دوقطبی ومصرف آسنترا؟

سلام،مادرمدوقطبی داره و روزی ۳تا لیتیم،۲تا دپاکین،یکی الانزاپین ویک دوم کلونازپام مصرف میکنه،سه هفته پیش مادرش فوت شد بخاطر همین کمی افسرده ومضطرب هست،امروز رفتپیش ی پزشک عمومی و واسش سرترالین ۵۰mil تجویز کرد،آیا سرترالین با دارو های دیگش تداخل نداره؟یابعدا برای قطعش به مشکل نمیخوره؟همچنین آتورواستاتین،لووتروکسین و نیتروفورانتوئین هم مصرف میکنه.آپنه خواب هم داره،آیا میتونه بخاطر کلونازپام باشه؟tsh تیروئیدش هم۱۰.۶،و اوره خونش هم۸.۵هست

0

سلام. تداخل ندارد.سزترالین وابستگی ندارد . مابعات فراوان بنوشد وزن خود را با ورزش و رژیم کم کند شب زیر سر بالا باشد. فشا ر خون چک و کنترل شود و در اسرع وقت برای تنظیم دا وهای اعصاب و روان با متخصص معالجش تماس بگیرد.

دکتر رویا صمدی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدارودرمانی ، روان درمانی ، مشاوره
دکتر رویا صمدی
1

سلام بر شما موضوعی که گفتید یک سوگ است که در مادر ایجاد شده برای درمان ان بهتر است به روانپزشک مراجعه کنید تا با تکمیل شرح حال شاید فعلا نیاز به شروع سرترالین نباشد چون مادر داروهای کنترل کننده ی خلق ااستفاده میکننده و تنظیم انها مشکل را رفع کند، شروع سرترالین در افسردگی دو قطبی باید با دقت و در دوره ی کوتاه تحت نظر روانپزشک باشد. چون مصرف زیاد یا نابجای ان باعث عود علایم مانیا میشود. برای اپنه خواب باید کلونازپام با داروی دیگری جایگزین شود کلونازپام تشدید کننده ی اپنه است و درمان کم کاری تیرویید و کاهش وزن از سایر درمانهاست. قبل از شروع داروی سرترالین حتما به روانپزشک مراجعه کنید انلاین هم میتوانید پس از اخذ شرح حال روانپزشک از شما داروهایشان را تنظیم کند.

دکتر سمانه بیاناتی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر (اعصاب و روان)
دکتر سمانه بیاناتی
0

سلام به شما. سرترالین برای افراد مبتلا به اختلال دوقطبی درمان مناسبی نیست و ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی در ایشان بشود و لازم است به روانپزشک مراجعه شود تا درمان لازم را تجویز نماید. کلونازپام از جمله داروهایی است که می تواند به تشدید آپنه خواب منجر شود و نیاز به بازبینی دارد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

با سلام داروی سرترالین را در افراد مبتلا به بیماری دوقطبی باید با احتیاط مصرف نمود و در صورت لزوم با دز پایین تر و در ابتدا نباید با 50 میلی گرم شروع نمود. داروهای ضد افسردگی می توانند در افراد دوقطبی سبب ایجاد حملات شیدایی ( مانیا ) شوند. با توجه به آزمایش TSH نیز، کم کاری تیرویید ایشان به صورت کامل درمان نشده و نیاز به افزایش دز داروی لووتیروکسین می باشد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

باسلام برای درمان با روانپزشک ایشان صحبت کنید و درمان مناسب رازشروع کنید

دکتر فاطمه شایگان شریف

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر - بورد تخصصی از دانشگاه ...
دکتر فاطمه شایگان شریف
0

با سلام خدمت شما در اولین فرصت توسط روانپزشک ویزیت شوند، با توجه به سابقه قبلی و داروهایی که مصرف می کنند بهتر است تغییرات دیگری در داروهایشان داده شود.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد