کراتین بالا در بیمار دیابتی؟ در بیماران دیابتی به مرور کراتین افزایش می یابد ،که با کنترل قندسیر افزایش کند می شود. با سلام، افزایش کراتینین در بیماران دیابتی ناشی از درگیری عروق کلیه و نفروپاتی دیابتیه. قند باید خیلی خوب کنترل بشه تا کلیه به سمت نارسایی نره. به نفرولوژیست مراجعه کنید.

دیابتی , بالا , دیابت , کراتین

سلام خسته نباشید مادر بنده دیابتی هستن و قرص قند مصرف میکنن کراتین ادرارشون مقداری بالا رفته تازه اینجوری شدن میخواستم بدونم با رژیم غذایی و خوردن اب کراتینش کاملا خوب میشه مثل اول؟
و اینکه چه چیزهایی بخوره یعنی چند بار در هفته میتونه pro بخوره چون مادرم دیابت دارن کربوهیدراتم ک باید کم بخوره پس غذا چی میتونه بخوره ؟

2
0

کراتین بالا در بیمار دیابتی؟ دیابتی , بالا , دیابت , کراتیندر بیماران دیابتی به مرور کراتین افزایش می یابد ،که با کنترل قندسیر افزایش کند می شود

0

کراتین بالا در بیمار دیابتی؟ دیابتی , بالا , دیابت , کراتینبا سلام، افزایش کراتینین در بیماران دیابتی ناشی از درگیری عروق کلیه و نفروپاتی دیابتیه. قند باید خیلی خوب کنترل بشه تا کلیه به سمت نارسایی نره. به نفرولوژیست مراجعه کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

افزایش سطح کراتین در ادرار بیماران دیابتی معمولاً به عواملی مانند خونریزی کلیه ناشی از دیابت مرتبط است. برای کاهش مقدار کراتین، نیاز است که مادر شما از مصرف مواد غذایی با فیبر بالا، کم‌چرب و کم‌نمک تا حد امکان پیروی کنند. همچنین، مصرف مقدار کافی آب به عنوان الگوی زندگی، می‌تواند به افزایش دفع کراتین ادراری کمک کند. از جمله موادی که می‌توانند بهبود کراتین کلیه کمک کنند، می‌توان به ماهی، سبزیجات تازه، میوه‌ها، محصولات لبنی کم چرب و گوشت سفید اشاره کرد. مصرف محصولات پروتئینی نیز لازم است، اما بهتر است با مشاوره پزشک یا تغذیه‌شناس مورد توجه قرار گیرد تا به دلایل خاصی مانند دیابت بیشتر آسیب نبیند. اما، می‌بایست به دلیل داشتن دیابت، مصرف کربوهیدرات و شکر را محدود کنند و به نظر می‌رسد که نیاز به یک رژیم غذایی منعقد با کمک یک تغذیه‌شناس دارند.