نفت خوردن کودک 1ساله؟ سلام خوردن نفت می تواند موجب التهاب و درگیری ریوی شود که شستن معده ریسک آنرا بیشتر می کند. انشالا بهتر میشه.. سلام در خوردن نفت شستشو و شیر نباید داد شرایط فعلی بعلت عوارض مسمومیت با نفت است انشالله بهتر بشن. شستشو نباید داد شیر نباید داد.

نفت , کودک , نباشیدببخشیددخترعمم , کودک 1 ساله , نفت خوردن

باعرض سلام وخسته نباشیدببخشیددخترعمم ۱سال وسه ماه میشه که پریشب رفته نفت خورده والان متاسفانه درای سی یوهستنددکترشون معده ی این بچه رواون روزشستوشونداده والانم هم که سه روزه بی هوش درای سی یوهستندبه یه شهردیگه اعزامش کردنداونجاگفتندچون مادرش بهش شیرداده زنده نمیمونه توروخداراهنمایی کنیدکه چیکارکنیم هنوزهم معدش روشستشوندادندایااگه معده ی این بچه روشستشوبدندخوب میشه درضمن دخترهم هستن وامروزهم متاسفانه کلانفسشوازدست داده ونفس مصنوعی بهش وصله

3
0

نفت خوردن کودک 1ساله؟ نفت , کودک , نباشیدببخشیددخترعمم , کودک 1 ساله , نفت خوردنسلام خوردن نفت می تواند موجب التهاب و درگیری ریوی شود که شستن معده ریسک آنرا بیشتر می کند. انشالا بهتر میشه.

3

نفت خوردن کودک 1ساله؟ نفت , کودک , نباشیدببخشیددخترعمم , کودک 1 ساله , نفت خوردنسلام در خوردن نفت شستشو و شیر نباید داد شرایط فعلی بعلت عوارض مسمومیت با نفت است انشالله بهتر بشن

0

نفت خوردن کودک 1ساله؟ نفت , کودک , نباشیدببخشیددخترعمم , کودک 1 ساله , نفت خوردنشستشو نباید داد شیر نباید داد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

مصرف نفت به دلیل وجود مواد خطرناک در آن منجر به وضعیتی خطرناک برای کودک می شود. در این مورد باید برخی از شرایط مانند آگاه کردن پزشک، درمان در بیمارستان و رعایت کامل توسط مراقبتهای پزشکی توسط ای سی یو رعایت شود. ببینید که علائم تغییر آگهی داده هستند یا نه، اما همانطور که در بیمارستان هستند، این فرایند در حال رصد است. البته آزمایشات و آمادگی باید حفظ شود.

نفت خوردن در کودکان می‌تواند عوارض بسیار جدی و حتی مرگباری داشته باشد زیرا نفت ماده‌ای سمی است که می‌تواند بر سیستم‌های مختلف بدن تأثیر بگذارد. در این مورد که کودک یک ساله نفت خورده، اقدام فوری پزشکی بسیار ضروری بوده و شستشوی معده جهت جلوگیری از جذب بیشتر سم ممکن است اقدام اولیه باشد. با این حال، تأثیرات اولیه و ثانویه، مانند آسیب به ریه‌ها یا سیستم عصبی، می‌تواند وضعیت را پیچیده کند. به دلیل برابر قرارگرفتن با نفت و احتمال ورود آن به ریه‌ها که می‌تواند باعث آسپیراسیون پنومونی (التهاب ریه‌ها) شود، کودکانی که نفت خورده‌اند باید در محیطی پزشکی تحت نظر قرار گیرند. در مورد شیردهی مادر، تماس با چنین موادی باید به هر نحوی محدود شود، چرا که مواد سمی می‌توانند از طریق شیر مادر نیز بر کودک بارگذاری شوند. با توجه به وضعیت بحرانی و نیازی که به انجام اقدامات حمایتی مانند تأمین تنفس مصنوعی است، مراقبت‌های ویژه پزشکی ضروری هستند. اقدامات درمانی بیشتر بستگی به میزان و مدت تماس با نفت دارد و نیازمند تشخیص و درمان تخصصی توسط کادر پزشکی مرکز درمانی است.