زخم پای دیابتی چطور رفع گردد؟ افراد دیابتی اغلب دچار عوارض عروقی این بیماری نیز هستند بعنی دچار گرفتگی عروق و نارسایی گردش خون به اندام های تحتانی هستند و از طرفی دچار عوارض دیگری چون صدمه به اعصاب حسی اندام ها هستند و به همین خاطر در معرض زخم های صعب العلاج هستند . زخم های با درجه گرفتاری کمتر به پانسمان های پیشرفته که حاوی مواد ترمیم کننده زخم است پاسخ میدهند اما زخم هایی که بافت مرده دارند باید اقدام وسیع جراحی شوند .روش های مختلفی برای تسریع ترمیم زخم های دیابتی رایج شده اما مهمترین عامل حفظ خونرسانی اندام و کنترول مناسب قند خون و انتی بیوتیک وسیع الطیف هست ..

زخم , دیابتی , پای , زخم پای دیابتی

پدر من ۵۰ سال سن دارن و طی چند ماه گذشته پاشون سیاه شد(فقط انگشت شست) و زیر پاشون عفونت شدید همراه با خون داشت که پزشک معالجشون انگشت شست رو قطع کردن و عفونت زیر پا رو کاملا تخلیه کردن و پیوند پوست زدن بعد از حدود ۲ ماه مراقبت شدید در منزل پاشون دوباره عود کرد و قسمت کوچکی دیگر از پاشون که حاوی عفونت بود باز هم سیاه شد و جراحی شد و بعد از یک روز پاشون به شدت از زیر پا گرفته تا مچ ورم کرد و یه حالت آبکی به خودش گرفته ممنون میشم راهنمایی های لازم رو بگین ؟

1
0

زخم پای دیابتی چطور رفع گردد؟ زخم , دیابتی , پای , زخم پای دیابتیافراد دیابتی اغلب دچار عوارض عروقی این بیماری نیز هستند بعنی دچار گرفتگی عروق و نارسایی گردش خون به اندام های تحتانی هستند و از طرفی دچار عوارض دیگری چون صدمه به اعصاب حسی اندام ها هستند و به همین خاطر در معرض زخم های صعب العلاج هستند . زخم های با درجه گرفتاری کمتر به پانسمان های پیشرفته که حاوی مواد ترمیم کننده زخم است پاسخ میدهند اما زخم هایی که بافت مرده دارند باید اقدام وسیع جراحی شوند .روش های مختلفی برای تسریع ترمیم زخم های دیابتی رایج شده اما مهمترین عامل حفظ خونرسانی اندام و کنترول مناسب قند خون و انتی بیوتیک وسیع الطیف هست .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

زخم پای دیابتی یک مشکل شایع در افراد دیابتی است که اگر به درستی مدیریت نشود، می‌تواند منجر به عوارض جدی شود. برای درمان زخم‌های پای دیابتی، ابتدا باید عفونت کنترل شود. سپس تمیز کردن و پوشاندن زخم با داروهای ضدعفونی و تغذیه مناسب اهمیت دارد. همچنین استفاده از بندهای ورزشی، تغییرات در رژیم غذایی و نظارت مداوم پزشک معالج می‌تواند به بهبودی زخم‌ها کمک کند. برای پیشگیری از عود زخم، حتماً باید از استفاده از کفش‌های مناسب و اندازه‌گیری منظم سطح قند خون اطمینان حاصل شود.