در موقع اضطراب بیشتر چکار بایدکرد؟ سلام در چنین مواقعی بهتر است به جای اینها نصف قرص آلپروزولام 0/5 بخورید. با سلام می توانید از هر دو دارو استفاده نمایید و یا از داروهای مشابه استفاده نمود ولی مهم درمان اضطراب به صورت علمی و نه علامتی می باشد.. سلام به شما. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد..

بایدکرد , کوبش , اضطراب

سلام اگر یه روز کسی اضطراب و کوبش قلب و سنگینی و درد سمت قلبش بیشتر باشه اونروز موقتا دوز پرانول رو بیشتر بخوره یا کلردیازپوکساید؟

3
0

در موقع اضطراب بیشتر چکار بایدکرد؟ بایدکرد , کوبش , اضطرابسلام در چنین مواقعی بهتر است به جای اینها نصف قرص آلپروزولام 0/5 بخورید

0

در موقع اضطراب بیشتر چکار بایدکرد؟ بایدکرد , کوبش , اضطراببا سلام می توانید از هر دو دارو استفاده نمایید و یا از داروهای مشابه استفاده نمود ولی مهم درمان اضطراب به صورت علمی و نه علامتی می باشد.

0

در موقع اضطراب بیشتر چکار بایدکرد؟ بایدکرد , کوبش , اضطرابسلام به شما. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در صورت تجربه افزایش ناگهانی اضطراب، کوبش قلب یا درد قلبی، اهمیت اولیه تماس با پزشک است تا دلایل جدی این علائم بررسی شوند. مصرف داروها بدون راهنمایی پزشک می‌تواند آسیب‌های جدی به بیمار وارد کند. پزشک پس از بررسی علت افزایش اضطراب ممکن است راهنمایی‌هایی برای کنترل و تسکین این علائم ارائه دهد. در هیچ شرایطی نباید دوز داروها افزایش یابد یا کم شود بدون مشورت پزشک.