هایپرپلازی آندومتر؟

سلام
بعداز عکس رنگی وهیستروسونوگرافی تشخیص دادن که پولیپ یک سانتی دارم بدون هیچ عوارضی بود باتوجه به ناباروری دکتر گفت بایدخارج بشه که باعمل هیستروسکوپی انجام دادبعداز عمل گفت چیزی نبودفقط سقف وکف آندومتر مقداری هایپرپلازی شده شبیه پولیپ بوده که باکورت نمونه برداری کردم چقدراحتمال داره من سرطان داشته باشم آیاناباروری ازاین است تمام آزمایشات هورمونی وذخیره تخمدان خوب بوده است.

0

با سلام، شرح حال و علایم ذکر شده شواهدی به نفع بدخیمی ندارد. گزارش پاتولوژی را پس از آماده شدن نتیجه ارسال فرمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

سلام عزیزم جای نگرانی نیست ولی پیگیر جواب پاتولوژی باشید

دکتر آزیتا درابادی زارع

جراح و متخصص زنان ، زایمان - کولپوسکوپی
دکتر آزیتا درابادی زارع
0

سلام.جواب پاتولوژی نمونه برداری را پیگیری بفرمایید.ممکنه علت ناباروری همین پولیپ باشد اما در هر صورت برای بررسی بهتر است ویزیت حضوری انجام دهید

دکتر رقیه پورعلی دوگاهه

جراح و متخصص زنان و زایمان - فلوشیپ س...
دکتر رقیه پورعلی دوگاهه
0

سلام جواب پاتولوژی را پیگیری نمایید بعید است مشکلی داشته باشید

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
0

سلام عزیزم. پیگیری جواب پاتولوژی را داشته باشید و به نظر مشکلی نیست

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

هایپرپلازی آندومتر به حالتی گفته می‌شود که در آن سلول‌های داخلی رحم (آندومتر) غیرطبیعی و ضخیم می‌شوند. این حالت می‌تواند شبیه پولیپ نیز به نظر برسد. در مورد ناباروری، هایپرپلازی آندومتر می‌تواند به عنوان یکی از عوامل موثر در عدم باروری بررسی شود، به خصوص اگر باعث ایجاد موانع فیزیکی در رحم باشد. در مورد خطر سرطان، هایپرپلازی آندومتر می‌تواند در برخی موارد به سرطان آندومتر تبدیل شود، به خصوص اگر هایپرپلازی از نوع آتیپیکال (غیرطبیعی) باشد. آزمایشات هورمونی و ذخیره تخمدان که شما انجام داده‌اید و نتایج خوبی داشته‌اند، نشان‌دهنده وضعیت فعلی توان باروری شما است ولی نیاز است که هایپرپلازی به دقت تحت نظر و درمان قرار گیرد. امکانات تشخیصی مثل هیستروسکوپی که انجام داده‌اید و نمونه‌برداری با کورت، ابزار مهمی برای تعیین خصوصیات دقیق تغییرات آندومتری و مدیریت بعدی شما هستند. مشاوره با متخصص زنان و زایمان مجرب و دنبال کردن توصیه‌های پزشکی برای درمان و نظارت بهتر است.