آیا این شکاکی با معالجه به روانپزشک قابل درمان است؟ با سلام و وقت بخیر. نکته مهم شدت و بسامد و میزان تداخل بدبینی با حیطه های مختلف عملکرد پدر شماست؛ درجاتی خفیف شایع است اما ممکن است به عنوان یک اختلال تمام عیار نیز ظاهر شود. گاهی تلاش برای تغییر شرایط و گاهی بهترین راه حل حفظ فاصله روانشناختی و حداکثر انطباق با شرایط موجود است. در این شرایط سعی کنید سلامت روانشناختی خود و دیگر اعضای خانواده را در اولویت قرار دهید؛ سعی کنید ارتباطتان با بیمار را نزدیک تر کنید تا از شما راضی باشد، ولی هرگز سوظن هایش صحه نگذارید و در این بحث ها اصلا شرکت نکنید. هنگامی که بیمار سوظن نسبت به همسرش پیداکرده، مواظب باشید تا از همسر او جانبداری نکنید، این کار باعث به وجود آمدن پیش فرض های جدید در او شده و ممکن است به شما هم بدگمان شود.. باسلام درتکمیل صحبتهای همکار ارجمند،گاهی سوئ ظن و بدبینی شدت بالایی دارد و بصورت یک باور غیرقابل تغییر است که هذیان نام دارد که این موارد نیازمند درمان دارویی است.هذیان میتواند خطرناک باشد.جهت بررسی تشخیصی به روانپزشک مراجعه نمایید.. با سلام و احترام، در این رابطه جهت بررسی و درمان لازم است همراه با ایشان به همکاران متخصص روانپزشکی مراجعه حضوری داشته باشید.. سلام به شما. مساله ایشان نیاز به ارزیابی دقیقتری دارد. گاه این حالت ممکن است در حد سایکوز باشد و گاه ممکن است خفیف تر باشد. بهرحال اقدامات درمانی برای ایشان مفید خواهد بود و باعث بهبود این مساله خواهد شد که این امر مستلزم مراجعه حضوری به روانپزشک خواهد بود..

روانپزشک , روانپزشکی , شکاکی

سلام خسته نباشین
پدر من ۴۶سالشه و یه چندسالیه دچار شکاکی نسبت ب مادرم شده.بااینکه مادرم فرد کاملا مذهبی و معتقدی هستش و روز ب روز داره بدتر میشه گیرهای الکیه پدرم.لطفا راهنمایی کنین.

4
0

آیا این شکاکی با معالجه به روانپزشک قابل درمان است؟ روانپزشک , روانپزشکی , شکاکیبا سلام و وقت بخیر. نکته مهم شدت و بسامد و میزان تداخل بدبینی با حیطه های مختلف عملکرد پدر شماست؛ درجاتی خفیف شایع است اما ممکن است به عنوان یک اختلال تمام عیار نیز ظاهر شود. گاهی تلاش برای تغییر شرایط و گاهی بهترین راه حل حفظ فاصله روانشناختی و حداکثر انطباق با شرایط موجود است. در این شرایط سعی کنید سلامت روانشناختی خود و دیگر اعضای خانواده را در اولویت قرار دهید؛ سعی کنید ارتباطتان با بیمار را نزدیک تر کنید تا از شما راضی باشد، ولی هرگز سوظن هایش صحه نگذارید و در این بحث ها اصلا شرکت نکنید. هنگامی که بیمار سوظن نسبت به همسرش پیداکرده، مواظب باشید تا از همسر او جانبداری نکنید، این کار باعث به وجود آمدن پیش فرض های جدید در او شده و ممکن است به شما هم بدگمان شود.

0

آیا این شکاکی با معالجه به روانپزشک قابل درمان است؟ روانپزشک , روانپزشکی , شکاکیباسلام درتکمیل صحبتهای همکار ارجمند،گاهی سوئ ظن و بدبینی شدت بالایی دارد و بصورت یک باور غیرقابل تغییر است که هذیان نام دارد که این موارد نیازمند درمان دارویی است.هذیان میتواند خطرناک باشد.جهت بررسی تشخیصی به روانپزشک مراجعه نمایید.

0

آیا این شکاکی با معالجه به روانپزشک قابل درمان است؟ روانپزشک , روانپزشکی , شکاکیبا سلام و احترام، در این رابطه جهت بررسی و درمان لازم است همراه با ایشان به همکاران متخصص روانپزشکی مراجعه حضوری داشته باشید.

0

آیا این شکاکی با معالجه به روانپزشک قابل درمان است؟ روانپزشک , روانپزشکی , شکاکیسلام به شما. مساله ایشان نیاز به ارزیابی دقیقتری دارد. گاه این حالت ممکن است در حد سایکوز باشد و گاه ممکن است خفیف تر باشد. بهرحال اقدامات درمانی برای ایشان مفید خواهد بود و باعث بهبود این مساله خواهد شد که این امر مستلزم مراجعه حضوری به روانپزشک خواهد بود.