دکتر پورنیکدست لطفا راهنمایی می کنید؟

سلام آقای دکتر.ممنونم ازتون شما یه روانشناس عالی هستین فقط ممنون میشم درپاسخ به مشکلم بیان ساده تری داشته باشیدکه خوب متوجه بشم.من روانشناسا وروانپزشکای زیادی تا الان رفتم.قبلاهم بهتون پیام دادم.قبلا دارو مصرف میکردم.وسواس ودوقطبی.الان مشکلم اینه که خیلی حساس شدم سریع گریم میگیره ولی مشکل فقط ازمن نیس.برخورددیگران.همه بهم کم توجه شدن من خودم تواحوالپرسی و توجه به دیگران تقریباکم نمیذارم امابیشتراطرافیانم درست برخوردنمیکنن خانواده همسرم خیلی بام سردن خانواده خودم زیادبهم محل نمیذارن.دلم گرفته

0

با سلام و وقت بخیر. خواهر بزرگوارم باور بفرمایید اگر به صورت مجازی به شما توصیه ای بکنم؛ فقط فرصتهای شما را سوخت کرده ام. با شرح حالی که داده اید یعنی تشخیص اختلال دوقطبی و وسواس به صورت تواما؛ خط مقدم درمان؛ دارویی است به معنای ادامه درمان تا زمانی که روانپزشک شما قطع داروها را آغاز کند؛ اما اگر داروها برایتان مشکل ساز شده و یا عوارض غیرقابل تحملی داشته میتوانید هم با روانپزشک خود در میان بگذارید و هم در صورت لزوم درمانگر خود را تغییر دهید. خیلی از موارد مانند غمگینی؛ حساس شدن و یا گریه بی اختیار را هم میتوان در قالب موارد مذکور تبیین کرد. اما از بعد رفتاری و سبک زندگی؛ لازم است به این نتیجه برسید که شاید نه مشکل از شماست و نه از دیگران و شاید میتوان با برخی کنار آمد؛ روابط را برخی بهبود بخشید و روابط را با برخی محدود کرد. البته این تغییر در رفتارها یک شبه اتفاق نمی افتد؛ زمان لازم است تا با همراهی یک روانشناس بتوانید انطباق خود را با محیط و افراد پیرامون بهبود بخشید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

سلام به شما. دقت داشته باشید که این حس که در شما وجود دارد که دیگران رفتار خوبی ندارند و حساس و زودرنج شده اید و زود گریه می کنید می تواند علائم ابتلا به فاز افسردگی اختلال دوقطبی باشد. برای بررسی این مساله لازم است مجددا به روانپزشک تان مراجعه داشته باشید تا در صورت لزوم مداخلات درمانی مقتضی تجویز گردد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو