آیا اعتیادآور بودن داروهای روانپزشکی صحت دارد پس از دوره درمان چه کنم؟ با عرض سلام و وقت بخیر. داروهای روانپزشکی در صورتی که طبق دستور العمل دقیق روانپزشک مصرف شوند؛ از لحاظ ایجاد عادت مشکلی نخواهند داشت. رواندرمانی در کنار درمانهای دارویی به ثبات اثرات درمانی کمک خواهد کرد.. باسلام،،، درصورتی که داروها را تحت نظر وتجویز پزشک اعصاب وروان،مصرف کنید،به هیچ عنوان اعتیاد اور نیستند وپس از طئ مدت درمان قطع خواهدشد.. خیر داروهای روانپزشکی مانند داروهای بقیه اختلالت منجر به وابستگی و اعتیاد نمی شوند (بجز داروهای خانواده بنزودیازپین ها از قبیل دیازپام و کلونازپام که نباید خودسرانه مصرف شوند) ولی این به این معنا نیست که بیمار می تواند وسط درمان داروها را قطع کند و نیاز به اتمام دوره درمان و قطع تدریجی آن زیر نظر پزشک می باشد.. داروهای سیکروتراپی می تواند یکی از موثرترین راه های درمان علائم اختلال روانی باشد. برخی از داروهایی که برای از بین بردن اضطراب، حملات هراس، اختلالات رفتاری و سایر شرایط استفاده می شوند، می توانند وابستگی فیزیکی یا روانی را ایجاد کنند. اما اگر دارو را زیر نظر پزشک مصرف کنید شانس معتاد شدن در مقایسه با مزایای بالقوه آن برای بیماری شما کم است . طبیعی است که در مورد عوارض جانبی داروهای روانپزشکی، از جمله پتانسیل اعتیادآوری آنها ، نگران باشید. اما این نگرانی ها نباید شما را از امکان درمان دارویی به عنوان بخشی از برنامه درمان بیماری تان متوقف کند. در مورد نگرانی های خود با پزشک خود و یک پزشک دیگر صحبت کنید. هرگز مصرف دارو را قطع نکنید و یا دوز آن را بدون صحبت با پزشک خود کاهش ندهید . علائم اعتیاد به دارو: اعتیاد با نیاز مبرم و وسواسی به جستجو و استفاده از دارو مشخص می شود، حتی اگر بدانید که به شما آسیب برساند. دانشگاه ایندیانا رفتارهای زیر را به عنوان نشانه های اعتیاد به دارو معرفی می کند: 1. فکر و ذکر شما این دارو می شود . 2. با وجود اثرات مضر آن بر سلامت جسمی، رفاه عاطفی یا روابط شخصی خود، مصرف دارو را ادامه می دهید 3. کنترل زمان، مکان و میزان استفاده از دارو را از دست می دهید 4. استفاده خود را از دیگران مخفی می کنید و زمانی که از آن استفاده می کنید احساس گناه کرده و از خود انتقاد می کنید 5. فکر می کنید با افرادی که وابستگی های دارویی دیگر دارند ، متفاوت هستید.. سلام به شما. صرفا داروهای خواب آور در صورت مصرف خارج از تجویز پزشک و بصورت بی رویه می توانند باعث اعتیاد دارویی شوند و سایر داروها در صورتی که با تجویز روانپزشک مصرف شود و دوره درمان تحت نظر روانپزشک طی شود و در زمانی که ایشان تشخیص می دهد و به شیوه صحیح، یعنی بطور تدریجی، قطع شود باعث عود بیماری نخواهد شد. بلکه فرد به دوره قبل از ابتلا به بیماری بازخواهد گشت. اما باید در نظر داشته باشید که احتمال ابتلای دوباره به بیماری های روانپزشکی نیز مانند هر بیماری دیگری وجود دارد و یک بار درمان به معنای عدم ابتلای مجدد نخواهد بود.. باسلام داروهای روانپزشکی تحت نظر روانپزشک اعتیاداور نیستند.

روانپزشکی , اعتیادآور , صحت

با سلام. میخواستم بدونم دارو هایی که روانپزشک ها تجویز میکنن اعتیاد اور نیست؟ یعنی اگر اون ها رو پس از بهبود قطع کنیم به حالت اولیه بر نمیگردیم؟

6
0

آیا اعتیادآور بودن داروهای روانپزشکی صحت دارد پس از دوره درمان چه کنم؟ روانپزشکی , اعتیادآور , صحتبا عرض سلام و وقت بخیر. داروهای روانپزشکی در صورتی که طبق دستور العمل دقیق روانپزشک مصرف شوند؛ از لحاظ ایجاد عادت مشکلی نخواهند داشت. رواندرمانی در کنار درمانهای دارویی به ثبات اثرات درمانی کمک خواهد کرد.

