پریود - من دوماه عادت نشدم همیشه حداکثر10 روز فوقش؟

سلام من دوماه عادت نشدم همیشه حداکثر۱۰ روز فوقش تاخیر داشتم قبل از کرونا هم چکاب دادم سالم بودم کیست هم نداشتم اما اولین بار اینجوری شدم در ضمن من مجردم هستم و بخاطر کرونا نتوانستم دکتر برم ترسیدم ممنون میشم راهنماییم کنید؟؟؟من قبلا باشگاهم ورزش حرفه ای انجام میدادم فقط کرونا سه ماه نتونستم ورزش کنم تو خونه هم انجام ندادم میشه بخاطر فعالیتم هم باشه؟؟؟

0

با سلام خدمت شما ورزش های حرفه ای می تواند روی پریود تاثیر بگذارد ولی به طور کل برای یک بار تغییر در پریود نیاز به بررسی ندارد ولی در صورتیکه تکرار شود باید سونوگرافی و آزمایشات هورمونی بدهید

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

ذبا سلام. توصیه میشود از حیث اختلالات هورمونی بررسی شوید و به پزشک متخصص مراجعه بفرمایید

دکتر رقیه پورعلی دوگاهه

جراح و متخصص زنان و زایمان - فلوشیپ س...
دکتر رقیه پورعلی دوگاهه
0

سلام در صورت تکرار سونوگرافی و آزمایش هورمونی انجام دهید در صورتی که رابطه نداشته اید تزریق 2 امپول پروژسترون همزمان توصیه میشود

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

ضمن عرض سلام، اگر چه موعد قاعدگی می تواند تحت تاثیر ورزش و فعالیت های بدنی سنگین تغییر پیدا کند، ولی با توجه به تداوم این مسئله به مدت دو ماه ، بهتر است جهت انجام بررسی بیشتر به متخصصین زنان مراجعه فرمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

با سلام تست تیرویید و آزمایش های هورمونی و سونوگرافی رحم و تخمدانها انجام شود

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

تاخیر در دوره قاعدگی می‌تواند به عوامل مختلفی از جمله استرس، تغییرات در وزن، ناراحتی های هورمونی یا اختلالات در سطح فعالیت فیزیکی برمی‌گردد. از آنجایی که شما در حال حاضر فعالیت ورزشی حرفه ای خود را از دست داده‌اید و کرونا نیز بر جهان تأثیر گذاشته است، ممکن است تاخیر در دوره شما به دلیل تغییرات در سطح فعالیت ورزشی و استرس ناشی از شرایط فعلی باشد. برای بررسی دقیق تاخیر در دوره و اطمینان از وضعیت سلامتی خود، توصیه می‌شود که با متخصص زنانه به صورت حضوری یا آنلاین مشاوره کنید. از روش‌های تصویربرداری مانند سونوگرافی نیز برای اطمینان بیشتر از سلامتی دستگاه تناسلی استفاده می‌شود.