امکان برخورد اشعه سی تی پشت در اطاق هست؟ سلام به شما. اشعه دستگاه سی تی اسکن صرفا در لحظه عکسبرداری ساتع می شود و بعد از آن اشعه ای پخش نخواهد شد.. درب اتاق تصویر برداری دارای سرب است که تقریبا تمام اشعه ایکس را جذب می کند و زمانی درب باز می شود که تصویربرداری خاتمه یافته است. با سلام، مشکلی وجود نخواهد داشت، نگران نباشید.

اشعه , پشت , امکان

باسلام. اگر کسی در محدوده نه تو اتاقی که دستگاه سی تی اسکن است بلکه فقط در در پشت درب اتاق سی تی باشد امکان برخورد اشعه وجود دارد؟ وقتی که عکسبرداری میشه که درب بسته میشه ولی وقتی درب باز میشه چی؟ ممنون.

3
0

امکان برخورد اشعه سی تی پشت در اطاق هست؟ اشعه , پشت , امکانسلام به شما. اشعه دستگاه سی تی اسکن صرفا در لحظه عکسبرداری ساتع می شود و بعد از آن اشعه ای پخش نخواهد شد.

0

امکان برخورد اشعه سی تی پشت در اطاق هست؟ اشعه , پشت , امکاندرب اتاق تصویر برداری دارای سرب است که تقریبا تمام اشعه ایکس را جذب می کند و زمانی درب باز می شود که تصویربرداری خاتمه یافته است

0

امکان برخورد اشعه سی تی پشت در اطاق هست؟ اشعه , پشت , امکانبا سلام، مشکلی وجود نخواهد داشت، نگران نباشید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

براساس استانداردهای بین‌المللی و ملی در زمینه ایمنی تابش، اتاق‌هایی که در آنها دستگاه‌های سی‌تی اسکن قرار دارند، دارای محافظ‌های سربی یا مواد مشابه برای جلوگیری از پخش اشعه‌های X در فضای بیرونی هستند. درهای این اتاق‌ها نیز با مواد محافظ‌بندی شده‌اند تا حداقل اسپرد اشعه را تضمین کنند. در حالت ایده‌آل، به هنگام عکسبرداری از سی‌تی اسکن، درب اتاق بسته می‌شود و هیچ گونه پرتوی خارجی نباید دیده شود. حتی وقتی درب باز است، باید استراحتی در عملیات برداری پخش اشعه به خارج برقرار باشد. بنابراین، اگر کسی فقط در پشت در باشد و هیچ فعالیتی در داخل اتاق سی تی نشود، خطر برخورد با اشعه بسیار ناچیز است. اما توصیه می‌شود که همواره از قرار گرفتن در نزدیکی فضاهایی که در آنها برداری‌های پرتویی انجام می‌شود، خودداری شود به خصوص بدون حضور ناظر ایمنی.