0

آیا اعتیادآور بودن داروهای روانپزشکی صحت دارد پس از دوره درمان چه کنم؟ روانپزشکی , اعتیادآور , صحتباسلام،،، درصورتی که داروها را تحت نظر وتجویز پزشک اعصاب وروان،مصرف کنید،به هیچ عنوان اعتیاد اور نیستند وپس از طئ مدت درمان قطع خواهدشد.

0

آیا اعتیادآور بودن داروهای روانپزشکی صحت دارد پس از دوره درمان چه کنم؟ روانپزشکی , اعتیادآور , صحتخیر داروهای روانپزشکی مانند داروهای بقیه اختلالت منجر به وابستگی و اعتیاد نمی شوند (بجز داروهای خانواده بنزودیازپین ها از قبیل دیازپام و کلونازپام که نباید خودسرانه مصرف شوند) ولی این به این معنا نیست که بیمار می تواند وسط درمان داروها را قطع کند و نیاز به اتمام دوره درمان و قطع تدریجی آن زیر نظر پزشک می باشد.

0

آیا اعتیادآور بودن داروهای روانپزشکی صحت دارد پس از دوره درمان چه کنم؟ روانپزشکی , اعتیادآور , صحتداروهای سیکروتراپی می تواند یکی از موثرترین راه های درمان علائم اختلال روانی باشد. برخی از داروهایی که برای از بین بردن اضطراب، حملات هراس، اختلالات رفتاری و سایر شرایط استفاده می شوند، می توانند وابستگی فیزیکی یا روانی را ایجاد کنند. اما اگر دارو را زیر نظر پزشک مصرف کنید شانس معتاد شدن در مقایسه با مزایای بالقوه آن برای بیماری شما کم است . طبیعی است که در مورد عوارض جانبی داروهای روانپزشکی، از جمله پتانسیل اعتیادآوری آنها ، نگران باشید. اما این نگرانی ها نباید شما را از امکان درمان دارویی به عنوان بخشی از برنامه درمان بیماری تان متوقف کند. در مورد نگرانی های خود با پزشک خود و یک پزشک دیگر صحبت کنید. هرگز مصرف دارو را قطع نکنید و یا دوز آن را بدون صحبت با پزشک خود کاهش ندهید . علائم اعتیاد به دارو: اعتیاد با نیاز مبرم و وسواسی به جستجو و استفاده از دارو مشخص می شود، حتی اگر بدانید که به شما آسیب برساند. دانشگاه ایندیانا رفتارهای زیر را به عنوان نشانه های اعتیاد به دارو معرفی می کند: 1. فکر و ذکر شما این دارو می شود . 2. با وجود اثرات مضر آن بر سلامت جسمی، رفاه عاطفی یا روابط شخصی خود، مصرف دارو را ادامه می دهید 3. کنترل زمان، مکان و میزان استفاده از دارو را از دست می دهید 4. استفاده خود را از دیگران مخفی می کنید و زمانی که از آن استفاده می کنید احساس گناه کرده و از خود انتقاد می کنید 5. فکر می کنید با افرادی که وابستگی های دارویی دیگر دارند ، متفاوت هستید.

0

آیا اعتیادآور بودن داروهای روانپزشکی صحت دارد پس از دوره درمان چه کنم؟ روانپزشکی , اعتیادآور , صحتسلام به شما. صرفا داروهای خواب آور در صورت مصرف خارج از تجویز پزشک و بصورت بی رویه می توانند باعث اعتیاد دارویی شوند و سایر داروها در صورتی که با تجویز روانپزشک مصرف شود و دوره درمان تحت نظر روانپزشک طی شود و در زمانی که ایشان تشخیص می دهد و به شیوه صحیح، یعنی بطور تدریجی، قطع شود باعث عود بیماری نخواهد شد. بلکه فرد به دوره قبل از ابتلا به بیماری بازخواهد گشت. اما باید در نظر داشته باشید که احتمال ابتلای دوباره به بیماری های روانپزشکی نیز مانند هر بیماری دیگری وجود دارد و یک بار درمان به معنای عدم ابتلای مجدد نخواهد بود.

0

آیا اعتیادآور بودن داروهای روانپزشکی صحت دارد پس از دوره درمان چه کنم؟ روانپزشکی , اعتیادآور , صحتباسلام داروهای روانپزشکی تحت نظر روانپزشک اعتیاداور نیستند