آیا بی اختیاری باد معده بعد از عمل بواسیر قابل درمان میباشد؟ سلام، بواسیر و درمان آن میتواند باعث بیاختیاری مدفوع و باد معده شود. در بعضی موارد، این مشکلات با گذشت زمان تسکین مییابند، اما در برخی موارد نیاز به درمان دارند. درمان بواسیر بستگی به نوع و شدت آن دارد. لیزر، یکی از روشهای درمانی بواسیر است که میتواند به درمان بواسیر کمک کند. اما نباید فکر کرد که با استفاده از لیزر، درمان بواسیر به صورت کامل و برای همیشه انجام میشود. همچنین، این روش معمولا برای بواسیر کوچک و درجه یک و دو مناسب است. همچنین، برای درمان بیاختیاری مدفوع و باد معده شما، ممکن است نیاز به درمان داشته باشد. برای مثال، شما ممکن است به داروهایی نیاز داشته باشید تا به کنترل ترشحات رودهای کمک کند. در هر صورت بهتر است حضوری مراجعه فرمایید تا درمان به طور دقیق انجام شود..

بواسیر , معده , زدگی

باعرض سلام و ادب ببخشید من چندین سال قبل بواسیر داشتم دچار بیرون زدگی خارجی بودم
همراه با درد شدید و خونریزی از طریق بیهوشی عمل شدم از اون زمان تا کنون خیلی رنج میبرم من دچار بی اختیاری مدفوع و باد معده هستم همیشه همه جا معذبم خواهش میکنم تو رو خدا آیا از طریق لیزر میشه درمان قطعی کرد؟آیا راه حلی داره؟

1
0

آیا بی اختیاری باد معده بعد از عمل بواسیر قابل درمان میباشد؟ بواسیر , معده , زدگیسلام، بواسیر و درمان آن میتواند باعث بیاختیاری مدفوع و باد معده شود. در بعضی موارد، این مشکلات با گذشت زمان تسکین مییابند، اما در برخی موارد نیاز به درمان دارند. درمان بواسیر بستگی به نوع و شدت آن دارد. لیزر، یکی از روشهای درمانی بواسیر است که میتواند به درمان بواسیر کمک کند. اما نباید فکر کرد که با استفاده از لیزر، درمان بواسیر به صورت کامل و برای همیشه انجام میشود. همچنین، این روش معمولا برای بواسیر کوچک و درجه یک و دو مناسب است. همچنین، برای درمان بیاختیاری مدفوع و باد معده شما، ممکن است نیاز به درمان داشته باشد. برای مثال، شما ممکن است به داروهایی نیاز داشته باشید تا به کنترل ترشحات رودهای کمک کند. در هر صورت بهتر است حضوری مراجعه فرمایید تا درمان به طور دقیق انجام شود.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

برای پاسخ به سوال شما، بله، بی اختیاری باد معده و مدفوع که پس از عمل بواسیر رخ داده است، قابل درمان است. این وضعیت ممکن است ناشی از آسیب به عضلات اسفنکتر یا اعصاب مرتبط با کنترل مدفوع باشد. درمان‌های موجود برای این مشکل شامل فیزیوتراپی کف لگن، استفاده از مدیکیشن‌هایی که تون عضلانی را تقویت می‌کنند و در مواردی جراحی ترمیمی است. جراحی لیزر می‌تواند به بازسازی ساختار اسفنکتر کمک کند، اما موفقیت آن بستگی به دقت ارزیابی پزشک و شرایط خاص شما دارد. مشاوره با متخصص گوارش و جراح کولورکتال برای ارزیابی دقیق وضعیت شما و تعیین بهترین راه درمان بسیار مهم است.