برای جلوگیری از سقط مکرر چه اقداماتی لازم میباشد؟ تست ژنتیک و ازمایش انزیم هموسیستیین. سلام ازمایشات مربوط به ترومبوفیلی انجام شود. با سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین زنان مراجعه فرمایید..

سقط , پسری

با سلام
من خانمی ۳۶ ساله هستم که پسری ۹ ساله دارم. قبل از بارداری پسرم، یک سقط ۷ هفته داشتم و بعد از ۶ ماه براحتی و بدون مشکل، پسرم رو باردار شدم. از سه سال پیش قصد بارداری نمودم که با استفاده از درمان قرص های محرک، بعد از دو سال باردار شدم. متاسفانه مرتب لکه بینی داشتم و در ۱۰ هفته قلبش ایستاد. مجدد بعد از ۷ ماه باردار شدم همراه با مصرف اسپیرین و انوکساپارین و سیکلوژست که این دفعه در ۷ هفته قلب نداشت. الان واقعا نمیدونم چکار کنم. خواهشا منو راهنمایی کنید که آیا برای بارداری بعدی شانسی هست ؟

3
0

برای جلوگیری از سقط مکرر چه اقداماتی لازم میباشد؟ سقط , پسریتست ژنتیک و ازمایش انزیم هموسیستیین

0

برای جلوگیری از سقط مکرر چه اقداماتی لازم میباشد؟ سقط , پسریسلام ازمایشات مربوط به ترومبوفیلی انجام شود

0

برای جلوگیری از سقط مکرر چه اقداماتی لازم میباشد؟ سقط , پسریبا سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین زنان مراجعه فرمایید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

سقط مکرر می‌تواند نتیجه عوامل ژنتیکی، هورمونی، سن، عوامل محیطی و بیماری‌های کرونیک باشد. برای جلوگیری از سقط مکرر، انجام تست‌های ژنتیکی، ایجاد سبک زندگی سالم، مشاوره با متخصص ناباروری و استفاده از روش‌های درمانی مانند درمان‌های هورمونی می‌تواند موثر باشد. همچنین ممکن است نیاز به پیگیری‌های مداوم داشته باشید تا علت دقیق مشکل شناسایی شود و برای بارداری بعدی شانس موفقیت شما افزایش یابد.