آیا ضخامت آندومتر 16 خطرناک است؟

سلام.من ۴سال پیش ۱بارداری داشتم و ۱فرزند.الان ۲ماهه درحال اقدام برای بارداری دوم هستم لتروزول و دوفاستون مصرف کردم این ماه پزشک سونو واسه بررسی فولیکول درخواست کردن که روز ۱۴ پریود انجام دادم.سونو رو هم براتون میفرستم.من مبتلا به آندومتریوز قابل لمس جدار شکم هم میباشم.سوالم اینه که ضخامت آندومترم ۱۶هست.آیا طبیعیه؟سایز فولیکولهام چطورن؟آیا با مصرف قرص لتروزول بهتر میشن؟آیا امکان بارداری دارم این ماه؟

1

هموطن عزیز سلام؛ لازم است سونوگرافی شما در روز سوم پریود تکرار شود و ضخامت آندومتر در آن موقع باید کمتر از 5 میلی متر باشد. نتیجه سونوگرافی جدید را بفرستید حتما راهنمایی و اقدام لازم را برای شما انجام خواهم دارد. پایدار باشین

دکتر زهره لواسانی

متخصص زنان و زایمان ( فلوشیپ نازایی )...جراح و متخصص زنان ، عضو هیات علمی دان...
دکتر زهره لواسانی
0

سونوگرافی بعد از پریود انجام دهید تا در مورد ضخامت اندومتر بررسی کنیم

دکتر شروین افصحی

جراح و متخصص زنان زایمان نازاییجراح تخصصی زیبایی زنان
دکتر شروین افصحی
0

برای بررسی ضخامت اندومتر انجام سونوگرافی روز 3 پریود توصیه میشود.در صمن فولیکولهای مناسبی هم ندارید

دکتر شقایق برزگر

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر شقایق برزگر
-1

سلام سونوگرافی روز ز سوم پریود انجام دهید تا در موارد ضخامت دیواره رحم بررسی شود

دکتر فرهانه امینی

متخصص زنان و زایمان
دکتر فرهانه امینی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

معمولاً ضخامت آندومتر در روز 14 سیکل مناسب برای بارداری 7 تا 10 میلیمتر است. بنابراین، ضخامت 16 میلیمتر ممکن است نشان دهنده یک مشکل باشد. اما این به معنی لزوماً غیرطبیعی نیست. ضخامت آندومتر به تنهایی عامل بارداری نیست و بسیاری از فاکتورها باید در نظر گرفته شوند. لتروزول معمولاً برای برخی زنان که مشکلات با باروری دارند به کار میرود. مصرف آن می‌تواند باعث بهبود کیفیت و سایز فولیکولها شود، ولی این قطعی نیست. پیشنهاد می‌شود با پزشک متخصص خود مشورت کنید.

ضخامت آندومتر یکی از عوامل مهم در ارزیابی امکان بارداری است. در دوره قبل از تخمک‌گذاری، ضخامت آندومتر معمولاً بین 2 تا 4 میلیمتر و در فاز سیکرتوری و قبل از قاعدگی بین 7 تا 14 میلیمتر است. بنابراین، ضخامت 16 میلیمتر می‌تواند نشان‌دهنده وضعیت غیرطبیعی باشد که نیاز به بررسی بیشتر دارد. استفاده از داروهایی مانند لتروزول به تحریک تخمک‌گذاری کمک کرده و ممکن است به بهبود وضعیت تخمدان‌ها و آندومتر کمک کند. عواملی مانند اندومتریوز و مصرف لتروزول می‌توانند بر ضخامت آندومتر تاثیر بگذارند. بهتر است با پزشک خود در مورد این یافته‌ها مشورت کنید تا هرگونه خطر احتمالی یا نیاز به درمان‌های خاص مورد بررسی قرار گیرد. در نهایت، امکان بارداری به متغیرهای متعددی بستگی دارد و مشاوره با پزشک متخصص توصیه می‌شود.