورمون , تحرکسلام عزیزم. سوال خود را در پنل متخصصین روان پزشکی مطرح کنید

0

پزشک متخصص زنان لطفا؟ خیلیا , مثل , هورمون , تحرکسلام به نظر روش معقولی نمیباشد با رونپزشک مشورت نمایید

0

پزشک متخصص زنان لطفا؟ خیلیا , مثل , هورمون , تحرکسلام به شما. خودارضایی می تواند موقتا تنش را کم کند. اما بخصوص در افرادی که احساس گناه در این رابطه پیدا می کنند تنش های دیگری را اضافه می کند و بنابراین نمی توان توصیه قطعی در این خصوص نمود. بهتر است خودتان را با شرایط جاری وفق دهید و اجازه ندهید تنش ها به شما مسلط شوند. بنابراین سعی کنید روی تنش و اضطرابتان مسلط باشید. تمرین هایی همچون ریلکسینش، ذهن آگاهی و تمرین کنترل تنفس می تواند نقش مثبتی در کاهش تنش و نگرانی شما داشته باشد. در تمرین کنترل تنفس نفس می بایست بصورت آهسته و عمیق باشد. به این صورت که به مدت 4 ثانیه دم انجام می شود، سپس 4 ثانیه هوا را در سینه حبس می کنید، پس از آن به مدت 4 ثانیه بازدم را انجام می دهید و 4 ثانیه بعد را تا دم بعدی صبر می کنید. سعی کنید وقتتان را با کارهای مثبت و مفید پر کنید. ارتباطات تان را حفظ نمایید و بر روی زمان حال متمرکز شوید. مطمئن باشید با کنترل اضطراب، سیستم ایمنی بدن شما نیز تقویت خواهد شد که در نتیجه به سلامت جسمانی شما نیز کمک بیشتری خواهد کرد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تحرک برای کنترل هورمون‌ها و کاهش تنش بسیار حیاتی است، از آنجایی که فعالیت بدنی باعث آزادسازی هورمون‌های خوشحالی و کاهش استرس می‌شود. برنامه‌های ورزشی سبک مثل یوگا، پیاده‌روی و تمرینات تنفسی می‌تواند به شما کمک کند. همچنین، ایجاد روال منظم برای خواب، تغذیه سالم و مدیریت استرس نیز موثر خواهد بود. در صورت نیاز، مشاوره با یک پزشک تخصصی می‌تواند راه‌حل‌های موثری را برای کنترل هورمون‌ها و افزایش راحتی روانی شما ارائه دهد.