زخم بزرگ وکوچک روی زبان و کنار زبان چطور رفع گردد؟ با سلام بیماری شما ممکنه یک بیماری خود ایمن باشه که در دسته بیماریهای روماتولوژی جا میگیره و درمانش بعد از تشخیص قطعی به عهده روماتولوژیسته نه دندانپزشک.

زبان , وکوچک , زخم , روی زبان

سلام.خسته نباشید.ببخشید شرح حال بیمارما طولانیه.وخیلی سخت.حدودیه ماه پشت سرهم افت دهان زیاددارم.هرکدام خوب میشه یکی دیگه جاش درمیادحتی آب هم نمیتونم بخورم.یه روز زخم دهانم خوب شدروزبعدش زخم بزرگ کنارزبانم زدکه نمیتونم حرف بزنم یه هفته اس به چشمم زده دردوسوزش شدیدداره طوریکه که صبحهاکه بیدارمیشم چشمام بازنمیشه وچرک خشک ازش میاد.دندانپزشک رفتم گفت شک دارم به بیماریت فرستادم پیش چشم پزشک اون معاینه کردمعاینه اشودادم دندانپزشک اینم گفت بیماریت ممکنه خاص باشه.فرستادم پیش رومالوژیست یه سری آزمایش نوشت

1
0

زخم بزرگ وکوچک روی زبان و کنار زبان چطور رفع گردد؟ زبان , وکوچک , زخم , روی زبانبا سلام بیماری شما ممکنه یک بیماری خود ایمن باشه که در دسته بیماریهای روماتولوژی جا میگیره و درمانش بعد از تشخیص قطعی به عهده روماتولوژیسته نه دندانپزشک

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

زخم‌های دهان و زبان ممکن است ناشی از یک سری عوامل درونی یا بیرونی باشند. با توجه به توصیف شما، این ضروری به نظر می‌رسد که به یک متخصص پوست و مو یا پاتولوژی مراجعه کنید. آنها ممکن است بتوانند نمونه‌برداری از زخم برای تجزیه و تحلیل دقیق‌تر انجام دهند. فعلاً، برای تسکین درد، می‌توانید از دهان‌شویه مخصوص زخم دهان استفاده کنید و همچنین دیت های ملایم و غیر تند و تیز مصرف کنید تا زخم ها تحریک نشوند. اما توجه داشته باشید که این نکات برای مراقبت و تسکین موقتی مناسب هستند و به هیچ وجه جایگزین مراجعه به پزشک خبره نمی‌شوند.

زخم‌های مکرر دهان و زبان می‌توانند علل مختلفی داشته باشند که شامل عفونت، آلرژی، استرس، و بیماری‌های سیستمیک مانند بیماری بهجت، واکنش‌های خودایمنی، یا نقص ویتامین هستند. از آنجایی که زخم‌های شما به طور مکرر ظاهر می‌شوند و با مشکلات دیگری نظیر چشم همراه است، مهم است که به یک روماتولوژیست یا متخصص دیگر برای بررسی بیشتر مراجعه کنید. ممکن است بررسی‌های آزمایشگاهی بیشتری نیاز باشد تا وجود شرایط خاص مانند بیماری بهجت یا سندروم شوگرن تأیید شود. درمان اولیه می‌تواند شامل استفاده از داروهای موضعی برای کاهش درد و التهاب، و همچنین داروهای سیستمیک در صورت تشخیص بیماری خودایمنی باشد. همچنین حفظ بهداشت دهان و مشورت مداوم با پزشک دندانپزشک و چشم‌پزشک برای جلوگیری از عوارض جانبی ضروری است.