لطفا شما راهنماییم کنید من خیلی حساس هستم؟

باسلام؛ من خیلی زودرنج و حساسم؛و انگار حسودیم میشه مثلا اگر خواهرشوهرم با جاریم بخوان برن مسافرت و به ما نگن خیلی خودخوری میکنم و تا برن و برگردن من فکرم شده اونا که الان دارن خوش میگذرونن؛ یا اگه جاریم با شوهرش برن خونه پدرشوهرم مدااام فکر میکنم که الان دارن چکار میکنن؛ و اینکه رو رفتارم با همسرم تاثیر میذاره و باهاش بد میشم میگم چرا به ما نگفتن مثلا.بنظرتون چکار کنم بیتفاوت باشم؟

0

با سلام و نور. درگیری ذهنی و فکر زیاد درباره زندگی دیگران و یا گره زدن زندگی خودتان به زندگی دیگران،چندین عامل می تواند داشته باشد.برای بهبود و کمرنگ شدن مشکل می توانید روی عزت نفس خود کار کنید،به نحوه لذت بردن از زندگی(در قالب خودت و شوهرت) متمرکز بشوید.به حریم خصوصی( خودت و شوهرت) و تفریحاتی که می توانید منحصرا خودتان داشته باشید فکر کنید.

محسن نقی زاده

روانشناس بالینیدانش آموخته ICEEFT کانادا
 محسن نقی زاده
0

با سلام دلایل متعددی می تواند منجر به رفتار و احساس و نوع فکر شما شده باشد. پیشنهاد می کنم حتما به روانشناس مراجعه نمایید چون ادامه این روند می تواند سلامت خودتان و سلامت رابطه تان را تحت تاثیر قرار دهد.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری
1

با سلام. شاید مسائلی درون شما در جریان هست که مانع از این میشه که روی خودتون، افکارتون و احساساتتون متمرکز بشید. شاید فکر کردن به دیگران راهی هست که ذهن شما بهش پناه آورده تا کمتر درگیر رنج های که در گذشته متحمل شده بشه. و همچنین دلایل دیگه ای هم ممکنه وجود داشته باشند. اما این که این موضوع براتون اهمیت پیدا کرده نشونه خیلی خوبیه. با استفاده از همین نگرانی میتونید بیشتر به کنکاش در مورد خودتون و احساساتتون همراه با یک متخصص بپردازید تا ریشه مشکل و راه حلشو پیدا کنید.

حسین مرادی

روان شناسروانکاو
 حسین مرادی
0

با سلام، همه ما تعارضات درونی داریم که به شکل های مختلف ظاهر میشود، وزنگ درد و رنج را فعال میکند، اینکه شما از مسایل درونی خود اگاه هستید نشانه خوبی برای پیشگری ودرمان هست، لازمه که توسط متخصص مسائل درونی شما بررسی وشناخته بشه تا به ارامش لازم برسید. با تشکر

محمد شفیعی

روانشناس ، صنعنتی سازمانی ، (کار)
 محمد شفیعی
1

سلام احساساتی که شرح دادید کاملا طبیعی هستند و بسیاری از افراد در موقعیتهای مشابه احساسات مشابهی را تجربه میکنند. اینکه شما نسبت به این موضوعات حساسیت نشان میدهید، نشاندهنده عمق ارتباطات و اهمیتی است که برای روابط خانوادگی قائل هستید. با این حال، میتوانید با اتخاذ رویکردهای مختلف، به مدیریت احساسات خود کمک کنید: ۱:تمرین آگاهی: سعی کنید لحظاتی را به تامل و تفکر در مورد احساسات خود اختصاص دهید. بپرسید از خودتان که چرا این احساسات را تجربه میکنید و چه چیزی ممکن است به شما کمک کند تا احساس بهتری داشته باشید. ۲:ارتباط باز: در مورد احساسات خود با همسرتان صحبت کنید. این که بتوانید احساسات خود را به زبان بیاورید، میتواند به شما کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کنید و همچنین به همسرتان فرصت میدهد تا درک بهتری از دیدگاه شما داشته باشد. ۳:تمرکز بر خود: به جای تمرکز بر فعالیتهای دیگران، روی خودتان و چیزهایی که به شما احساس خوبی میدهند تمرکز کنید. این میتواند شامل هر چیزی باشد از یک سرگرمی جدید گرفته تا یادگیری مهارت جدید یا حتی فقط وقت گذراندن با دوستان. ۴:تقویت اعتماد به نفس: کار بر روی اعتماد به نفس میتواند به شما کمک کند تا احساسات حسادت را کاهش دهید. وقتی احساس خوبی نسبت به خود داشته باشید، کمتر نیاز به تایید و توجه دیگران خواهید داشت. ۵:مشاوره حرفهای: اگر احساس میکنید که این احساسات بر زندگی روزمره شما تاثیر میگذارند، ممکن است مفید باشد که با یک مشاور حرفهای صحبت کنید. آنها میتوانند به شما کمک کنند تا استراتژیهای مدیریت احساسات را یاد بگیرید و به شما در مسیر بهبودی کمک کنند. به یاد داشته باشید که تغییر و پیشرفت زمان میبرد و مهم است که به خودتان فرصت دهید و با خودتان مهربان باشید. امیدوارم این پیشنهادات برای شما مفید باشند.

دکتر مهدی قاسمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک و روانکاو
دکتر مهدی قاسمی
1

شما باید روی عزت نفس خودتون ومشکلات ضعف شخصیتی که خودتون دارید کارکنید درواقع اونها نه مقصرهستندونه کاراشتباهی درحق شمامیکنند شمابایدتمرکزتون روی زندگی خودتون وهمسرتون بزارید با روانشناس حتما مشاوره بگیرید

مریم ورامش

روانشناس و مشاور
 مریم ورامش
0

سلام این شرایطی که گفتی میتونه خیلی آزار دهنده باشه اینکه همش به فکر زندگی دیگران باشی. این مسائل ناشی از عزت نفس پایین شما هست شما میتونید عزت ننفس پایین شما واینکه شما نیاز به تایید دیگران داری.تا حالت خوب بشه واین مسله واین نیاز به تایید باعت میشه وقتی دیگران خوش هستن شما حس می میکنی پس زده شدی و مورد تایید دیگران نیستی واین احساس باعث شد ناراحتی شما میشود شما با مراجعه به روانشناس تکنیکهای رو یاد میگیری که بر ای احساس بد نیست علیه کنی

ملکه عباس پور

روانشناس بالینیخانواده درمانگر . زوج . فردی و نوجوان
 ملکه عباس پور
0

درود. اغلب آدم ها در مثلث های ارتباطی گاهی چون نگران از دست دادن یا خراب شدن ارتباط خود می شوند ناخودآگاه دچار استرس و یا حسادت می شوند. شدت این حسادت خیلی مهمه.اگاهی شما به وضعیت خودتون ستودنی است. اگر حسادت شما طوری هست که عملکرد روزانه شما را تحت تاثیر قرار می دهد مثلا خوابتان مختل می شود یا با همسرتان جر و بحث می کنید و . توصیه می کنم به روان شناس مراجعه کنید. در هر صورت روی عزت نفس، برنامه ها و فعالیت های خودتان متمرکز شوید.

سپیده بارانی

روان شناس بالینیهیپنوتراپیست
 سپیده بارانی